News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

too many posts per page

Started by tapirul, October 30, 2005, 11:25:41 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Numarul de posturi per page:

- prea multe (pagina se incarca mai lent) - vreau mai putine
8 (57.1%)
- prea putine - vreau mai multe
0 (0%)
- sa ramana asa cum este, e perfect
3 (21.4%)
- I don't give a shit
3 (21.4%)

Total Members Voted: 14

Voting closed: November 22, 2005, 12:52:19 AM

tapirul

bre, am modificat numarul de posts-per-page de la 100 la 150, sa nu mai defilam prin nu stiu cate pagini in topicele lungi. Asta in caz ca va mirati de ce unele discutii care aveau 5 pagini acum au 3...
cre'că, nu ştiu...

manolo

asta e si bine si rau. bine ca sunt mai putine, rau ca sunt unele topicuri cu poze, linkuri, quote-uri care se incarca greu de tot. si daca ai de asteptat sa citesti ultimul post, care e al 132-lea, te cam enervezi....
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

tapirul

mda.. Orisicat, alea nu sunt chiar asa multe, cred ca se balanseaza pros si cons. E nashpa ca nu pot seta per topic.
cre'că, nu ştiu...

manolo

tapi, te-am intrebat ceva pe pm. poti sa stergi asta dupa

Furnika

manolo

A CERB

Smile! It confuses people!

Furnika

Nu vreau sa-l vad pe manolo suferind ca nu-i raspunde tapiru la esemes. Manolo, fii barbata! :P

von Manteuffel

bey Tapiru, ideea nu e rea, da' orsicat
Meine Ehre heißt Treue!

Furnika

Suntem cinci deci. Mai gasiti inca 6 si facem o echipa de fotbal.

stefan

Paginile se încarcă mai greu şi toată persistenţa asta cu care tov. tapir dublează la fiecare lună numărul de posturi afişate pe pagină nu are nici o justificare practică. Oamenii n-au decât să descopere linkul View posts since last visit şi pătrăţelul galben din dreptul topicului care îi va duce ca prin miracol la primul post pe care nu l-au citit.
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

tapirul

patratelul galben nu te duce la pimul post pe care nu l-ai citit, ci la ultimul post postat. Cand discutiile sunt aprinse si se umplu trei pagini intr-o zi, multi nu se mai obosesc sa se duca doua pagini inapoi sa vada ce s-a mai scris, ci se reped sa raspunda posturilor vizibile. Iar pentru cei care se obosesc sa se duca la unde lasasera ei discutia o sa dureze mai mult sa scroll back prin doua-trei pagini.
Nu cred ca viteza de incarcare a paginii a suferit chiar asa de mult. Eu cred ca beneficiile de a avea mai multe posturi pe pagina contrabalanseaza intarzierea in incarcarea paginii.
Oricum, asta a fost ultima modificare, nu am de gand sa mai fac altele. Si, ca veni vorba, de un an si mai bine de cand exista forumul am facut chestia asta de exact doua ori.
cre'că, nu ştiu...

stefan

Quote from: tapirulpatratelul galben nu te duce la pimul post pe care nu l-ai citit, ci la ultimul post postat.
Put your liberal money where your mouth is!

Şi ca să nu zici că a fost vreo confuzie:

tapirul

hei, vezi ca io nu te-am injurat.
si da, ai dreptate, mea culpa. Nu realizasem pana acum ca patratelul te duce la ultimul post; io clickaiam pe link direct, care te duce la primul post, sau pe "last post" - un pic mai in dreapta in poza ta. De aici confuzia. 's curios, totusi, cati stiu de chestia asta (io mi-am marturisit ignoranţa, şi asta după patru ani de forumizare).
Okay, supunem la vot, daca si altii vor mai putine posturi per page, nu ma doare mana sa schimb.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

stefan a reclamat ca sunt prea multe posturi per page si ca asta încetineşte navigarea pe forum. Please gimme your opinion. Sa se schimbe (pe ici pe colo, prin punctele esenţiale), sau nu?
cre'că, nu ştiu...

stefan

Acum că ai aflat the next best thing since tap water, de ce te ascunzi în spatele democraţiei?

tapirul

cre'că, nu ştiu...

tapirul

...bulimandrichi
mai bine du' si voteaza (votezi cu cine vrei, si din urna iese cine trebuie)

and PS: aia cu iconitza este the best thing since the tap dance, actually.
cre'că, nu ştiu...

stefan

Nu vrea muşchii mei (fascicolul Thompson se opune cel mai tare). Anyway, democraţia este dictatura mediocrităţii, aşa că mai bine întrebi direct un lider de opinie ca indianul, doll sau venus.

tapirul

pai ce sa-i mai intreb pe ei, ti-ai oferit tu opinia. Ca lider de opinie, that is.
cre'că, nu ştiu...

dustweaver

nu se poate micsora nr asta numa' p-acolo pe unde-s multe poze? :)
"Bă, ia mutaţi-l pe linia a doua, că m-am enervat."
"Totuşi, dacă ar fi fost exces de antiquarci, noi am fi numit pur şi simplu antiquarcii quarci şi quarcii antiquarci".

laurad

Si io cred ca sunt prea multe, dar mi-e rusine sa spun
Acu' sa nu se creada c-as fi de acord cu Stefan....
"Cel ce e singur in el insusi este insotit."

stefan

:-)))))
Hai, care se oferă să ducă ştafeta mai departe, că ideea se cere separată de persoană?

kogayon

Nu cred ca pagina se incarca prea lent, diferentele sunt destul de putin sesizabile, totusi parca discutiile se dilueaza si cad mai usor in banalitate. Cind sunt mai putine postari pe o pagina lucrurile capata mai mult nerv, ceea ce stimuleaza elanul.
Chestie de publicistica......

K1

...da si parca fiecare pagina ar reprezenta un nou inceput nu?...nici eu nu am inteles ce am vrut sa zic. Oricum Tapiru cred ca 25 de posturi pe pagina ar fi OK. Fata de 150 acum?
Matale cine mai esti bre?

tapirul

aha..
ar fi fain daca ar fi o setare per-user sau macar per-topic. dar nu e.
Senzatia mea este, dimpotriva, nu de nerv ci de fragmentare.. Cand citesc o discutie aprinsa (ca alea sunt alea pe multe pagini) si ajung la capatul paginii si trebuie sa click next page si pagina sta si se incarca si io vreau sa stiu ce a zis urmatorul si... Intelegi?
Poate ajungem la o solutie de compromis (nici 150 dar nici 25..)
keep posting
cre'că, nu ştiu...

kogayon

Da T., dar vezi tu, media (nu media aritmetica, ci mass-m....) reprezinta un fenomen de masa, nu o chestie individuala si, aici trebuiesc respectate anumite legitati, nu compromisuri. Oricum, presupun ca pe undeva 25-30 e o chestie rezonabila.

mada

Quote from: tapirulCand discutiile sunt aprinse si se umplu trei pagini intr-o zi, multi nu se mai obosesc sa se duca doua pagini inapoi sa vada ce s-a mai scris, ci se reped sa raspunda posturilor vizibile. Iar pentru cei care se obosesc sa se duca la unde lasasera ei discutia o sa dureze mai mult sa scroll back prin doua-trei pagini.
Nu cred ca viteza de incarcare a paginii a suferit chiar asa de mult. Eu cred ca beneficiile de a avea mai multe posturi pe pagina contrabalanseaza intarzierea in incarcarea paginii.

Sint total de acord cu Tapiru in priviinta asta!

Patratelul galben de care zice Stefan este vizibil doar daca esti logat, ceea ce implica niste pasi in plus si deci timp consumat inutil pt logare.

Eu de exemplu nu am acest timp disponibil si de aceea rar am timp sa postez, insa am (prin comparatie) mai mult timp sa citesc fara sa ma fi logat.

Insa, patratelul alb care te duce la ultimul post este vizibil chiar si daca nu esti logat.

Timpul de incarcare al unei pagini cu multe posturi mi se pare mic chiar si acum.

Din aceste motive eu votez pt mentinerea unui numar mare de posturi / pagina.
mada - once again: mada. not anyone else.

tapirul

majoritatea covârşitoare (5 voturi din 11) a decis "Mai puţin!".
Tovarăşi, atât vă pot oferi: jumătate. Asa deci si prin urmare, reduc posts per page de la 150 la 75. Nu vă place?!? O să vă placă....
cre'că, nu ştiu...

K1

Sunt bune  si 75. Salutam decizia.
Tapirul acum mai mai roade o intrebare si o pun aici: ce-s cu reclamele astea de pe forum gen Pensiuni din Bucovina etc.? Cati bani iti scoti din asta? :lol:
Iar daca ai scos bani destui din reclama de pe forum eu propun sa infiintam un premiu pentru userul cu numarul 200.
Matale cine mai esti bre?

tapirul

dupa cum ziceam si in alta parte, am instalat un mod care va permite sa selctati numarul de posts-per-page/topic-per-page

Quote from: tapirul on July 09, 2006, 06:26:57 AM
am instalat Post Limit Option
De acum puteti sa setati cate posts-per-page si topics-per-page vedeti.
Intrati in Profile-> Look and layout preferences si o sa vedeti ca sunt doua optiuni noi "number of topics showed per page in a board" and "number of posts shwoed per page in topic", cu un drop-down menu "default", "10", .. etc. (nu puteti introduce numarul vostru, trebuie sa alegeti din drop-down menu)
cre'că, nu ştiu...

tapirul

... dar sunt too many posts in vizuina?

QuoteTotal Posts: 29997

cu asta al meu ..98.. cine se ofera sa rotunjeasca suma? Io beau vinul.
cre'că, nu ştiu...

vlad

...99.
On-topic, la topicurile mai vechi si mai lungi, imi ia deja mult pâna se incarca toate postarile.

tapirul

vezi topicul anterior, ala de pe 10 iulie......
va trebui sa schimbi intai in tema SMF default ca sa vezi optiunile alea..

.. ah, se pare ca nu merge, ori am dezinstalat ori nu merge pur si simplu...
cre'că, nu ştiu...