News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Yahoo Messenger

Started by INDIANUL, July 22, 2005, 11:16:30 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

INDIANUL

nu am stiut bine unde sa pun acest topic.deocamdata il las aici.daca e nevoie mai incolo, poate fi mutat.

ii rog pe cei doi care mi-au trimis adresele de yahoo pe messenger(stiu ei care)pe adresa de mess de pe forum sa dea un mesaj scurt gen "salut"ca sa le pot scrie adresele.eram ultra grabit si din greseala am dat "allow" la fiecare fara sa le trec adresele(e posibil ca extra eceptie sa fi dat din greseala "deny"-daca au primit deny si au putin timp liber ii rog sa le retrimita).imi cer mii de scuze celor 2.asa se intampla cand esti grabit la computer mai atingi din greseala alte taste, comenzi si ies alte chestii.

mi-a facut cineva pe messenger(de pe forum) cel mai frumos compliment facut mie pe net:"am intrat sa vb pe mess ca-mi place cum gandesti".ce pot sa spun la un asemenea compliment?multumesc din toata inima, un buchet de trandafiri cand ne intalnim si sper sa iti placa si in continuare sa vorbim.
ramas bun...

stefan

Quote from: sailăntmi-a facut cineva pe messenger(de pe forum) cel mai frumos compliment facut mie pe net:"am intrat sa vb pe mess ca-mi place cum gandesti".ce pot sa spun la un asemenea compliment?multumesc din toata inima, un buchet de trandafiri cand ne intalnim si sper sa iti placa si in continuare sa vorbim.
Un flirt de genul ăsta nu strică niciodată, dar nu-ţi pune prea mari speranţe. N-o fi el căsătorit, dar "tapi" are deja un copil cu lusi liu şi tu nu prea ai loc în peisajul domestic.
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

INDIANUL

tragedie nu este ca incerci sa te bagi in seama pe aici spunand prostii.tragedie ar fi daca te-as si baga eu in seama.
ramas bun...

stefan

Quote from: silent deaftragedie nu este ca incerci sa te bagi in seama pe aici spunand prostii.tragedie ar fi daca te-as si baga eu in seama.
:-))))))))))
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/