News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Men of honour – Datorii la babaroase de platit

Started by Qvadratus, July 07, 2005, 01:45:32 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Qvadratus

Asta se vrea un topic, unde cei care se simt cu musca pe caciula pentru ca nu au raspuns la un subiect din lipsa de timp sau dispozitie ori din dorinta de a se (re)informa intr-un mod pertinent mai intii, sa poata sa-si marcheze datoriile, in ideea de a nu uita ce au de facut.

Deci, datoriile mele :

1), 5), 6) rezolvate
2)   De raspuns in mod incoerent lu’ Indianu’ la Ť Controverse istorice ť (alternativa : de finalizat un raspuns coerent si la obiect)  :D
3)   De continuat topicul ŤWeb comunicarea, o dilema !? ť  :roll:

19/07/2005

4) De afisat repere de preturi scule electrice la topicul despre mestesugareala.
7) De raspuns la "Fulgere globulare"
8) De facut lista si afisat cu filmele de animatie pe care le detin, la topicul respectiv.

dustweaver

Permiteti-mi, va rog, stimate Q, sa va felicit pentru idee :)... Notepad, adio!

1)de facut odata si odata topicul ala (da' ma mai gandesc)... :)
2)de raspuns la "Biblia." intr-un post cat mai putin partinitor;
3)de pariat, de indata ce se stabilesc cotele, la Lok de dat..  :)
4)de pandit la cotitura un nou user care pare a se lua de om/user (in spetza the undersigned) si nu de "idee"  :lol:
"Bă, ia mutaţi-l pe linia a doua, că m-am enervat."
"Totuşi, dacă ar fi fost exces de antiquarci, noi am fi numit pur şi simplu antiquarcii quarci şi quarcii antiquarci".

INDIANUL

punctul 2,patrate, triunghiule s.a.m.d., l-ai rezolvat:ai ales prima varianta.
ramas bun...

INDIANUL

sa recapitulam:
-de demonstrat de catre Q antisemitismul specific romanesc(teza lansata de el)
-de demonstrat tot de catre Q-rolul pozitiv-benefic al UDMR la guvernare(de fapt daca ma gandesc mai bine, raspunsul l-a dat pentru el Gyorgy Frunda prin declaratiile de la Consiliul Europei)(teza lansata tot de el)
-de gasit pe forum afirmatia mea care sa contina expresia "jidan imputit", conform afirmatiilor lui Q.
ramas bun...