News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

propuneri pentru magazin(e)

Started by tapirul, February 19, 2005, 07:41:25 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tapirul

meh, daca vreti ceva-anume la magazin, nu va sfiiti si cereti. Da' hai sa ne organizam (vorba bancului) si sa redirectionam toate cererile aici. Manolo voia parca un tort de frisca. Altceva?
PS o sa trebuiasca sa ma extind si cu magazinele, ca doar n'o sa cumperi crema da fata la "La doi cocosi"...
cre'că, nu ştiu...

cnicu

Pai niste shaorma ar fi buna de mincat. Aici una mare e 90 000 si una mica 60 000 lei. O apa minerala ca eu nu prea ma dau in vint dupa alcool cred ca ar fi si ea buna.....

Qvadratus

Mine antipersonal, grenade de lupta, pistoale mitraliera;
Mortiere
Blindate usoare, blindate grele, tunuri antitanc,tunuri antiaeriene cu tragere rapida, tunuri grele de cimp
Rachete tactice sol-subsol, user-user, user-moderator, user-administrator, antitanc, user-aer si aer-user
Rachete strategice Forum-Forum
Avioane de Cercetare Vizuina 135
Avioane tactice de Vinatoare-Bombardament Tapirul 56
Avioane strategice de Bombardament indepartat antiforum Manolo 38
Sateliti militari orbitali Qvdratus 5
Camioane de transport militar Original Tulip 3
Senilete de cercetare tactica Indianul 54
Grenade cu gaz ilariant Tez 24
Halucinogene Stroescu 8
Bombe tactice Cerbul 1156
Bombe antibuncar Reaktor 28
Dispozitive de Intoxicare electronica Furnika 30 si HornySunk 78
Distrugatoare clasa Elfstone 7
Crucisatoare de batalie clasa Extremist 4
Portavioane de clasa Accipiter 11
Submarine tactice clasa Magdutz 89
Submarine strategice clasa Manteuffel 128
Torpile tactice de lupta Pronator 67
Grenade antisubmarin Manoleasa 5
Mine marine OldMan 51
Capcane individuale Victor 6
Chivot si odajdii militare tip Stefan 15879
Gloante Ciresar 1984
Obuze antiblindaj Cerbou
Obuze antiaeriene Forum 2
Carburant tip Flaimuc 90

originaltup

eu vreau bere London's Pride, cred ca am mai zis  :P
"There is a big difference between knowing the path, and walking the path"

originaltup

auzi 4, da' un consult nu te-ar tenta ?  :?

Furnika

Poti adauga si
Ceaiul cu LSD si cianura-retard tip Quadratus 999
Grenade de catifea si otel vidia Tapiru
Gaz de lupta cu imprastiere rapida Zyklon I (de la Indianul)
Bomba biologica cu macaroane expirate clasa M
Grenada cu cui scurt si ultra-scurt Cerbu
(poti adauga si copita potcovita cu plutoniu)
Gloante fine Morena 11
Mitraliera cu doua tevi in X tip xiderana-arima
etc

Qvadratus

Quote from: FurnikaPoti adauga si ....

Corect ! Observ ca gindim util amindoi.  :twisted:

Quote from: originaltupauzi 4, da' un consult nu te-ar tenta ?  :?

Degeaba, psihiatrii i-au zis sotiei mele ca sunt irecuperabil..  :nee-nee:

Furnika

Era sa uit crucea tip baioneta Stefan.
Quadratus iti pot da dreptul de copyright: 3 microprocesoare gata-infectate in forma de furnica cu 64 de picioare.

originaltup

QuoteDegeaba, psihiatrii i-au zis sotiei mele ca sunt irecuperabil..
am zis eu ca psihiatric ???  :oops:  e drept, tu ai insight si stii mai bine decat mine de ce e nevoie  :cheerleader:

Qvadratus

Tapire, vezi ca vin 1 si 8 Martie si tu ciu-ciu martisoare si cadouri la magazin ! Ce-o sa trimit de 1 martie ?  Tigari Carpati ?

Tez

asa,corect...asadar niste grenade cu snur rosu -alb ,eventual si o bazooka in forma de inimioara....cu focos nuclear,of course...)
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

Qvadratus

Himmmmm.... kred ka ar trebui sa cerem aici si parerea lui Reaktor !!

A CERB

ai uitat nebelwerferu, tunu' de 88( amandoua matoifel) de asemenea arunkatorul de flakari (  biogaz, cu doua g(a)uri ) marka indianu. arunkatoru' ku acid formik marka ghici, perfuzia ku potasiu marka 4 shi mai gasim daka insistam.
Smile! It confuses people!

Qvadratus

Insista, insista, asa te vreau !

A CERB

Quote from: Furnika
Grenada cu cui scurt si ultra-scurt Cerbu
(poti adauga si copita potcovita cu plutoniu)

bre, ka sa fim akurate, e depleted uranium

A CERB

Quote from: qvadratusTapire, vezi ca vin 1 si 8 Martie si tu ciu-ciu martisoare si cadouri la magazin ! Ce-o sa trimit de 1 martie ?  Tigari Carpati ?

bre carpatz sunt de 1 aprilie. ia, te rog, nu inkurka baru ku cirka( parazitzii)

Furnika

Tovarasi tre sa ne organizam. Vad ca forumul stagneaza, mai mult s-a facut si claca. Sa se vanda la magazin torturi cu frisca, padibuze, pasta de dinti pentru manjit clanta, lipitori (din alea de hartie, de lipit pe spate), guta pentru intins pe jos ca sa se impiedice userii, galeti cu apa sprijite pe usa , prosoape gata rulate, eventual chiloti cu elastic lung pan la crestet etc.

INDIANUL

Quote from: olde phartai uitat nebelwerferu, tunu' de 88( amandoua matoifel) de asemenea arunkatorul de flakari (  biogaz, cu doua g(a)uri ) marka indianu. arunkatoru' ku acid formik marka ghici, perfuzia ku potasiu marka 4 shi mai gasim daka insistam.
nici nu ma supar pe tine de cand am gasit poza cu tine cand erai mic;probabil ca ti-a ramas obiceiul si acum cand ai crescut maricel:
http://www.boners.com/grub/792099.html  te stiam eu dar nu chiar asa :lol:
ramas bun...

tapirul

Quotemai mult s-a facut si claca
A-ha! tocmai mi-ai dat o idee. In poarta la tzatza Leana nu prea merge.. Schimbam.
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

O schimbam pe tzatza Leana ?  :shock:  :shock:  :shock:
Da ce-ai bre, cu fustele fomeii ?

A CERB

Quote from: INDIANUL
nici nu ma supar pe tine de cand am gasit poza cu tine cand erai mic;probabil ca ti-a ramas obiceiul si acum cand ai crescut maricel:
http://www.boners.com/grub/792099.html  te stiam eu dar nu chiar asa :lol:

nu te superi pentru ka nu ai inteles gluma, n-am dubii.  mai aprofundeaza.  astept coprolalia. btw, esti redundant.

originaltup

multam tapiru pt bere, desi acum vad ca mi-am dat aproape toti banii pe ea; dee, mult m-am ferit de bautura dar si cand m-a ajuns ...  :cheers

INDIANUL

Quote from: olde phartastept coprolalia
ce sfintisor suntem acum   :littleangel:  ...ne lasa memoria uitaram cam ce scoteam pe gura(decamdata vad ca luasi pauza la coprolalii).referitor la coprolalia pe care o astepti de la mine si care sa te vizeze pe tine nu ai decat sa o astepti pana albesti ca ma indoiesc ca-ti voi da satisfactie;oricum tot forumul stie ca nu am vorbit vulgar decat ca raspuns la replici vulgare care ma vizau pe mine.ca un caz particular posturile tale stau marturie aici pe forum ca generator de raspunsuri vulgare asa ca nu te mai stradui sa inoculezi ideea ca eu as vorbi urat neprovocat si neatacat cu replici vulgare.
ramas bun...

A CERB

tot n-ai inteles gluma. era vulgara si la adresa ta.

GirlInterrupted

Cre' ca n-ar strica sa se gaseasaca la magazin niste martisoare in perioasa asta, nu? Macar niste kitch-uri d'alea de contrabanda, ceva!
The older i get, the more life starts to make sens, and the less I care...

tapirul

Gata, domnilor. Şnurul, boldul si pliculetul sunt incluse.
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Uite dom'le aicea pitipoanca mai ieftina si mai mignona, asa, ca pentru mine...

Furnika

Qvadratus, m-ai ametit cu schimbarile alea de avatar: ori little fuzzy bunny-wabbit ori tasmanian devil.

Qvadratus

Adevarul e ca nici unul dintre cele 2 avataruri nu-mi provoaca un entuziasm deosebit.

Furnika

He he little bunny wabbit ti-am cumparat pitzipoanca (despre care tapirul zice ca e pe gustul tau). Mi-ar placea s-o pun langa avatarul meu in locul pustii. Voi sa schimb dara puska-n pitzipoanka!
Cum procedez? Daca tot am cumparat-o trebuie sa ma si afisez cu ea, nu? Am re-numit-o Matilda Sanicaferu, i-am facut boletin, carte de alegator pasaport si cerfiticat medical.

Qvadratus

Uff, mi-am recuperat nickul... Eram asa de ingrijorat  ca sufera saracul de singuratate.......

tapirul

patrate tata, asta se cheama spam. Ne-ai spus pe vreo cinci threaduri ca ai "revenit" .. Am vazut si noi asta, saru'mana...Io-te ca ti-am pus si un avatar sa nu te mai chinui.. Si sa ti se recunoasca locul intre protoereii de pe vizuina.
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Mersi Sfinte Petre pentru cinstea ce-mi facusi, saru' mina ! Din pacate sunt prea pacatos de felul meu pentru o asemenea cinste, mi-e ca ma trasneste Marele Boss, nu de alta...

tapirul

okay, uite, ti-am gasit alt avatar

cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Smechere, vrei sa sugerezi ca m-as simti incintat de cit de mare e patratu' ala ? Stind strimb (pe scaun) si judecind drept (in unghi adica), sint de fapt atit de plin de mine insumi, incit am sa revin probabil la vechiul avatar (asta bineinteles, cind oi avea din nou Net acasa si-oi putea sa mi-l descarc de pe calculatorus personalus)

P.S. Si cu postu ' asta am facut si banii ca sa-mi reiau "accipiter-u' ". Yes ! Yes !

manolo

ca tot vine vacanta, niste galetuse de nisip, niste forme de plastic pentru facut castele, niste lopetele, pistoale de apa, elefantei, saltele de plaja, umbrelute si tot ce mai e de sezon.

un aprozar de fructe ar merge...

si un magazin in franciza, Victoria's Secret. sa luam si noi costume de baie prietenelor si amicelor. eventual cu tot cu tyra banks in ele!
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!