News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

ranks - amintiri...

Started by tapirul, October 25, 2004, 07:55:28 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tapirul

daca vreti vreun rank special nu ezitati sa cereti (rank e treaba aia care apare sub username-ul tau, for instance la mine extremist de centru)
cre'că, nu ştiu...

tapirul

nu uitati, puteti cere ranks cum va tuna capu'....
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

eu as vrea sa fiu:the terminator of gaurika :lol: glumii nu-l pune ca ma cred astia obsedat sexual sau casanova :wink:
ramas bun...

Madi

Aaaaaaaa! Pot sa fiu si eu "Pelulash Inofensiv"? Prietenii stiu de ce...  :wink:
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!

A CERB

vorbind de gaurika: mi-a sters un mesaj, nu inainte de a-l cita complet in raspunsul lui. i don't get it... :shock:
Smile! It confuses people!

Pisica_den_Cheshire

io ash vrea Iuzar inconstant, te rog. btw, asta ramane definitiv sau se mai poate schimba la intervale decente? nu de altceva dar mai naparlesc din cand in cand.
Cats kick ass. Says so on the T-shirt.

tapirul

se poate schimba la cerere, whenever you please. Pot sa creez niste rankuri bazate pe numarul de posturi, pentru care astept sugestii.
so.
cre'că, nu ştiu...

morena

tapi , crezi ca pot sa primesc si eu un...rank din ala? 8)
as vrea...GITANO CORAZON

T tks a lot man!

annie

Pot sa fiu si eu pre-Inginer? Multumesc frumos :D Ce biiiiiine ca se puate schimbaaaaaa ...In vara o sa fiu post-Inginer :D
Close ur eyer for ur eyes will only tell the truth
And the truth isn't what u want to see....

originaltup

hai sa vedem pana unde merge bunavointa Tapirului  :lol: : as vrea si eu sa scrie Administrator  :twisted:  :twisted:  :twisted:
"There is a big difference between knowing the path, and walking the path"

tapirul

n-ai specificat ce fel de administrator.. De bloc?  :D  :)  :D
cre'că, nu ştiu...

hornyskunk

Ha ha ha...ce tare!
Furnika.

manolo

sau poate administrator de zona...
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

INDIANUL

Eu as putea sa fiu SILENT DEATH ?este nickul meu de pe lan si il am de cand ma stiu pe lan(aprox 2 ani);m-am obisnuit foarte mult cu el;prescurtat imi spun cunoscutii silent.mersi frumos
ramas bun...

originaltup

sau de forum  :lol:
Anyway, it was just a joke. Numa' administrator nu ma dadeam, adica sa ma fac la fel ca asupritorul?  :roll:

tapirul

te consideram administrator de onoare.
OldMn, se face. Da' de ce iti tot alegi tu nickuri d'astea de indian/ uau, m-a luat gura pe dinainte si am rostit un political incorrcet stuff. Nativ-American umblam sa zic...
cre'că, nu ştiu...

manolo

nu vroiam, dar daca i-ai dat lui o-tup, vreau si eu administrator-delegat, precum Cornel Dinu la Dinamo...

asta asa, ca sa demonetizam complet notiunea... deja stoarsa de continut de niste cunoscuti...

Ciresar1988

Mai, voi sunteti constienti ca mai intra si novici pe acilea?

O sa ma stric de ras cand vor sari in capul lui originaltup ca nu le convine ceva la site! :lol:
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

manolo

ciresare, suntem inca in luna de miere a tapiriei, cand inca tot ce zboara are mari sanse sa fie comestibil, cand inca suntem putini, cat inca e o atmosfera placuta, de amici care descopera si se descopera... asa ca hai sa ne mai jucam un pic...

tapirul

sigur, de ce nu? Cand se vor împuţi trebile o sa schimb rankul lui manolo in administrator de legat....
cre'că, nu ştiu...

Ciresar1988

Absolut de acord, Manolo.
In cazul asta, Tapire, eu vreau sa fiu Big Boss Man

Ciresar1988

Quote from: tapirulsigur, de ce nu? Cand se vor împuţi trebile o sa schimb rankul lui manolo in administrator de legat....

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

tapirul

se face. Cu doi admini "oficiali" io o sa scap de linşaj...
cre'că, nu ştiu...

Ciresar1988

Yupiiiiiiiiiiiii !!!!!!! :lol:

manolo

bine naibii ca unul e in US si altul in Italia... e mai scump sa ajungi pana aici... dar oricum, deja ma uit in spate mai des...

Ciresar1988

Eu ma distrez teribil cand ma gandesc la utilizatorul picat aici ca musca-n lapte.
Ce gandeste el:
"Ce e <<dincolo>> si de ce il critica astia?"
"Ce dracu, sunt asa familiari, se cunosc? De unde?'
"Care o avea putere mai mare, admin sau admin delegat?"
"Da cine e moderatorul?"
"Oare cate posturi trebe sa ai sa ajunsi Pelulash inofensiv?"
"Dar Bigg Boss Man?"
"Extremistu' asta de centru are moaca pe antet dar nu e admin!!! Cred ca a fost dat afara!"
:lol:  :lol:

manolo

ciresar, mersi pentru un super motiv de ras... mi-au dat lacrimile de atata ras

citind ce ai scris si gandindu-ma la ce am scris si eu un pic mai sus, desi poate suna patetic, ii sunt extrem de recunoscator lui tapi pentru tapirie...

apropo de tapi, care nu e admin si poate e data afara... ar trebui sa posteze o vreme sunb numele de shamanul, asta ca sa ametim de tot dusmanul de clasa...

originaltup

QuoteO sa ma stric de ras cand vor sari in capul lui originaltup ca nu le convine ceva la site!
in care caz am niste promisiuni pt ciresar  :twisted:   :lol:

A CERB

eu sunt sensei, vrei sau nu. asa ca pune soarekul si gimme da ranc.

Tez

mah,hai sa-mi pun si eu un rank,asa,dintr-un accentuat spirit gregar :lol:  :lol: ...sa fie "Dream Hunter",ca tot nu-i batut in cuie...si momentan mi se pare ok
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

tapirul

si, cervidu, esti sensei cum vrei tu, da' esti si bere Stag la cutie.
hihi.
cre'că, nu ştiu...

Ciresar1988

Cati useri, atatea rank-uri!! Dusmanul de clasa nu e numai confuzat, e invins de-a binelea!

Manolo:
Quoteapropo de tapi, care nu e admin si poate e data afara... ar trebui sa posteze o vreme sunb numele de shamanul, asta ca sa ametim de tot dusmanul de clasa...
Eventual sa posteze si o altercatie intre Shaman si Tapir, in urma careia shamanul sa il dea afara pe Tapir!! :lol:

hornyskunk

Vreau si eu:
Stinker
Furnika.

A CERB

hornyskunk

Drunker!
Ca daca ziceam faggot chiar te jigneam :))
Furnika.

tapirul

le pun pe toate trei.....
cre'că, nu ştiu...

hornyskunk

Nu,merci...ce avant ai...unul imi ajunge:stinker
celelalte pune-le la cerbu.
Furnika.

A CERB

i was right! sucker!

Furnika

The Ant-se poate?

Furnika

Esti un dragutz, te pooooop.muah.

Enemy

la mine InTeLiGeNcE
asa cum e, una mare una mica :P
"mediocritas optima est"
Too beautiful to die, too wild to live

A CERB

iti inteleg nazuinta.

deocamdata esti inamicu' spatiat(sic)

von Manteuffel

eu imi vreau gradul inapoi. e Feldmarschall si nu feldewbelmarschall!!!
Meine Ehre heißt Treue!

A CERB

Quote from: Enemyla mine InTeLiGeNcE
asa cum e, una mare una mica :P

pe aia mica o stim, unde e aia mare?

tip: enemy, asta e o gluma obscena

tapirul

von mutzufanul, stii ca in ranita fiecarui caporal sta un baston de maresal. Io zic sa ai rabdare. Rabdare si tutun, si comporta-te frumos.
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
cre'că, nu ştiu...

BUBU

:roll:  Eu as putea sa fiu...Deathstalkerscorpian ?daca se poate :D

victor

Quote from: tapirulnu uitati, puteti cere ranks cum va tuna capu'....

Boier matale - eu vreau "the son of thunder". Se poate asemenea bubuitura? :lol: Grazie tante.

ps. ce fain e sa nu fi si moderator/admin, ai liber la cereri :lol: Ceri si alti fac.

Qvadratus

Himmmm ! In lumina ultimelor evenimente cred ca e timpul sa ridic si eu un fanion dupa care sa se ia ostile crestinatatii in lupta ce se prefigureaza cu sultanul  :wink: . Ca atare solicit oficial sa-mi fie pictata pe geaca emblema: Ofiter al Diviziei de Garda

tapirul

victor, da, da' cu o conditie: nu-ti pui si tu avataru' ala vechi cu jethro de pe imed? ca te tot confund cu manolo....Si am facut deja asociatia in cap, victor - chitaristu albastru. Please.
cre'că, nu ştiu...

victor

gata - am vopsit cioara :lol:

tapirul

sarumana. Mult mai bine asa.
cre'că, nu ştiu...

adrian

Rogu-te Tapire vreau si eu rank: fortza inter.thanks
Benvenuto nella squadra nerazzurra!!!

tapirul

nu "copilu minune"? :P
cre'că, nu ştiu...

adrian

:lol: Dupa ce retrogradeaza inter in B,atunci schimb rankul...si nu "copilul minune" ci "adrian de vito" 8)  :lol:
Benvenuto nella squadra nerazzurra!!!

victor

Quotevictor, da, da' cu o conditie: nu-ti pui si tu avataru' ala vechi cu jethro de pe imed? ca te tot confund cu manolo....Si am facut deja asociatia in cap, victor - chitaristu albastru. Please.

confundare confundare - da' eu mi-am facut partea de intelegere si tot nu am capatat titlu' de boier autodeclarat. Sa inteleg ca tre sa imi cumpar ranku' cu 500.000 de whatever de la shop? Banu' face ranku'?  :evil:

ps. am primit o donatie care sa ma ajute - multumesc celui care a smuls de la tasta lui ca sa imi dea mie, asa voi face si eu cand va fi in nevoie!

victor

Si nici nu pot sa imi pun semnatura :chainsaw: