News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

use same username

Started by tapirul, October 24, 2004, 07:37:28 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tapirul

well, prima idee o sa o am io... Pentru cei care vin de pe forumul alalalt ar fi fain daca si-ar mentine username-ul de acolo, sa avem o continuitate.
cre'că, nu ştiu...

kooksee

salut!
Da, e o idee, dar daca ne monitorizeaza aia de acolo?
Eu ma gandeam sa ma inscriu cu nickul "eugen"

kooksee
nu sunt doar un vis, hey, hey/
atinge-ma pe clitoris, hey, hey

tapirul

pai mi-as fi dat seama mai devreme sau mai tarziu.
Ca ne monitorizeaza aia dincolo nu e bai, nu am nimic de ascuns, nu vreau sa o fac "pe furis". Partea buna e ca poti sa ii critici deschis aici  :P  regulile de acolo nu se aplica aici, si dincolo nu te pot bana pentru ce ai postat in alt forum (cel putin asa sper, dar nu m-ar mira sa se gaseasca noduri in papure, cum mi-a gasit eugen dincolo ca sa ma baneze)
Hmm, poate ar trebui sa fac o sectiune pentru "criticatul" forumului alalalt...
cre'că, nu ştiu...

deidre

Da, da, sa criticam forumu ala' si sa si barfim oameni de acolo!  

In alta ordine de idei, eu tot mi-am schimbat nick-ul, ca nu aveam decat vreo trei posturi in celalalt forum, asa ca am banuit ca nu se pune  :wink:
I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.

Ciresar1988

Eu am folosit acelasi nume, dupa cum se vede.

Avatarul e altul, dar l-am schimbat si dincolo, ca sa nu apara confuzii. :wink:
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

INDIANUL

Nu cred ca este o solutie sa ne apucam sa-i injuram pe cei de pe forumul vechi pentru ca sunt si acolo oameni care merita respect;chiar si printre admini-chiar daca am luat un dublu ban-al doilea neanuntat(mie victor si dan mi s-au parut calmi,respectuosi si cu bun simt);si apoi daca facem din forumul asta o sora mai mica in care ne strangem sa injuram vechiul forum nu vom avea decat un singur subiect de discutie si va fi un forum cu circuit inchis.asa mai bine propunem subiecte noi, ne deschidem.parerea mea.
ramas bun...

Ciresar1988

Daca veneam doar sa injuram nu ne pastram nick-urile, OldMan.

Ca mai avem nevoie si de un loc serios, pt un schimb de informatii profesionale.

Ciresar1988

Eu zic sa-l dam afara!!!!!!!!! :twisted:

originaltup

Imi aduceti aminte de cum au luat americanii Texasul de la mexicani: intai au cerut pamant si ocrotire, sa-si castige si ei existenta, apoi dupa ce s-au ajuns au zis ca vor sa fie independenti si sa se lipeasca la US, si au inceput o revolta sa-i dea afara pe mexicani din Texas.  :twisted:
"There is a big difference between knowing the path, and walking the path"

Ciresar1988

Ei uite, vezi? Asta nu-mi place mie la dumneata! Imi trezesti constiintza exact cand dormea mai dulce!

Pisica_den_Cheshire

da' old man cine e? ca pe restul va shtiu.
Cats kick ass. Says so on the T-shirt.

tapirul

Oldman e alt banat de pe forumul celalalt. Mai nou, si posta mai ales pe la rezidentiat. Nu, OldMan? Si-a permis sa critice forumul si a fost dat afara. NU stiam ca ai fost banat si a doua oara.

Si nu, forumul asta nu e facut cu scopul principal de a-l critica pe ala vechi. L-am facut ca alternativa mai libera pentru discutii mai aprinse. Sunt de acord ca un forum ca ala de pe imed trebuie sa aiba o imagine mai seriosa, pentru ca a incetat de mult sa fie o gazeta de perete a retelei din Regie si a devenit un site cunoscut, mediatizat, care reprezinta, vrem-nu vrem, studentii medicinisti. Ce postati aici insa nu aduce nici un harm imaginii Medicinei
Asta nu inseamna insa ca daca vrei sa critici ceva-pe cineva de pe forumul celalalt nu poti sa o faci. Puteti sa va varsati naduful daca vreti. Si o sa o fac si eu.
cre'că, nu ştiu...

darkside

Quote from: kookseesalut!
Da, e o idee, dar daca ne monitorizeaza aia de acolo?
Eu ma gandeam sa ma inscriu cu nickul "eugen"

kooksee

monitorizam, monitorizam, ca ce sa facem ... :lol:  :P

manolo

si cerbu si l-a schimbat un pic, dar daca va castiga Kerry, il iert!  :lol:

intr-adevar, exista riscul ca daca ne vom focaliza doar pe criticat imed sa ne inchidem si sa devenim cam exclusivisti. apoi, poate mai si pleaca eugen o data si atunci ramanem fara subject.

asa ca dati bataie la subiecte, poate chiar sa transferam activitatea de pe unele topicuri imed aici. cel putin eu nu voi mai scrie acolo la topicul cu W.
vad ca deja s-a deschis unul aici, asa ca...
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!