News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Aniversarile Forumului si ale Userilor Sai

Started by INDIANUL, February 17, 2005, 12:21:52 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Qvadratus

Inteleg la mine sa-ti dea "fatal error" si la Arima sa fie faza cu itemu', dar asaaa !?  :D

P.S. Oricum, multzam frumos. E ca si kum mi-ai fi trimis-o, thanks a lot!

arima

the show must go on

lucisandor

Miine e ziua lui Vesta. Va fi offline. Totusi nu o sa dau nr lui de tel, nici macar pentru admiratoare.

INDIANUL

pe 12 mai(adica maine) pe la ora 9.30 seara se poate spune ca mai adaug si eu un an la varsta curenta.bereeeeeee :drunk:
ramas bun...

tapirul

cre'că, nu ştiu...

A CERB

Smile! It confuses people!

arima

the show must go on

manolo

Aho, mare Manitou!

Am trimis deja tribul la vanat de bizoni, am pus protapul la incalzit si am trimis virginele sa se faca frumoase...

Asa ca petrecere placuta si la multe vanatori anuale!
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

laurad

Aoleo, sa traiesti, am pierdut ocazia! Sper ca primesti si cu-ntarziere!
La multi ani bucurosi si sanatosi!
"Cel ce e singur in el insusi este insotit."

INDIANUL

multumesc tuturor si va pup pe toti(de fapt numai fetele ca dupa aia iese altceva):tapi, A CERB, arima, manolo, laurad si furnika(pe pm).am scos tot banetul de la banca sa fac cinste cum se cuvine.am cumparat bere tuborg scumpa si m-am apucat sa va cinstesc.din pacate apare iar "fatal error".mai incerc si cum isi revine trimit berile.multumesc inca o data prietenilor mei de pe forum!
ramas bun...

demonika

La multi ani si de la mine!   :cheers
Life is seems to fade away......

GirlInterrupted

The older i get, the more life starts to make sens, and the less I care...

kooksee

aaaa, pai daca e vorba de bere ai si de la mine un la multi ani din toata inima.

kooksee
nu sunt doar un vis, hey, hey/
atinge-ma pe clitoris, hey, hey

Qvadratus

Batrinul Old Man in al cincilea veac,
La virsta-i de aur si-a sa intelepciune,
A hotarit de ziua-i sa dea bere vrac
Si sticle mai scumpe la prieteni minune.

Asa ca deschi-sa de bani a lui punga
Cercind sa cinsteasca din plin mai tot natul,
Si desi banii nu se-ntind ca o ciunga
Reusi pin' la urma sa-mbete tot satul.

O tu Indiene azi al Nostru slavit,
Multi ani sa traiesti si de pitzipoance s-ai parte,
Prietenul Tau cel prea des banuit
Din inima-i scoate urare si-o scrie in carte.

Slavita Sa-Ti fie Persoana in veac !
Slavita sa-Ti Fie a nasterii data !
Si punga Sa-Ti fie mereu ca un sac
De plina cu scalpuri si bani Tu mai tata !

Slavit fie-Ti norocul si slavit fie-Ti neamul !
Slavita sa-Ti fie a Ta razboinica soarta !
Ai grija de numai sa nu mai dai cu ciocanul
Si cu Marele Manitu sa te pui bine cearca.

INDIANUL

hahahaha:multumesc patratele.da-le naibii de certuri.mama da chiar sunt impresionat:cati prieteni sunt pe forumel.tot mai bine intre voi(promit sa intru mai des).cel mai frumos cadou pe forum:o groaza de prieteni imi zic "la multi ani!".multumesc foarte mult demonika,(craioveanca mea), girlinterrupted, kooks si nu in ultimul rand maestrului qvadratus.sa traim toti ani multi si fericiti si sa postam pe forum si cu nepotii imprejur!
ramas bun...

Qvadratus

La naiba ! Ai apucat sa vezi inainte de a finaliza poezeala ! (am mai pus doua strofe )

stefan

La multi ani, indiene! Sa postezi imagini de la petrecerea tribului.
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

annie

La multi ani si de la mine :) In ultima ora :D
Close ur eyer for ur eyes will only tell the truth
And the truth isn't what u want to see....

rocsa

La multi ani indiene! Ca o paranteza, pe matusa mea o cheama Indianu Elena si cand vorbea  maicamea la telefon de sarbatori o auzeam: hai la multi ani indianco. Cu alte cuvinte suntem in familie :P

INDIANUL

multumesc stefan, annie si rocsa.pt baieti de ziua mea am un cadou special la petrecere:DOAR cu 15.000$ v-am cumparat urmatoarele 2 airbaguri extra-size care desi au fost popularizate excesiv tot e o placere sa le privesti.deci bucurati-va ca am cheltuit 15 batrane pe ceva "folositor"  :D
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5580555088
edit:sau cum s-ar spune 15 bucks, nu cerbule  :D(buck=cerb)
ramas bun...

Qvadratus

Maaaama mia, vreau si io ! Kare ma imprumutatz bre ?

Furnika

Aferim. Punem toti cate 2 euro si poate in 20-30 de ani o cumparam. Sau facem un imprumut?

Qvadratus

stefan

Nu putem sa o luam in leasing? In 20-30 de ani nu mai merita banii.

elfstone

Io zic sa vorbim cu Cinteza si sa aflam cum anume o luam acum promitand ca platim peste 20 de ani.

Anyway, La Multi Ani Indiene, na de-aici o urare cu fill in the blanks. Pui ce vrei, si se-mplineste ;)
"I'd rather be happy than right, any day of the week"

INDIANUL

nu-mi cred ochilor se modifica pretul;ia verificati si voi :ola:
ramas bun...

Qvadratus

Mai baieti, eu zik sa ne limitam la centura Kapitalei sau zona Garii de Nord. E mai ieftin, avem dupa aia si bani de bere.... chiar si de tratamente diverse .....

A CERB

Quote from: INDIANUL
edit:sau cum s-ar spune 15 bucks, nu cerbule  :D(buck=cerb)

bre, buck e orice mascul din numeroasele specii cornute ranging de la tzapi, trecand prin cerbi( inklusiv subsemnatu') si terminand cu caribou aia endangered in alaska( skuze, hot topik).

Tez

Scuze de intarzire,
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!

(asa sa se auda pana in Craiova).Alternativ am trimis si semnalele prin fum.
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

Ciresar1988

Aoleu, da neglijenta sunt !! Am uitat sa iti zic LA MULTI ANI !!!  da iti zic acu'.  Sa ai bafta, mare sef de trib !
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

venus

daca zic acus  te superi? La multi ani !!!!sanatate, fericire si multa bafta pe toate planurile!! :lol:

Qvadratus

Quote from: Tez..Alternativ am trimis si semnalele prin fum....

Si ciuperca atomica e tot un fel de fum.....  :roll:

INDIANUL

multumesc.nu-i tarziu:e misto ca inca am impresia ca e ziua mea. :)
ramas bun...

venus

e mishto sa ai impresia asta in fiecare zi :wink:

INDIANUL

am intarziat cu o ora jumate ca nu am mai intrat pe forum:
LA MULTI ANI!!!! tuturor Constantinilor si Elenelor si sa fie sanatosi si fericiti. :cheers  :ladyman:
ramas bun...

INDIANUL

am facut si eu postul 1000.  :cheerleader:  :drunk:  :cheerleader:
ramas bun...

INDIANUL

LA MULTI ANI!! tuturor copiilor mai mari sau mai mici de pe forum de 1 iunie.
ramas bun...

arima

eu zic sa o punem de o petrecere de 1 iunie. voi ce ziceti? eu am venit cu muzica! :band:
the show must go on

stefan

Mi-am descoperit recent primul element de patologie psihiatrica: fobia sociala. Sa-mi traiasca!

tapirul

cre'că, nu ştiu...

elfstone

Felicitari si la mai mare! Dai de baut? :)

PS: in cea de-a treia poza you do look quite devilish   :twisted:
"I'd rather be happy than right, any day of the week"

tapirul

cre'că, nu ştiu...

dustweaver

"Bă, ia mutaţi-l pe linia a doua, că m-am enervat."
"Totuşi, dacă ar fi fost exces de antiquarci, noi am fi numit pur şi simplu antiquarcii quarci şi quarcii antiquarci".

manolo

Quote from: elfstoneFelicitari si la mai mare! Dai de baut? :)

PS: in cea de-a treia poza you do look quite devilish   :twisted:

da, si parca a mai slabit.

Felicitari si mult noroc cu intrarea la PhD!

tapirul

multam fain. In fact am inceput PhD-ul inca din ianuarie, dar marea aniversare a fost ieri, pe 12 (commencement).
A fost fun la commencement. OSU este printre putinele state universities care dau fiecarui absolvent diplima in mana (bachelors, masters, PhDs). It's quite a task - sunt 5.000 de absolventi in total.
Invitati de onoare au fost Chris Johns, editorul principal al lui National Geographic (fost absolvent OSU) si Dr. Ann Streissbuth, lider mondial in studiul Fetal Alchohol Syndrome (ea a fost de fapt cea care a descoperit si descris FAS, also absolven al Oregon State University)
cre'că, nu ştiu...

A CERB

hai norok bey, ashteptam sake-ul!

la prima poza am krezut ka esti out of focus( kredeam ka esti baiatul ku kitara), dupa ce ai intrat celelalte( dialup, ce vrei, nu toti kapitalishtii are kablu) mi-am dat seama ka erai tu minus 20 kg. pai ku sumo kum ramane?

tapirul

bre, nu stiu bre, kilele tre' ca sunt sub mantaua aia de popa, ca nu cred ca am slabit. De stiu nu stiu ca n-am cantar
cre'că, nu ştiu...

arima

mai, tu ni stii ca nu-i frumos sa te lauzi? :twisted:
felicitari si la mai mare! :ladyman:
the show must go on

doina

Felicitari, Tapir! Transmite numai bine si felicitari si multa sanatate si parintilor tai! (Ma gindesc ce-o fi fost si in sufletul lor cind au vazut si ei pozele de la graduation. Si cred ca te asteapta cu mare dor si nerabdare sa vii sa ii vizitezi in curind.)

Felicitari si pt. Hachimitu! (Incepe sau a inceput si ea un PhD? Din curiozitate, au fost parintii ei in vizita la voi vre-o data, sau chiar acum, la graduation?)

Ce vreme frumoasa e in Oregon acum in Iunie!

Ce a zis Chris Johns de la National Geographic la commencement address?

INDIANUL

Multe multe felicitari si numai succese in continuare.
Esti cel mai destept sef de vizuina de pe net.
:cheerleader:  :cheers  :cheerleader:
ps:sefii imed-ului ar face bine sa printeze fata lui tapi in poza a treia si cand ii loveste cate o nenorocire sa- priveasca poza. :twisted:
ramas bun...

mitzupitzu

"Reality is just a point of view."
    Philip K. Dick

tapirul

mutumesc tututror
Chris Johns a avut un speech frumos actually. A insailat speechul in jurul unei teme dintr-o povestioara pe care a invatat-o in peripplurile sale africane. Iata povestioara (pe scurt):
Se zice ca demult, demult, s-a intamplat ca jungla sa fie cuprinsa de flacari. Toate animalele, ingrozite, au fugit din padure si s-au adunat la o distanta mare, privind cum le arde padurea. Toate animalele se cainau si se vaitau. La un moment dat micuta pasare colibri a spus " nu putem lasa asa ceva sa se intample!" si a zburat la un lac din aropiere, a luat niste apa in cioc, pe care a dus-o si a aruncat-o in foc. Dus-intors, dus-intors, nenumarate drumuri. Animalele se uitau la biata pasare ridicand dins sprance. Pana la urma elefantul intreaba micuta pasare colibri:
"What in the world do you think you'll accomplish with that? You are so small, and the forest is so big.."
"Well" said the hummingbird, "I only do what I can do"

Hachimitu a terminat inca de anult trecut din iune, dar nu a putut participa la commencement-ul din 2004 pentru ca era prea din scurt. A terminat, deci, un an de PhD si ea.
Am fost numai noi la graduare, nici parintii ei nu au putut veni. Tatal ei este de fapt semi-imobilizat (dupa un accident de masina si come de cateva zile-saptamani, in urma cu multi ani). NU e la pat, dar nu prea iese din casa.
De ajuns acasa ajung vara asta in iulie. Abia astept. O sa imi pun capa si palaria cum ma dau jos di avion :)
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

astia din bucuresti puneti mana si puneti covorul rosu pe batator si altoiti-l bine ca vine tapi.tapi pe la plostina cand mai treci?eu crde ca ajung in vara asta la goidesti ca ma bate bunica-meu la cap sa mai trec pe la el.
ramas bun...

tapirul

pai la plostina o sa stau most of the time.. Si, ti-am zis, var'meu e padurar la Hârboca, tot prin zona. Ne vedem la canton la el, la vanatoare de cerbi...
cre'că, nu ştiu...

A CERB

tapirul

si ce daca? La tragaci imi trebe deget, nu trompa
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

QuoteNe vedem la canton la el, la vanatoare de cerbi...
ok, eu aduc gloantele pentru impuscat elefanti.si asa nu aveam in ce sa agat jobenul cand veneam de afara acum folosesc coarnele trofeului.
ramas bun...

victor

Felicitari boier dumneavostra - si sa iti mearga toate de acu' si mai bine! OLE!

annie

Cu intarziere - felicitari si succese de acu inainte!

tapirul

uau. saru' mana, pot sa le beau pe toate? Hâc....
cre'că, nu ştiu...

annie

Jumate acu, jumate dupa PhD ;).

Iete, noi n-am avut tzoale asha frumoase ca voi :(

tapirul

cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Mey Tapire, acu' ma framinta si pe mine o intrebare: de pacalit ai reusit sa-i pacalesti, asta e clar, dar cum de-ai reusit sa-i duci ku presu',  martor fie-mi nevasta ca nu pot sa cuprind....

P.S. Annie, daca eram cu 10 ani mai tinar.......... :D

dustweaver

nici nu bagai de seama cand am implinit si io o biata suta de posturi ...  :oops: iertare, boieri dumneavoastra ! doua randuri din partea casei !  :gin:
"Totuşi, dacă ar fi fost exces de antiquarci, noi am fi numit pur şi simplu antiquarcii quarci şi quarcii antiquarci".

INDIANUL

LA MAI MULTE! asa se face drumul lung:pui un pas apoi altul si ai ajuns departe. :user: cu visichiul :drunk:
ps:imi retrag urarea:cand m-am apucat sa postez erau 3 sticle de visichi dupa ce am postat mai ramasese una.unde sunt alelalte 2? :roll:
ramas bun...

dustweaver

le-am beut...  :crazy:  ca eram de capul meu pe-aici...  :oops:
iaca mai cumparai una :  :gin:

A CERB

taqpiru, kred ka tre' sa pui la angazin( citez pe riku) si neste marguerite, daiquiri, cosmopolitane, kestii.

INDIANUL

lasa cerbule ca am ras si am povestit si la ai mei cu zicea fiul tau la cozonac.era simpatic rau:pozonac(si acu mai tin minte).cand am facut de paste si eu am facut "pozonac" :D
ramas bun...

Tez

Ma trezesc si eu ca ardeleanu....

Felicitari personajelor  in robe  :cheers

Asadar,ne-am lamurit :la iesirea din Otopeni,noi asteptam cu preshu rosu si niscai vin,tapiru' se prezinta cu whiskyu' de rigoare si ce-o fi s-o mai povesti cine si-o mai aminti....
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

annie

Nu stiu dak va intereseaza, dar sunt injiner cu acte :D. O sa dau si o bere virtuala, imediat ce ma voi trezi  din betia reala.:D

stefan

Felicitări! Sper că te-ai specializat în inginerii financiare, că astea-s cele mai profitabile ;-)

tapirul

ne intereseaza. Felicitatiuni! ce fel de inginer?

aniversez si io doua saptamani de teaching (maine, joi, le dau primul test). Realizez ca imi place, dar trebuie sa fii foarte bine pregatit si sa fi gata sa faci fata frustrarilor.
cre'că, nu ştiu...

mitzupitzu

"Reality is just a point of view."
    Philip K. Dick

rocsa

Felicitari la toata lumea. Ce misto erau diplomele

annie

Tapi, injiner chimist sunt (aveam sa scriu "voi fi") - pentru moment in depresie nervoasa, pentru ca nu ma hotarasc cat de mult pishu pot sa  fac pe diploma. Ma asteptam sa fiu mai happy, mai satisfacuta asha de rezultate, but no.

Qvadratus

Stai sa vezi ce nedumeriti am fost noi cind am terminat medicina.....

tapirul

cre'că, nu ştiu...

tapirul

din ciclul "Tineri, si ne-a linistit.."
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Yap!

Si-acum: Miine are loc ultima mea garda in Bucuresti, de luni voi raspunde la tilifon "Alo,...provincia". Am terminat si cu examenu' la Ecografie generala ieri, asa ca apoteotic din garda ma voi sui simbata direct in mijlocu' de transport cu popou' indreptat spre Capitala.

tapirul

uau...Gata reziul? Ce trece timpul...
Sa inteleg ca nu o sa iti vad meclanul nici de data asta?
Congrats, oricum, si mai ales, succese maxime in continuare.
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Mai, stai sa aflu garzile din iulie (vor fi dupa data de 15). Fac tot ce pot ca sa te vad.

P.S. Rezi l-am terminat in martie.

INDIANUL

Quotedin ciclul "Tineri, si ne-a linistit.."
corect este:Tineri si nelimbishtitzi.
felicitari annie si succese maxime in viata.! :cheers
ramas bun...

rocsa

Cand n-am nimic mai bun de facut ma laud. Asa ca... ura!! m-am angajat la o clinica stomatologica in buricul genevei. Deocamdata sunt asistenta, sper ca dupa ce termin anul 4 sa ma puna igienista si intr-un final sa fiu medic. Nu-mi incap in piele de bucurie. Sarbatoresc a doua zi de la angajare.  :jumping: Mes salutations les meilleures.

rocsa

Multumesc. Pt mine e cea mai mare izbanda. Super, ca deja am asistat la o operatie pt un implant. Practic imi fac un stagiu pe care ar fi tr eu sa-l platesc :D

stefan

arima

felicitari! :drunk:
te deranjeaza daca sarbatorim impreuna? hac!
the show must go on

rocsa

Quote from: arimafelicitari! :drunk:
te deranjeaza daca sarbatorim impreuna? hac!
Trebuie sa dau de baut din primul salariu. Sper pana atunci sa nu ma trezesc aruncata in suturi din clinica. :lol:  Mi se mai intampla sa ma uit lung la medic cand imi cere comprese sau mai stiu eu ce. Meditez la ceea ce face in timpul unei interventii si uit ca sunt acolo nu la stagiu ci sa muncesc.

annie

Dintr o oarecare superstitie n-am mai zis nik de interviu. Tananana:
Plec duminica in Elvetia la PhD. Bere virtuala la toata lumea, again si lui Tapi si mai multa bere virtuala .
Rocsa- felicitari si la mai ...multe realizari!

stefan

rocsa

Felicitari!!! Unde in elvetia? Poate ne vedem :D Si inca o intrebare : in ce domeniu este doctoratul?

INDIANUL

Felicitari si Rocsei si lui Annie.annie si rocsa daca nu aud un yo-lo-lo-yu-huuuuu nu va cred ca sunteti in elvetia. :D
ps:modific titlul topicului ca sa includa si realizarile userilor.sa sarbatorim "in familie" :) fiecare realizare fericita a unuia dintre noi.
pps:nu merge:se lungeste titlul topicului si nu incape.
ramas bun...

Qvadratus

De ce "Recorduri", nu s-ar transforma in "Realizarile forumului si ale userilor sai" ?.... E suficient sa se faca lobby la Manolo.

INDIANUL

Calul moare de drum lung si prostul de grija altuia.
ramas bun...

stefan

Quote from: INDIANULCalul moare de drum lung si prostul de grija altuia.
Superb exemplu de înţelepciune populară! De azi comemorăm naşterea ţăranului necunoscut, reprezentant al României profunde, mândru de defectele lui şi adept al supravieţuirii individuale. Îi urăm ca după el să vină potopul.

Furnika

Quote from: anniePlec duminica in Elvetia la PhD. Bere virtuala la toata lumea, again si lui Tapi si mai multa bere virtuala .
Bravo!  :wink:

manolo

Patra, lobby, lobby, dar sa stiu si eu. Mai ales de ce la mine lobby pentru schimbarea titlului topicului?

Ma alatur si eu corului "Madrigal" de felicitari pentru cele 2 fete si realizarile lor. La mai multe si la mai mare!

annie

Va foarte multumesc pentru urari si ganduri bune; io is in continuare speriata, da speram sa treaca ;).
Rocsa - Neuchatel o sa fie reshedintza. Pe la Geneva sigur o sa ajung intr un we - poate bem o br.

Qvadratus

Quote from: manolode ce la mine lobby pentru schimbarea titlului topicului?

Pen' ca tu esti tartor sef la butonul de "edit" in ceea ce priveste titlul si postul de inceput al topicului.