News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

magazin de pushti

Started by tapirul, February 24, 2005, 06:30:37 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tapirul

bre razboinicilor, v-am adus si gun-urile, razbel placut.
check la shop->magazin de pushti. E si poze, clic pe fiecare item.. Cu numele nu e vina mea, asa au incarcat aia pozele pe server si cica item-ul tre' sa aiba acelasi nume cu poza.. (si invers, uatever)
cre'că, nu ştiu...

tapirul

Io mi-am luat deja un AKS-47U. Dracii v-a luat.
cre'că, nu ştiu...

Furnika

GP 30, e un fel de kalashnikov. Cum o folosesc? :D

Qvadratus

Imi sta pe limba sa-ti zic: "O indrepti spre tine si apesi pe tragaci."  :P , dar cred ca nu ar fi cea mai buna sugestie.

annie

Uite Tapi, io vreau asta...pentru gagici

http://tinypic.com/1yoade

Si pentru ca nu am destui tapiri sa mi-l cumpar m-am gandit ca poate se gaseste vre-un gentleman care de 1/8 martie sa imi cumpere si mie gun  :cheerleader:
Close ur eyer for ur eyes will only tell the truth
And the truth isn't what u want to see....

mitzupitzu

He-he!... Mi-ar placea si mie o jucarie de-asta de.."gagici"! :)) Da' cat costa?
"Reality is just a point of view."
    Philip K. Dick

Furnika

Quote from: qvadratusImi sta pe limba sa-ti zic: "O indrepti spre tine si apesi pe tragaci."  :P , dar cred ca nu ar fi cea mai buna sugestie.
Hm. Nu prea ai umor in ultima vreme.

Qvadratus

Ok! Am sa iau o pauza la glume cretine.

INDIANUL

eu o sa-mi cumpar un dragunov;care ati jucat max payne 2 stiti de ce:are luneta deci trage foarte bine la distanta mica si excelent la departare si va spun din joc faptul ca unde tragi pur si simplu face gauri prin inamici de vezi prin ei.in general nu e nevoie decat de 1 singur glont per inamic.are calibru ultra mare.
ramas bun...

stefan

'r-ati ai dracu' cu pushtii voshtrii! Pedofililor!

_______
Organizatiile pentru protectia copilului recomanda folosirea lubrefiantilor. Pedofili din toate tarile, ungeti-va!
_______
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

annie

Vai Stefane nu ma asteptam. Tocma mneata...cu idei de astea porcoase..La ce-ti sta mintea  :oops:
Close ur eyer for ur eyes will only tell the truth
And the truth isn't what u want to see....

manolo

stefan, iar deraiezi? sa inteleg ca iar ne parasesti pentru ceva timp si ti-ai facut "iesirea"?
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

stefan

Manolo, a little paranoia is the secret of a long life, but you're exaggerating. Keep it real, bro'!
annnnie, you still don't get it, do you? :-)

_____random quote_____
"Ala albu' la nas care respira greu pe-o nara, l stiti? Era fi-su, ma!..." - Wild Bore
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

Tez

Everybody get it,stefan... :lol: ...eu am achizitionat un AK47,oldie but goldie .....
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

INDIANUL

intrebarea e cum fac sa-mi vada toti pushca?  :D
ramas bun...

INDIANUL

my dear DRAGUNOV :D  :D  :D
http://www.izhmash.udm.ru/arms/svd.html
furnikule tu cum ti-ai afisat poza cu pusca acolo?
ramas bun...

Furnika

Nu stiu bre, n-am facut nimic special. Si eu m-am mirat ca a aparut.

Qvadratus

Quote from: FurnikaNu stiu bre, n-am facut nimic special. Si eu m-am mirat ca a aparut.

E clar, e ceva din codul tau genetic. Baieti, atentie, avem iata alaturi de noi un nou tip de user.
Folosesc aceasta cale pentru a felicita colectivul de Cercetare-Dezvoltare al Vizuinii, pentru dotarea Armatei noastre cu noul tip de user special adaptat tehnicii moderne de lupta de care dispunem in prezent.
Victoria este acum cu siguranta a noastra !

manolo

e simplu. din cauza ca furnik nu are alte itemuri, doar pusca, o afiseaza acolo. ia donati-i o bere si o sa vedeti ca dispare poza!
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

Qvadratus

Scutul nu se lasa doborit. Are tripla protectie si comanda multiplu securizata de inchidere a accesului. Am incercat cu de toate, mititei, bere, shaorma, martisoare, tigari Carpati...etc, dar Furnikul nu se lasa corupt.
V-am spus eu, modelul este indestructibil. rezultatul tuturor incercarilor mele este "fatal error".

Furnika

Indianu eu cred ca e doar o chestiune de lungime.Oricum am mai multe itemuri nu numai pushka. Ma gandesc sa imi iau si o a doua. Chiar asa, dar un tanc nu aveti?

INDIANUL

nu avem tanc dar avem grenada cu insecticid in cazul in care vrei sa te sinucizi demn :D pai da e chestie de lungime;ca au fost afisate numai pustile scurte :wink: ca alea lungi nu incapeau intr-un post amarat :D
ramas bun...

Furnika

Quote from: Joe Rabbitrezultatul tuturor incercarilor mele este "fatal error".
Curios, si la mine e la fel.

tapirul

un nou produs la magazin de pushti

si in plus, o noua pitzipoanca. Grabiti-va, am numai cinci in stoc.

cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Mda, in lipsa mea vad ca va destrabalati fara nici o jena.....

tapirul

a, ai lipsit?? :shock:
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Pai de, am uitat sa-mi iau antipsihoticele, asa ca probabil mi-oi fi inchipuit ...