News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Concedii Anuntate si...Reveniri in Forta

Started by INDIANUL, March 17, 2005, 01:18:57 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

INDIANUL

Topic unde cei ce lipsesc o perioada pot anunta ca sunt ocupati cu anumite treburi(examene...)ca sa nu fie dati la lista de disparuti sau sa se faca despre fiecare un topic in care sa se organizeze expeditii de cautare-recuperare din mainile dusmanilor.se pot posta si concediile permanente=adica iesirile la pensie= de genul celei anuntate mai demult de furnika(dar nerespectat) dar fara injurii la plecare.

eu am avut si o sa mai am ceva treburi asa ca o mai lipsesc destul(recunosc faptul ca nu am mai intrat si din pricina "ispravii" lui qvadratus de la topicul cu pletele preferand sa discut cu prietenii mei preferati de pe forum pe messenger).
ramas bun...

INDIANUL

ramas bun...

INDIANUL

o perioada o sa stau out(daca voi mai intra va fi putin) ca am treburi presante de rezolvat.
I'll be back 8)  :D
ramas bun...

tapirul

bre fratilor, scurt ca am internet pe sponci si pe dial up...
sunt in tara, bine mersi, ceea ce va doresc si dumneavoastra. Am stat pana acum pitit la tara (o sa vedeti voi poze), ma duc acum la mare in vama si saptamana viitoare vin in bucuresti ca abia luni iau pasaportul. Stau toata saptamana, asa ca poate reusim o intalnire.... Sa vezi comedie, mi-a fost dor de voi... Pana si de stefan...
o sa keep in touch cum mai gasesc un cafe..
numa bine
cre'că, nu ştiu...

Ciresar1988

Bravo, Tapire! Ai plecat in Vama cand m-am intors eu !  :cry:
Poate ne vedem in Bucale.
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

kooksee

pai bre tapire ca sa nu te ratam eu zic sa organizam plantoane in piranha.
ciresarule cand ai fost in vama?
duminica erai acolo?

kooks
nu sunt doar un vis, hey, hey/
atinge-ma pe clitoris, hey, hey

Ciresar1988

Sambata seara am parasit Vama. Ca sa evitam traficul de duminica.

tapirul

io am fost in vama saptamana trecuta (cat o fi fost.. 1110-14?), adica in 2 Mai, dar am fost in vama every night.. Naspa fara internet....
Io sunt in bucuresti acum, stau pana duminica, azi ma duc la interviu (in juma de ora...) Cum facem? Esim in pirahna serile astea? Va dau si numarul de mobil pe private (l-as pune si public da' e telefomu lu sor'mea)
cre'că, nu ştiu...

cnicu

Cred ca mai bine propui o seara in care sa ne intilnim si mergem acolo, decit sa dam telefon toti....

kooksee

nu sunt doar un vis, hey, hey/
atinge-ma pe clitoris, hey, hey

victor

so vineri la 9 seara intalnire cu tapirul in pirania?  :shock:

tapirul

vineri la 9 in piranha suna bine si la mine... O sa il vizitez pe unchiuletul un pic mai devreme...ce 'ceti?
cre'că, nu ştiu...

dustweaver

ooof, vineri dupa-masa plec din Bucuresti... :headbang:
"Bă, ia mutaţi-l pe linia a doua, că m-am enervat."
"Totuşi, dacă ar fi fost exces de antiquarci, noi am fi numit pur şi simplu antiquarcii quarci şi quarcii antiquarci".

GirlInterrupted

The older i get, the more life starts to make sens, and the less I care...

stefan

Dunno... We're kinda crouded in here, but maybe we'll manage to squeeze you in.
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

tapirul

pai deci ramane in seara asta in pirania? Dau mass-email....
cre'că, nu ştiu...

Ciresar1988

Stiu ca suna nasol, dar.........................UNDE E PIRANHA??? :?

Don't shoot, n-am stat in camin............. :cry:

GirlInterrupted

bai, pirania ca pirania... da` pirania e mare. ne intalnim in fata chioscului ala de la intrarea de dupa pod? night and day se numeste. sa avem si noi un punct de reper, ca poate iar ne pierdem (sau incurcam forumul... da, am sechele :D)

ps: pirania e vis-a-vis de maxx, like... in poli. de treci podu da pa lac, dai de intrarea in poli. intri, ca te primeste cu bratele laaaaaaaaarg deschise, si pe dreapta, e pirania. u can`t miss it

tapirul

ciresar, aceeasi problema am avut-o si eu... habar nu a(vea)m unde e Piranha, da cum sunt baiat descurcaret, o gaseam io..
deci in fata la chioscu night and alea?
cre'că, nu ştiu...

Ciresar1988

Iertare, Tapi, n-am putut sa ajung!! :cry:  Si imi doream asta de o gramada de vreme. Ce am avut de facut in dupa-amiaza aia s-a prelungit pana dupa miezul noptii.  :(

Madi

Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!

Furnika

stefan

Nu-s pozele decente, băutura nu-i destulă...

GirlInterrupted

Pana la urma unde sunt pozele alea? Me curioasa!

Madi

Sunt la mine, intreb daca sa le postez!  :D

tapirul

tre' sa le pui intai pe un site care hosteaza poze, nu poti direct. Hai, poasteaza.
cre'că, nu ştiu...

rocsa

Hai madi cu pozele!! Vrem poze. Unde sunt? Mor de curiozitate

arima

the show must go on

Madi

Scuze de intarziere, zilele trecute am mai imbatranit putin...  :roll:

POZELE!

GirlInterrupted

Nu-i asa ca parul meu arata senzational ? De departe cea mai interesanta poza care mi s-a facut vreodata ! :lol: Acum, lasand gluma la o parte, toti sunteti niste simpatici si eu una m-am simtit super bine la intalnire!

stefan

Furnika

Hai sa ghicim. Eu i-am recunoscut pe Tapiru, Victor, Luci Sandor si sotia, Madi si Costin. Si fata cea creatza e Girl, ca s-a autodenuntat. Pe fata blonda o cunosc dar nu as putea spune sub ce nume posteaza. Total straini imi sunt domnul in portocaliu si cel in tricou gri cu negru care bea milkshake cu paiul. Imi pare rau ca nu am putut ajunge insa eram pe picior de plecare.

elfstone

Eu chiar sunt foarte curios sub ce nume posteaza respectiva fata ;) si faza cu variatiuni ale numelui/prenumelui printre nick-uri nu merge :( Cam la fel si cu domnul cu milkshake caruia ii urez bafta multa in continuare.
"I'd rather be happy than right, any day of the week"

cnicu

Pentru tricoul portocaliu eu sint vinovatul... :D

arima

superbe poze, superbe personaje. imi pare rau ca nu am aflat la timp.. as fi venit si eu.  :(
the show must go on

Madi

Scuze, dar sunt la photobucket si cu link aici. Nu stiu cum sa le modific direct acolo, fara sa modific linkurile aici si acestea sa nu mai duca nicaieri... :( Promit sa intreb cand vine acasa sysadmin  :oops:  Sau... daca are cineva o idee!?

Madi

Gata, am gasit! Pozele sunt mai mici... Prea mici?
:band:
 :ola:

tapirul

gata copii, I am back in bussiness. Stati sa ma updatez si io si reluam
ati fost cuminti, btw?

PS elf, scuze ca nu am mai apucat sa sun.. au schimbat amicii programul si apoi am sters-o din buc
cre'că, nu ştiu...

stefan

Tocmai m-am mutat la Constanta. Mai dureaza pana imi trag net asa ca o mai raresc cu prezenta pe forum.

stefan

tapirul

wow... Brace for impact, everybody  :D
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

i'm back cu o groaza de idei de discutii pentru topice.sper sa va placa.
ramas bun...

stefan

INDIANUL

ramas bun...

tapirul

indiene, stefan e mai lent cu reactiile... el comenta propriul lui post de pe 7 noiembrie
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

ramas bun...

stefan

"wigwam-ul tapirului" - o denumire mai potrivită pt. forum

INDIANUL

sau Vizuina Indianului! poate iei un ban! :lol: moaaa ce-i la fereastra?te filmeaza unii! si pe perete? vaaai microfoane.valeuuuuu sariti salvati Talpalarul!spiridusii i-au pus gand rau.
sa revenim domnule Talpalaru:in copilarie ati suferit vreun soc psihic.asa...si mai departe..
ramas bun...

lucisandor

Quote from: stefanTocmai m-am mutat la Constanta. Mai dureaza pana imi trag net asa ca o mai raresc cu prezenta pe forum.
Recunosc ca de-abia acum am aflat, felicitari pentru mutarea la oras. Erau doar doua orase in tara asta, iar de cind cu Mazare si C-ta incepe sa decada la statutul de "si altele", dar prea rau nu poate sa ajunga. Nu au fresce de-ale lui von Scheissesburg, dar au ceva mai urban: ca si in Bucuresti, trebuie sa fii f atent cum treci strada, ceea ce pentru mine defineste orasul.

stefan

A CERB

Quote from: lucisandordar au ceva mai urban: ca si in Bucuresti, trebuie sa fii f atent cum treci strada, ceea ce pentru mine defineste orasul.

a propos de mers prin bucuresti:

trebuie sa fii atent cum mergi pe strada, eu faceam slalom printre flegmele tebeciste. ar trebuie sa dea amenzi pentru scuipat pe strada, parol. guvro ar fi brusk bogat si 99% dintre compatrioti mai saraci oleaka.
Smile! It confuses people!

tapirul

bai baieti, in fix o saptamana o sa imi iau un concediu mic... si nu orice concediu, ci in inima batranului Yamato...
Da, s-a decis. Vacanta asta ma duc sa imi cunosc socrii...
So, intre 12 si 28 o sa fiu in Tokyo (lost in translation).
Toshiko tocmai imi promite ca o sa ma duca la un hot springs care e mixt, boys and girls  :wink:
cre'că, nu ştiu...

A CERB

vezi ce faci  ku mikutzele kiku-san la baie ka te alegi lorenabobittuzat cu sabia de samuraaaaaai.

enjoy!

stefan

You should probably go for the "boys and nazy-admins" variant.

tapirul

i'm the only nazi-admin. I go tith the girls.
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

Mi-am cerut scuze celor fata de care eu am considerat ca am gresit,atat in trecut cat si-n prezent(in privat).
Am observat ca se sugera intens ca eu as cauta cearta pe forum(mai demult Qvadratus).stiind ca sunt mai impulsiv din fire(cum bine zicea cerbul), am zis sa iau o pauza.si din lipsa de timp si cum le spuneam prietenilor pe privat("mi s-a acrit de cearta").apropo eu am o cunostinta pe forum care in particular este o persoana minunata dar care nu posteaza-cand i-am zis sa posteze a zis ca se multumeste sa citeasca pentru ca nu are chef sa se certe cu cei care se vor lua de ea;precizez ca vorbea despre Vizuina.cat timp am lipsit m-am gandit la niste idei de topice noi cu care sa mai inviorez atmosfera.am postat putin pe la bancuri, am facut topicele si am asteptat cu interes discutiile lungi cum erau la inceputul Tapiriei.in schimb am fost jignit cand am anuntat ca m-am reintors, pe topicuri s-a facut sto la greu si apoi s-a trecut la atacuri personale.m-am lamurit ca nu eu generam cearta atacand pe cineva ci pur si simplu la manifestarea prezentei mele eram atacat.

nu ma intereseaza sa castig niste lauri virtuali, nu ma intereseaza sa fiu cel mai bun in nus ce disputa.inchid "www.tapiria.tk" si toti "laurii" castigati raman intr-o locatie pe net.toti "gusatii" dispar la simpla inchidere a unui browser.trec spre mine doar cei care mi-au devenit prieteni, facand pasul in "realitate".restul...chestii efemere.tind catre tipul de filosofie al lui vlad:sunt alte lucruri mai importante in viata decat niste contre in arena.pierd prea mult timp pretios certandu-ma de nebun cu unii pe net.chiar daca dupa o perioada mai lunga de pauza,am revenit hotarat sa nu ma mai las tarat in dispute cu unii.e adevarat ca aici sunt foarte multi oameni valorosi si super de treaba cu care e o placere sa discut.voi mentine legatura cu ei.pentru cei dornici sa stea la un pahar de vorba cu mine va astept pe messenger.in ce priveste forumul, imi pare rau dar ma retrag.
ramas bun...

A CERB

nu stiu, bre. daca tu nu postezi la religie si stefan nu posteaza la paranormale banuiesk ka se poate konvietzui. dar asta inseamna un pik de (auto) cenzura.

ku manolo nu-sh ce-i fatch, dar am banuieli ca talianul s-a mai linishtit oleaka.

manolo

eu mi-am cerut scuze, iar in acea paranteza de dupa scuze am spus foarte deschis ce mi-as dori eu. daca va fi asa, pentru mine ar fi excelent, daca nu, probabil ca va trebui sa ma adaptez. eu nu pot sa spun atat de usor adio si la gara, pentru ca am investit timp, energie, idei si chiar nervi aici si tin la toate astea.

as putea sa fiu rau si sa spun ca indianul nu si-a cerut scuze si fata de mine, dar, hai, sa zicem ca i-a scapat de data asta...
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

stefan

Fii rău! Moş Nicolae a trecut şi până la Moş Crăciun ai timp să te cuminţeşti.

Culmea e că indianul a reuşit înviorarea atmosferei, dar indirect. Anyway, hai să pariem pe durata vacanţei lui! Eu zic că în 10 zile vom vedea un topic numit "Patinaj si Hochei".

lucisandor

Ba "Patina si Decrepitudine"! Eu nu am obs. decit lipsa lui Cerbu (cind a fost), a Doinei si a Plure. In rest sintem mereu aceeasi, sau oricum, nu conteaza daca disparem.

A CERB

pai shi eu sunt acelasi cand dispar :roll:

Furnika

Quote from: lucisandorEu nu am obs. decit lipsa lui Cerbu (cind a fost), a Doinei si a Plure.
Eu am observat lipsa ta (cand a fost) si am fost foarte trist. M-am intrebat: de ceeeeee???

A CERB

de ce oaaaareee, tra,la, la, la
padam-pa-pam

tapirul

indianul are totusi dreptate ca nu a cautat cearta, cel putin la ultima aparitie. Lu' stefan nu i-a zis nimeni "shit happens" cand a anuntat ca se intoarce, desi, cum zice chiar el, si-a castigat multe antipatii pe forum. Ideea ca cineva "ma enerveaza ca vine cu topice absure, silly" (sau mai sitiu eu cum) chiar ca nu o inteleg. Cine te pune sa citesti? Mi s-a parut la fel de absurd sa te apuci sa vanezi posturile unui user (indianul), numai pentru ca crezi tu ca posteaza prostii.

Indianul este mai impulsiv, cum o zice si el, si reactioneaza uneori exagerat (interesant, si manolo e la fel.. :)).
Io zic sa mai lasam unii de la altii un pic, ca nici unul dintre noi nu este perfect.
cre'că, nu ştiu...

lucisandor

Quote from: Furnika
Quote from: lucisandorEu nu am obs. decit lipsa lui Cerbu (cind a fost), a Doinei si a Plure.
Eu am observat lipsa ta (cand a fost) si am fost foarte trist. M-am intrebat: de ceeeeee???
Cred ca lipsa mea e mai notabila decit a ta. Dar daca te deranjez, ian' sa ma dau si eu la fund! decit sa piarda forumul si o Furnica dupa o Ratza, mai bine sa piara o Varza.

Furnika

Quote from: lucisandor
Cred ca lipsa mea e mai notabila decit a ta.
Exact asta vroiam sa spun; sunt multumit ca ai inteles. ;)

tapirul

dupe cum am zis si altundeva, pentru doua saptamani or so o sa fiu out-of-town. Plec maine la Tokyo sa ma cunosc cu mama soacra.
Spor la postat, Craciun Fericit, toate cele bune. Ne vedem pe 28.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

so, stefan, you have the bridge.
ai grija ca klingonienii sunt cam capsomani... and NEVER trust a romulan.
cre'că, nu ştiu...

mianna

am voie sa-ti urez aici "concediu placut!" ?  :roll:

A CERB

Quote from: tapirulso, stefan, you have the bridge.
ai grija ca klingonienii sunt cam capsomani... and NEVER trust a romulan.

ai uitat sa adaugi:

"ferengi over and out"

tapirul

ferengi e doru tufish al tau...Ca urecheat este.
...asa...hmmm…totul pare okay... userii uzeaza, e calmi toti...hokai, back la tempura si gheise.
cre'că, nu ştiu...

manolo

zi, ma, ce au zis socrii despre gaijin-ul adus de Toshiko acasa. sigur au zis ceva...

cum te intelegi cu ei? cum e Japonia? hai, nu te lasa rugat! ca acum iti dezvalui numele intreg pe forum.

stefan

tapirul

bre, n-am timp de povesti acum. Cand ma intorc. Am mancat peste crud si altea alea - placut. Am intrebat pe Toshiko cum se zice "esti foarte draguta" in japoneza, ca e plin pe aici si vreau sa comunic.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

PS tata socru a zis ceva, dar cam rastit....
cre'că, nu ştiu...

stefan

Poate i-ai zis "eşti foarte drăguţă".

Furnika

vlad

Furnica, am pocnit monitorul cu un ziar de m-a durut mâna, pâna sa-mi dau seama ca aia era semnatura ta.

A CERB

ce alte kestii mai vezi lately dom' psihiatru?ai skin crawling? ti-ai luat etohul? dar cocaina?

vlad

Buey, da de ce a plecat Qvadratus? Si Von? Si Indianul?

Ondina

Chiar asa, multa lume a disparut in ultima vreme...  :(

Furnika

Ondina

Sa sarbatorim!!!! :drunk:  :banana:  :drunk:

Furnika

Ondina

Mai are careva, ceva de sarbatorit???
Hac!! :lol:

ManuNastai

Draga populatziune,

Io ma semnez-afara! Din momentul asta io nu voi mai scrie aci pe termen nelimitat.. aceasta se datoreaza faptului ca statu' asta frecvent cu dejtu' pa mouse si clicku' la unread posts mi-o rapit o gramada de timp anu' asta si acesta este ceea ce-mi lipseste cel mai mult.. (mada, stai linistita, ptr ca eu n-am avut, n-am acum si nu voi avea clona deci nu voi scrie nici ascuns). poate voi reveni cam prin iarna. Sunt sigur ca pana atunci voi fi de mult uitat (plang) si pacatele imi vor fi iertate.

Imi cer pe aceasta cale iertare tuturor pe care i-am suparat, ofensat, derajat.. sa sti ca imi pare cu adevarat rau.

Cu respect,
                                                                                                                                                                 Nastai
"Dragostea e singura inflamatie care coace in inima si fistulizeaza in alt organ" (Prof. D

Furnika

Eu cred ca te incomodeaza noul format. :)

lucisandor

pe mine ma inerveaza rau softul asta de forum

stefan

Grab a piece of chalk and a black board and you got yourself a real buletin board!

INDIANUL

Unde disparu Wlad? Unde naiba e Furnika? Macar Wlad a mai scos putin nasul pe forum da' nici urma de antenele Furnicii.
ramas bun...

tapirsis

Pi Furnika e online daca vaz eu bine fara de ochelarii care's la office.
Va fi bine!

manolo

Arrivederci a tutti! Plec in batrana cizma pentru vreo 3 saptamani, pe 23 iulie va voi face cu mana din Paris celor care va uitati la Turul Frantei. Apoi, poate inca 2 saptamani in Germania.
Prajeala placuta in soarele romanesc!

stefan

tapirul

Mai oameni buni,
evenimentele recente de pe forum, plus un şut prietenesc in cur primit de la un bun amic (persoana importantă, nu spui ţine) m-au facut sa cuget si sa realizez ca am inceput sa investesc in acest forum mult mai mult timp si energie mentala decat imi permit... Forumul e deja parte din mine acum, dar a inceput sa imi influenteze viata intr-un mod nepremis, in mod direct si indirect. In mod direct e vorba pur si simplu de timp si energie.. Sunt intr-un moment important din cariera, in toamna am comprehensive examinations si orice secunda conteaza acum. Nu e numai asta, am inceput sa iau din timpul ce ar trebui acordat lui Toshiko si sa il folosesc aici; ba mai mult, nervii si stresul confectionate aici pe forum incep sa se resimta si in viata-mi personala... Si vorbind de viata-mi personala, influenta indirecta se refera la faptul ca viata-mi personala a ajuns sa fie terfelita si luata la suturi pe forum intr-un mod cu care nu prea mai pot sa ma impac, prietenii imi sunt amenintati ("ti-o trag prin cerbu"), etc.

To make a long story short, o sa incerc sa ma distantez un pic, sa ma retrag din agora pentru o vreme (cel putin pana la comps) si sa incerc sa ma concentrez pe lucruri care sunt mai importante acum.

Patratel sugera pe undeva ca ar trebui chiar sa inchid accesul la forum pe o perioada de cateva luni - nu o sa fiu asa de radical, ceilalti forumisti nu au nici o vina in asta.

Prin urmare si asa deci dragii mei, va spun la revedere (si nu "adio"),  sa aveti o vara frumoasa si bucuroasa. Ne vedem iarasi la toamna, cand oi termina cu comprehensive exams, proposal and such.
Toate cele bune

PS o sa impart cateceva din indatoririle tehnice cu altcineva. O sa va anunt cine.

PS 2: deocamdata cerbu va imparti unele dintre prerogativele tehnice cu mine. Cerbu, daca nu vrei, spune-mi si te degradez. Daca da si ai nevoie de un scurt 'How to", lemme know. O sa vezi ca pe pagina principala ai un nou buton, iar in fiecare topc, at the bottom, un sir de butoane noi.
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

spor la invatat! si hodina placuta!
noi ne-am mai luat cate o pauza ceva, dar tu, tot timpul acolo in spate la botoane, permanent activ, cred si eu ca ti s-a taiat si ca ai bobosit. oricum imi cer scuze, ca parte la oboseala ta am avut si eu care te-am tot "frecat" in ultimul timp, asa ca-mi cer scuze pentru asta. cerbu ar fi bun de admin, ca de o bucata de timp a devenit mai echilibrat si mai calm. si mada ar fi buna sa te ajute putin: stie multe in computere si este putin predispusa la abuzuri. depinde daca are si timp.
oricum eu te astept cu drag la toamna.
ramas bun...

A CERB

mie doar sa-mi spui unde e botonu de ban. in rest, ma deskurk eu.

INDIANUL

hahahaha incepusi bine. apropo sa stii ca iubesc conservatorii  ;D
ramas bun...

A CERB

ce kestie, mi se vede aipiul. o sa-mi trag speedos mai sus.