News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Ear Crease

Started by Adolf, November 24, 2005, 04:39:32 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Adolf

- Parerile sint impartite: unii doctori considera linia din lobul urechii ca nesemnificativa, alti o iau ca un semnal de alarma. Tatal meu a facut parte din prima categorie. Al doilea infarct i-a fost fatal. Am citit pentru prima data despre posibilitatea existentei liniei din lobul urechii si posibile afectiuni vasculare in revista "Magazin" ce aparea simbata in Romania. Imi place sa studiez pe fuga fetele oamenilor in inghesuiala strazilor sau magazinelor. Daca o persoana are acea linie oblica la lobul urechii, pur si simplu detaliul respectiv imi sare in ochi. La femei este mai dificil de observat din cauza cerceilor. Majoritatea persoanelor cu obezitate de azi din USA trecute de 40-45 de ani au acea linie la lobul urechii. Nu cred ca le pasa nici de linie, nici de burdihanul lor. Informatii se pot vedea aici la http://www.universalreflex.com/article.php/20051027133133490  Cred ca subiectul este extrem de interesant. Any comments??? Adolf  11/23/05  P.S. In caz ca va intereseaza, eu NU am acea linie la lobul urechii. Sotia o are si a facut infarct cu opt ani in urma.
IN VINO VERITAS