News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

captain's log

Started by stefan, December 05, 2005, 03:16:11 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

stefan

Locul în care administratorii de ocazie îşi publică programul de guvernare la începutul mandatului, observaţii geniale din uzul funcţiunii şi monologul final prin care deplâng societatea incapabilă să le recunoască statutul de semizeu.

Programul meu de guvernare se poate rezuma astfel:
- forma de guvernământ: despotism luminat cu iluzia democraţiei
- scop principal: crearea unui mediu propice dialogului în care libertatea de expresie să fie pe primul loc
- metodă de coerciţie: hipnoza
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

stefan

Într-o discuţie cu guvernul din umbră am ajuns la concluzia că avem nevoie de un ţap ispăşitor. La fel cum într-o haită de lupi e unul mai jigărit pe care îşi descarcă ceilalţi tensiunile acumulate în timpul zilei, şi noi avem nevoie de o ciucă a bătăilor care să absoarbă manifestările negative ale userilor. Să aleg eu un asemenea "omega male" pune probleme de ordin etic, aşa că-l lăsăm să-şi descopere singur vocaţia. Tapirul tocmai a falimentat banca, la beţie, aşa că e un candidat serios la post. Ba mai mult, poate să preia cu succes şi eşecurile mele administrative (în cazul în care ar exista aşa ceva...).
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

tapirul

cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

În seara asta m-am jucat puţin cu pagina principală. Dacă nu vă place, evident că puteţi să o schimbaţi cu mîinile voastre, aşa cum am făcut-o şi eu.

tapirul

meanwhile io o sa backup-ez mai des, in caz de accidente

si chiar, daca modificati ceva, e bine sa anuntati aici ce ati facut.
cre'că, nu ştiu...

vlad

Eventual si când se sterg posturi, daca vreti.

Qvadratus

Vlad, ia inchipuieti ca te suit in ring si dupa ce ii plasezi o karata adeversarului incepi sa zi "sssssttttaaii asa, trebuie sa luam o pauza ca sa anunt galeriei ca ti-am tras una !"
io inteleg ca e bine sa tragem politetea de fuste, dar nici chiar pina o dezbracam.......

tapirul

si tu acum... fiecare o s afaca cum crede ca e de cuviinta... daca vlad vrea sa explice fiecare post sters de el, who are we to oppose?
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

tapirul

in plus, as vrea sa vad politetea fara fusta...O arata asa?...
cre'că, nu ştiu...

clebs

daca sunteti online as vrea sa mearga cineva in mansarda sa refaca ce-am stricat, multumesc si incerc data viitoare as fiu ami atenta la butoane
Toti oamenii sunt trecatori, dar nu toti trecatorii sunt oameni

tapirul

cre'că, nu ştiu...

clebs

am vrut sa schimb profilul meu si-am umblat la profilul forumului, nu mi-am dat seama, e o imagine cat monitoru

clebs

tapirsis

Imi place mult cum sunt re-organizate sectiunile si topicele acum. Si numele lor noi imi plac.
Excelenta treaba Qvadratus!
Nu prea imi place treaba cu stersul de posturi si lasatul in aer al celorlalte (legate de cel sters), fara explicatii lamuritoare, cam seamana a pumn in gura. Dar posibilitati de ocolire tot exista.
Va fi bine!

Qvadratus

Mie nu prea mi-a plăcut ce am făcut, aşa că am mai tras o tură în pagina principală....
După cum spunea şi Vlad, ordonarea făcută iniţial de mine era logică dar nu respecta importanţa problemelor. Sper ca forma actuală să nu inhibe creativitatea. Cea de alaltăieri sigur o făcea pe anumite segmente, cea de acum pare mai benignă.

P.S.  În principiu mă opresc aici cu joaca.

tapirul

Intrebare: decat sa se creada ca am nu's ce tezaur, nu credeti ca ar fi mai bine sa fac public Cosul de gunoi? Read only, sa nu inceapa jocul sterge postul/pune-l inapoi. Cine vrea sa se uite, se uita, cine nu, nu.
cre'că, nu ştiu...

vlad

Qvadratus

Eu sunt pentru epurare automata dupa 7 zile.

vlad

Eu sunt pentru epurare automata dupa 7 zile lucratoare fara sarbatorile legale.

tapirul

nu ezista epurare automata (sau nu am gasit eu).
o pot face manual though.

e vizibil acum
cre'că, nu ştiu...

vlad

Ba da Tapire, nu e la Forum Maintenance-Remove Old Posts-Choose specific boards?

tapirul

e, da' nu e "automat", e manual.
cre'că, nu ştiu...

vlad

Dar poti tu sa le stergi automat dupa 7 zile?

tapirul

;D
da, asta pot. le sterg manual automat.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

niste brobleme tehnice azi la updatarea shoutboxului.. am dezinstalat shoutboxul for now, o sa revina soon
cre'că, nu ştiu...

tapirul

am "reparat" ceasul de pe pagina principala, acum arata orele corect (a trebuit sa modific niste chestii in codul PHP...)
cre'că, nu ştiu...

tapirul

am pus "azi-in-istorie"-ul la loc (per qvadratus's request) si daca tot l-am reacticvat pe asta, am reactivat si rubrica de "divesre" de sub shautbox
cre'că, nu ştiu...