News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Tapiroi

Started by vlad, December 14, 2005, 01:58:26 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vlad

Cer scuze daca exista un alt topic pe undeva despre asta, eu nu l-am vazut. Asadar, CE-ATI FACUT FRATILOR CU TAPIRII MEEEIIIIIIIII, AOLEUUUUUUU????? DE CE AM ASA PUTINIIIIIIIIIIII?????????SI DE CE NU MAI PRIMESC MULTIIII CA-NAINTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE?

Ati facut "tapirul" greu? Ma rog, eu preferam sa am mai multi. Dar n-ar trebui acum sa avem si "stefani"? Sau, daca vreti moneda unica, "stapiri" sau "tapani", sau "tapiri iersochimonahi." Sau un tapir sa aiba 100 de stefani (tapirocenti), sau vitzavercea.

manolo

mai vlad, nu ma pune in situatia de a-ti scrie si tie sa utilizezi functia de gradul al II-lea, cu 2 necunoscute, numita Search. Topicul se cheama Cash mode. te las sa il descoperi. sunt sigur ca e ascuns undeva, adanc, in mintea ta.
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

vlad

Bre, am 2000 de tapiroi. Ce sa fac cu ei?

Ciresar1988

Fa cinste ca a iertat Steaua pe Rapid....
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

tapirsis

Lasa, lasa, ca pe Lia Manoliu, la 2-0 pentru Rapid, dam de baut Vlade la toti dinamovisti!!!! Si la toti realmadridistii!!! Si la toti intermilanistii!!! Si la aia cu Chindia, Avantul Pietroasele si Axiopolis Cernavoda!!!! Da'la aia cu FC Toronto si FC Montreal nu dau de baut? Ie-te asa ca's zgarciobi!
Va fi bine!

dustweaver

Quote from: tapirsisSi la aia cu Chindia, Avantul Pietroasele si Axiopolis Cernavoda!!!!
Ba s-avem pardon, Chindia a stat 2 sezoane in prima divizie, candva prin deceniul trecut  8). Si-mi pare ca a batut chiar pe Rapiduletz pe-atunci... :)
"Bă, ia mutaţi-l pe linia a doua, că m-am enervat."
"Totuşi, dacă ar fi fost exces de antiquarci, noi am fi numit pur şi simplu antiquarcii quarci şi quarcii antiquarci".

Furnika

Quote from: tapirsisSi la aia cu Chindia
:evil:  :evil:  :evil:  :ban:

INDIANUL

ramas bun...

zartud

Jiul Petrila  :lol:  :lol:  :lol:

INDIANUL

Ce? Te pricepi si tu la fotbal? Aaa, smechere, e 1 aprilie...nu ma prinzi... :lol:
ramas bun...

Ondina

Ehe, si cum e faza aia cu iluminatu' la meciul dintre Craiova si Astra?
Indianule, ai fost acolo?

vlad

Sunt cel mai bogat om de pe forumul asta. Am jdamii da tapiroi si N-AM CE FACE CU EI!!!!!!!!!!!!!!