News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

cerere catre administratorul forumului

Started by INDIANUL, December 02, 2005, 01:58:05 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

INDIANUL

Rog adminul sa stearga posturile care contin date de identificare personala care ma privesc(nume prenume etc).As ruga sa-mi fie respectata dorinta de a nu-mi da astfel de date pe acest forum.Pe messenger prietenii ma cunosc cine sunt, dar as vrea sa raman sub userul Indianul pe forum.multumesc.
ramas bun...

Qvadratus

Imi vreau inapoi "Accipiter"-ul si culorile, pleaseeeeeeeeeeeeee !

Qvadratus

Multzam, vad ca venit galbenu' cu umbra neagra (atentie la umbra neagra, deci !  :P ) de la Qvadrat, da' vreau si "Accipiter"-u' ala colorat

Qvadratus

Nasol boys, acum situatia a devenit in plus si cam albastra pentru voi.....

P.S. 'tzumesc, 'tzumesc.... Mare Sef, voi face o osana pentru ca mi-ai indeplinit rugamintile.

stefan

Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

Qvadratus

Catre Tov. Admin.:

Subsemnatu' Qvadratus rog a binevoi să-m aprobaţ (eventuhual) cerierea de alipiuire a topicelelor cu Polihartrita, Torticolisu' şi Întrebarea lui Cerebeu' de topicu lu subsenmnatu' cu Breviaru'.
Motivezesc aciasta cereriee prin invidieeea ce o am fata de topicu răşpektiv a lu' aia cu dinţî şi fiindca atuncia cind ie vorba dă dinţi toată lumia se olbează numai la un singur topik şi nu la paşpatru.

Cu răşpekt:

Quadratu'

tapirul

done. Posturile apar in ordinea datei postarii, nu in ordinea alipirii, asa ca tre' sa le cauti pe cele de le vrei.
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Preaplecatu' Qvadratu' mulţămeşte la Aga Tapir.
1000 de ani Slavă pe Pămînt sol şi subsol să aveţ, dă munţ dă pilaf şî cadîne nenumărate în Raiul lui Allah sî aibi parti!

Sluga dumitale Qvadratu'

INDIANUL

tapi, nu poti sa faci si tu un link mai simplu si mai usor de tinut minte pentru noua casa? cum era "tapiria.tk". simplu. linkul dat pe vechea casa cu http://vizuina.no-ip.og nu merge.  :deal:
ramas bun...

stefan

Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

vlad

Sigur nu e o clona?  :tongue3:

Daca  topicurile despre reumatologie au fost condensate, de ce sa nu facem astfel cu toate topicurile  similare?  Exista multe topicuri despre carti de exemplu.

INDIANUL

ramas bun...

tapirul

am resetat vizuina.no-ip.org, nu's de ce nu mergea.. Uitasem de web redirect
Buna idee cu lipirea altor topice.. Ce alte topice putem lipi?
cre'că, nu ştiu...

clebs

nu e cerere e intrebare, da nu stiam unde s-o pun:se poate citi pe undeva tot shoutboxu asta sau nu?
Toti oamenii sunt trecatori, dar nu toti trecatorii sunt oameni

tapirul

cre'că, nu ştiu...

clebs

Qvadratus

Am doua foarte mari nedumeriri: daca incerc sa accesez logat sub ID-ul qvadratus topicele "web comunicarea-o dilema" si "lucisandor" pot sa stau si o ora si tot nu-mi desfasoara decit capul de pagina, fara sa vad nici un post. In schimb daca le vizualizez cu "Guest" nu am nici o problema. Nu de alta, dar la primul topic enuntat am ceva scris inca de vineri si as vrea totusi sa postez, ca sa inchei ce aveam de spus.

tapirul

hmmm... E ceva tehnic.. O sa verific.
Multam ca ai avertizat
cre'că, nu ştiu...

tapirul

mai au si altii problema asta?

....\
tocmai am incercat si cu un user "normal" si nu am nici o problema.
in setarile individuale ale tale nu am umblat qvadratus, e de la ei se pare. Probleme cu brauseru?
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

mie imi tot apare in draci de vre-un sfert de ora:
QuoteConnection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
daca insist se rezolva. sa fie aceeasi chestie?
ramas bun...

tapirul

si mie imi apare
e serverul suprasolicitat. Nu cred ca e aceeasi probema, dar cine stie...
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

In prima (sau primele) zile dupa redeschidere era o pagina main tare misto, cu linkuri catre diverse, catre bloguri, Vizuina, Mansarda, Imed.........
Unde a disparut ?

P.S. Intr-o alta ordine de idei continuui sa nu pot accesa niste topice logat in calitate de Qvadratus. Nu de alta, dar de unul ma doare foarte tare, ca am un raspuns pregatit de citeva luni si pe care nu pot sa-l postez !

tapirul

ala era un portal.. o sa incerc sa instalez altul
Nu stiu ce se intampla cu accesatul topicelor.. poti sa imi dai mai multe amanunte? (ce topice, in ce sectiuni, etc)
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Pai era vorba de topicele "lucisandor" si "Web-comunicarea, o dilema ?", ti-am mai zis si cu citeva posturi mai sus.
Acum vad ca pot accesa "lucisandor", intr-un final, dar nu pot accesa "Web-comunicarea, o dilema ?".

P.S. Si de ce n-ai lasat portalul ala, ca era cit se poate de calumea ?!

tapirul

pai ma joc cu alte portale pana una alta. O sa vad cu ce raman pana la urma
cu topicul ala e ciudat. Nu il vezi de loc sau nu il poti accesa? ce mesaj primesti?
clicaie aici si spune ce ese intampla
http://vizuina-tapirului.tapirul.net/index.php/topic,486.0.html
cre'că, nu ştiu...

tapirul

gata bre am pus portalu' la loc
click pe "Home"
o sa ne mai jucam cu news, chestii - am dat permisii.
Va tin la curent
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Parca era totusi alta, fata portalului. Avea un ceas, avea un chestionar cu voturi, forumul era doar un link pe care daca vroiai sa il accesezi il accesai, daca nu te duceai de exemplu la bloguri s.a.m.d.
Ai fi si tu ca mine, ochesti un lucru bun din prima si dupa aia umbli o luna ca sa gasesti ceva mai bun si dupa aia tot pe primul il cumperi..........
Serios, era o chestie atit de complexa incit facea neseminicative multe lucruri deranjante, daca precepi ce vreau sa spun.....
...ca sa nu mai vorbesc ca era o platforma excelenta de dezvoltare (parerea mea)

P.S. Cind acesez topicul "Web....." imi apare o pagina de un gri uniform si imi zice "Done", chiar daca stau o ora (cre' ka ma sabotezi nedindu-mi acces la topic, era cit p'aci sa pun postul care te zdrobea definitiv si tu ai anticipat asta  :13:)

Qvadratus

A, stai ca acum m-am prins ca sunt niste butoane si ca de fapt e acelasi portal, numai ca trebuie sa dau click pe ici pe colo.
Scuze !

tapirul

mai, am mutat webcomunicarea aia la bar de negri, poate merge şpilul tip Microsoft. Ia vezi acu
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Nu mere, probabil trebe şmecherie de tip Linux....
P.S. Tz'am zîs io, ma saboteuzi. Tz'ă frică dă mine  :13:

tapirul

nutz ascund.
Sunt tare curios ce se petrece acolo
cu smecheria de tip linux trebe sa il momim pe stefan sa posteze iar
cre'că, nu ştiu...

dustweaver

Quote from: tapirul on September 22, 2006, 04:21:48 AM
gata bre am pus portalu' la loc
click pe "Home"
o sa ne mai jucam cu news, chestii - am dat permisii.
Va tin la curent
Danke :). Minora constatare : se cam grabeste portalul asta, cica I last visited... maine. :)
"Bă, ia mutaţi-l pe linia a doua, că m-am enervat."
"Totuşi, dacă ar fi fost exces de antiquarci, noi am fi numit pur şi simplu antiquarcii quarci şi quarcii antiquarci".

tapirul

e un fel de Nostradamus
Acu' musai sa vizitezi si maine.
cre'că, nu ştiu...

homefree

...chiar de-ar fi ultima oara cand il mai vizitezi :37:

nanika

sincer,mi s-a parut aiurea tare,chestia asta cu stersul posturilor...pai cum raman eu,asa in aer,dupa ce un user a postat ceva despre mine??ca si cum eu ar fi vbit singura!nu-mi placu deloc,daca cineva a postat,pai  postat sa ramaie!

tapirul

da, da' vezi tu, cate bordeie atatea obiceie cati useri atatea preferinte. E imposibil s agasesti o cale acceptata de toti...
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Auzi T, daca tot a inchis Vlad Mansarda (incearca el sa sugereze ca definitiv), n-ai putea sa importi niste topice de acolo ? Nu de alta dar pacat de unele dintre ele.

P.S. De ce nu mai vad Karma Mod ?

clebs

recunosc ca topicul deschis de mine despre inchiderea mansardei a fost o porcarie dar totusi nu putem discuta despre?a inchis mansarda fara niciun drept de apel?

tapirul

tehnic ar fi foarte dificil sa import topice de pe mansarda.

karma description este vizibil deocamdata numai in tema "SMF Default" (nu am avut timp sa modific toate temele ca sa afiseze karma description, trebuie facut manual).  Deocamdata solutia este sa schimbi tema din pagina principala (sau, daca vrei definitiv, sa iti schimbi tema din profile==>look and layout preferences)
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

tapirul

teoretic cred ca e posibil, dar necesita niste skills care ma depasesc deocamdata. Daca as avea timp as scotoci prin documentatia lui SQL sa vad cum s-ar face, dar nu am. Nu e asa simplu ca split/merge/move. Vezi tu, sunt doua baze de date diferite cu parametri diferiti, cu useri diferiti (dpdv tehnic, that is).
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Ok, cred că în postul de mai sus m-am dat puţin rotund, după aia am compilat chestiuni precum "useri diferiţi" ş.a.m.d.

vlad

Eu sper sa nu fie definitiv. Nedefinitivatul incercam sa-l sugerez, nu invers. Dar sincer, nu stiu.

Cât despre discutat, mi-am imaginat cum ar fi sa va explic, si mi-am dat seama ca nu prea pot, desi va datorez acest lucru. Exista multe motive si mai multi factori precipitanti. Unele motive de principiu le expusesem dinainte. Altele, incerc inca sa mi le explic mie insumi. In sfârsit, pe altele nu le-as putea discuta in public, fie ca tin de viata mea personala, fie ca ar insemna sa arat cu degetul in diverse directii.

As fi chiar trist daca n-as reusi sa redeschid mansarda; desi incepuse ca o incercare careia nu-i dadeam din start sanse de reusita, recunosc ca m-a prins mai mult decat credeam. In plus, consider ca posturile pe care le-ati scris acolo va apartin in totalitate, si intentionez sa vi le restitui integral. Va cer doar sa aveti putina rabdare cu mine. Pot sa va spun ca munca de admin nu e deloc atât de usoara pe cât si-ar inchipui multi, si daca Mansarda isi revendica o anumita seriozitate inerenta si involuntara (nu vine de la nici unul dintre noi in particular, ci s-a nascut in ea, sociologic), atunci si principiile ei trebuie adânc revizuite, si simt ca EU sunt cel care trebuie sa faca revizuirea, si nimeni altcineva, cel putin intr-o prima etapa. Stiu, asta violeaza flagrant regulile ospitalitatii pe care le-am invocat la un moment dat. Asta este vina mea si va trebui sa accept reprosurile dumneavoastra. 4, la un moment dat mi-ai zis sa pun "vladul" la loc pe fatada.
Intentionez ca, in Mansarda, sa nu fie vreodata aplicabile regulile sociologiei, doar cele ale prieteniei. Ca sa fac asta, nu pot sa permit intâmplarii si miscarii apelor sa fasoneze forumul ala.

O sa incerc deci, concomitent si consistent cu ciudatele miscari ale vietii mele, sa gasesc o cale de a reinvia Mansarda. Nu am cum sa  garantez ca o voi face, dar o sa fac tot ce pot.

Intre timp, rerereamintesc ca toti userii mansardei sunt prin preajma, si ca pâna la urma ei sunt Mansarda.

Clebs, nu era o porcarie topicul tau, l-am sters eu de nervi. Scuze.

clebs

lasa ca era, dar nu pricepeam eu de ce inchiderea mansardei e subiect tabu si mai ales de ce-ai inchis-o tocmai acu

tapirul

Quote from: Qvadratus on October 03, 2006, 01:31:58 PM
Auzi T, daca tot a inchis Vlad Mansarda (incearca el sa sugereze ca definitiv), n-ai putea sa importi niste topice de acolo ? Nu de alta dar pacat de unele dintre ele.
.. in plus nu cred ca ar fi fair fata de vlad.. daca el a decis (pe motivele lui, intelese sau neintelese) sa inchida mansarda, daca as veni eu si as dezgropa niste topice ar fi ca si cum as redeschide mansarda in pofida dorintei lui vlad. Daca topicele alea sunt asa interesante cerd ca pot fi redeschise si fara sa le avem in fata ochilor.
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Tapire te provoc, de aceasta data clar pe fata si indubitabil:

Reformuleaza drepturile si permisiunile pe forum la fel cum au fost formulate in Mansarda !

Iti aduc ca argument avantajul unui status dinamic si orientat spre prezent. Unde scrie ca ideile bune trebuiesc aplicate numai de cel care le-a pus in practica prima data ?

tapirul

QuoteReformuleaza drepturile si permisiunile pe forum la fel cum au fost formulate in Mansarda !
poti sa fii mai explicit??? ca habar nu am despre ce vorbesti..Nu, nu e nici clar nici indubitabil. Fii deci mai concret: CE anume?
Apropo, aici suntem pe vizuina si nu pe mansarda...
cre'că, nu ştiu...

tapirul

sau sa fiu eu mai explicit: ce anume vrei IN PLUS fata de ce posezi deja "ca simplu cetatean"?
cre'că, nu ştiu...

vlad

4, dreptul fundamental al userului este acela de a spune ce gândeste. E mare arta sa folosesti dreptul asta (personal te pun pe tine intre artisti). Restul de fapt mi se par foutaises.

Qvadratus

Corect, deci, Manolo a spus sa ma duc la culcare fiindca sunt beat, din moment ce am afirmat ceea ce am scris in primul post.
Restul sunt exercitari ale unor drepturi de a putea sa luam atitudine.

tapirul

da.
da' poti sa fii mai explicit apopo de reformulare?
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Ei, in speta mi se pare ca acum e putin frustrant dupa experienta cu Mansarda sa venim la tine sa-ti spunem ceva de genul "tapire, rogu-te, fa aia si ailalta.....s.a.m.d" cind s-a putea face si fara sa te frecam pe tine si sa-ti solicitam interventia.
Concret ma refer la posibilitatea de a schimba fata forumului, sau ordonarea generala in subforumuri, s.a.m.d.
Daca ar fi s-o spun pe aia dreapta eu unul m-am tavalit pe jos de ris cind a pus Furnika primul wordcensor si am vazut echivalentele pe care le daduse el. Eu unul sunt de parere ca e de preferat sa lasi sansa capacitatii creatoare a fiecaruia sa se afirme in domeniu. Asta impune evident riscuri, dar potentialele beneficii sunt de parere ca depasesc riscurile.

P.S. Probail ca titlul topicului si modalitatea in care am pus problema au stirnit apele mai mult decit era cazul, asa ca il merge-uiesc pen' ca sa nu mai stea ca sarea-n oki !
Scopul a fost atins, fiindca menirea era sa atraga atentia, dar se pare ca atentia de care a beneficiat a depasit cu mult intentia mea.

tapirul

okay, se face. Deci sa poti accesa categoriile, sectiunile, etc.
De aia intreb pentru clarificare.
...............
ia vezi acu'
am mai lasat si alte settinguri as well
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Auzi, am gindeam ca ar fi o chestie faina daca ai pune in pagina principala a portalului linkuri suplimentare, unul catre blogurile active al lui Talpalaru, Sandor si Manolo. Asta facuta in mod serios si nu la sto', fiindca treaba e zisa fara nici o urma de sarcasm sau altceva. La urma urmei fiecare tot pe aici au "copilarit" chiar daca au avut o viata cam "agitata", ca sa zic asa, asa ca merita putin promovare corecta pentru cei care vor sa-i mai citeasca (de exemplu eu)
Mi-a venti ideea vazind cum va duelati tu si indianul pe shoutul mansardei si brusc mi-am amintit de vremuri destul de recente si de protagonistii lor.
Ai putea sa faci o alta subsectiune acolo, pe linga;
"Alte pagini (deschise in pagina separata)"
"Alte forumuri (deschise in sectiunea din centru)"
de exemplu
"Bloguri"

P.S. Salvez postul, orisicum.....

P.P.S. Preventiv ai putea pune de pe acum si alte titluri de linkuri pentru orice eventualitate, de exemplu unul intitulat "Furnika"......  8)

tapirul

pai in primul rand sa spuna respectivii daca vor... lucisandor, de exemplu, stiu ca vrea sa isi stearga urmele internetice, asa ca nu cred ca va fi prea fericit sa vada linkul pe prima pagina
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

E ok, daca asta vrea Luci atunci fara el. Cu ceilalti am putea purta insa o negociere, ca sa zic asa.....

La urma urmei ideea provine de la mine, astfel ca nu are cineva de ce sa te acuze ca ai facut-o din malitiozitate sau mai stiu eu de ce. Printre altele asta e si rostul paginii de portal, sa-ti faciliteze alternative, nu !?
In plus Stefan si Manolo spuneau si lucruri interesante, asa ca eu nu vad de ce nu as putea sa le citesc linistit acele lucruri dezbarate de anumite conotatii.

clebs

de ce tre` sa apara la avatar windousu folosit si browserul?

tapirul

aip, uitasem de ala. Era un mod instalat de proba. Initial mi s-a parut ca nu merge, ca dupa ce l-am instalat nu se vedea nici o informatie (numai la cei ce au postat ulterior au aparut info alea)
O sa il dezinstalez ca nu are nici un folos.
thanks for noticing

PS gata
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Era in pagina principala un link catre un dictionar (gen mic dictionar enciclopedic...), unde s-a dus ?

tapirul

s-a dus la lucisandor in tolba
o sa il pun la loc
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Tapire, daca poti sa-mi restaurezi niste posturi pe care le-am azvirlit la gunoi acumvreo 2 saptamini ti-as fi recunoscator. Le-am dat la cos dupa ce le-am scris fiindca mi se pareau o prostie, dar tot citind in stinga si in dreapta in ultima vreme nu-mi mai par chiar asa de fanteziste....

tapirul

dai o bere pe post, sau o lada pe toate? Ciuc.
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

O lada, cind viii in Ro !

P.S. Cererea mea vine pe un principiu foarte sanatos si care a darimat civilizatii cit se poate de bine infipte in istorie: e greu sa renunti la o prostie in care ai investit munca, asa ca ii dai inainte indiferent de consecinte.

A CERB

You're not talking about the Iraq war, are you?
Smile! It confuses people!