News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

recorduri

Started by manolo, February 07, 2005, 06:09:33 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

manolo

astazi a fost depasit recordul numarului de useri aflati simultan pe tapirie: de la 11 la 12. la mai multi!

si daca tot sunt aici, asta e mesajul meu cu numarul 500. sa imi traiasca! imi beau berea Ciuc pe care mi-am cumparat-o de la "La Doi Cocosi"
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

Qvadratus

Deci Manolo, vezi ce-nseamna sa joci piesa cistigatoare ? :wink:

manolo

cripticule ce esti, iezplica-te!

Qvadratus

Pe PM, dar mai incolo, ca acu termin pauza si revin la porcariile din tractate.

Qvadratus

16 azi...... Si la mai mareeeeeee !  :cheers  :banana:  :tits:  :band:  :tits: :banana:  :ola:

manolo

da, recordul a cazut de mai multe ori in doar cateva zile. ce sa fie, ce sa fie...

tapirul

Quotece sa fie, ce sa fie...
io cred ca furnika si-a facut paispe clone deja si intra simultan de pa paispe workstations.. Nu?
cre'că, nu ştiu...

manolo

draga, o fi inceput si el un master pe sociologie sau human development, ca sa iti arate ca nu esti singurul

Qvadratus

Rekord depasit din nou akum 6 minute. (17 online simultan). Se pare ka Furnika si-a fakut a 15-a klona.

A CERB

bre, vreau bere cerbu la bar.  azi, ka mi-e sete!
Smile! It confuses people!

arima

si eu. ai vreo propunere? :cheers
the show must go on

A CERB

Qvadratus

In categoria recorduri eu as trece si anuntul Rigmorei de pe Imed. Problema in cauza a suscitat prin implicatiile ei nu mai putin de 1600 de vizualizari (Imed-Diverse-Anuntul Rigmorei- un anunt ca oricare altul 183 vizualizari, Imed-Okazii-Un anunt ca oricare altul...1365 vizualizari, Vizuina tapirului-Mica Publicitate-Un anunt ca oricare altul... 52 vizualizari )
Voi realizati impactul mediatic al acestei probleme ?  :roll:

A CERB

elfstone

Numai eu am facut cel putin 100 de vizualizari din alea, daca nu mai mult... din cate stiu, si un refresh se pune ca vizualizare... .
"I'd rather be happy than right, any day of the week"

Qvadratus

Elf, te contrazic putin. La o medie de 80 de useri in Vizuina, un topic de interes mediu are vizualizari cam 1,3-1,5 X 10  din numarul de posturi, unul de interes mare are cam 2-2,2 X 10  din numarul de posturi.
Pe imed un topic de interes mediu are vizualizari cam 2,5-3 X 10  din numarul de posturi, un topic de mare interes are raportul de 3,5-6X 10 din numarul de posturi (ma rog, n-am stat sa verific prea precis cifrele alea, le-am facut din ochi). Treaba cu Rigmora a cuprins pe Imed in total maxim 30 de posturi (incluzindu-le pe alea sterse, desi ma indoiesc de faptul ca ar fi fost atitea, chiar am mari indoieli), iar aici in jur de 20-22 de posturi (incluzindu-le si pe cele de la topicul "circotasuslui"). aici la cifra mentionata mai sus de 52 pt. postarea la Mica publicitate, se mai adauga si vizualizarile corespondente de la topicul "Circotasului", vizualizari care dupa calculele mele sunt cam in jur de 330 (reparizare proportionala). Deci in total chestia se apropie binisor de 2000 de vizualizari in total.
Facind un mic calcul, pe Imed problema a suit in zona de foarte mare interes iar aici undeva intre mediu si mare interes.
Te las pe tine sa tragi concluziile.

P.S. daca ai chef sa te distrezi, cu artificii de genul asta te poti orienta si sa vezi care e activitatea medie reala pe Imed, independenta de distorsiunea produsa de numarul mare de useri inscrisi ca atare. E deajuns sa apelezi la niste similitudini si echivalente, numai ca trebuie s-o faci mai elaborat si apelind la calcule si interpretari mai precise.
Ma rog, cifrele de mai sus sunt convins ca sunt contestabile sub raportul exactitatii, ele reprezinta doar niste valori aproximative.

elfstone

Concluzia cea mai interesanta este ca, pana una-alta, cei mai activi useri ai tapiriei sunt infernal de interesati de Imed. Fa tu statisticile, ca ai antrenament... . Stai sa vezi ca, lasand paranoia de-o parte, reaktor are ceva dreptate. Nuante... . Victor ar putea sa recruteze de aici un batalion de compańeros extrem de bine pus la punct cu care sa anexeze imedul tapiriei ca sa schimbe oranduirea cruda si nedreapta...  

:ola: :ola: :ola:

Qvadratus

:ROFL  :ROFL  :ROFL  :ROFL  :ROFL  :ROFL

...asa se intimpla cind altii isi folosesc muschii in loc de creier.... :roll:

(Din ciclul "Cit valoreaza de fapt un sut, tras unui colos cu picioare de lut !" )

Si-uite-asa au ajuns sa fie create:

1) "Nucleul de Descurajare Strategica"

Manolo:  :sniper:

Tapirul: :fencing:

Cerbul:  :army:

O-Tulip:  :chainsaw:

von Manteuffel:  :grim:

probabil subsemnatul:  :armata:

Indianul:  :panzer:

2) Aviatia de Vinatoare-bombardament:

Deoarece din criterii de securitate administratia nu ne-a dat date suplimentare despre structura Corpului Aerian, nu putem nici noi face aici precizari.

3) Serviciul de Contrainformatii Propaganda si Diversiune:

Purtator de cuvint:  :twisted:

(In rest chiar ca nu putem face precizari.)  :shock:

4) Serviciul de Analiza  si Prognoza:

Elfstone:  :scratch

5) Comisar politic si Responsabil pentru moralul trupelor :

Tez:  :user:

Qvadratus

Interesant ca, refacind dupa o luna statistica activitatii  de la nivelul forumului avind ca baza topicele deschise, calculele care luau ca baza numarul de topice asociate unui user se conserva in principiu, diferentele regasindu-se la numarul real al celor care sunt o prezenta constanta in generarea bazei de discutii si la repartitia procentuala intre userii din top.
Astfel ca, dintr-un numar de 95 de inregistrati (92 prezumtivi reali) doar un numar de 43 de useri au deschis topice. Dintre acestia doar 32 s-au dovedit a fi o prezenta relativ constant decelabila. (spre diferenta de calculele precedente am asociat clonele lui Furnik unui singur user). Tapirul a deschis aproximativ 26 % din topice, primii 6 useri 66-67 %, primii 10 77-78 % primii 15 aproximativ 85 %, primii 20 89-90 % cei 32 constant decelabili  95 %. Prin natura "fonctiei" (taieri de posturi cu mutarea lor si generarea unor noi topice impuse de imprejurari, anunturi de factura mai mult sau mai putin administrativa), Tapirus avanseaza statistic, lund de la urmatorii 15 useri caimacul procentual de aproximativ 10-11 %.

Pentru primii 15 useri statistica "ideilor" sta cam asa:

4   lucisandor
4   rocsa
5   plure
6   morena
8   originaltup
9   Tez
10   ciresar1984
10   stefan
10   von Manteuffel
21   olde phart
23   manolo
36   Furnika
36   Indianul
44   qvadratus
79   tapirul

Redau mai jos precedentele calcule:
QuoteAici pe forum suntem in acest moment inregistrati 79 de useri. Din acestia 20 nu au nici macar un post, iar inca 19 au pina in 10 posturi sau nu posteaza decit odata la 10 ani. Daca facem un mic calcul, rezulta un capital de aproximativ 40 de useri care au de-a face in realitate cu acest forum si care dupa calculele mele asigura aproximativ 98,5 % din activitate (raportare la nr. de posturi). Din acesti 40, primii 20 asigura 90 %, primii 15 85%, primii 6 60%, Tapirul (inclus in cei 6) asigurind el singur 15%.

Dupa cum se vede, Furnik si Indianul merg umar la umar, surclasindu-i pe urmatorii 2 in proportie semnificativa. In ciuda conservarii unor amintiri recente de culoare mai inchisa, Furnik in realitate contribuie din plin la ceea ce eu as numi "trendul pozitiv".

Din pacate sunt doar 4 reprezentante ale sexului frumos in primii 15, din care doar una in primii 10 (cu perspective clare de coborire a pozitiei), recte 8 in primii 20 si 10 in cei 32 de useri relativ constant decelabili, ceea ce ma duce cu gindul ca nu ar strica ceva mai multa feminitate in promovarea ideilor pe-aici.
Din numarul global de 43 de useri generatori, ele reprezinta 39,5 % impunind insa numai aproximativ 13,5 % din dezbateri. Efectul stabilizator al prezentei feminine este insa remarcabil, cel putin 5 dintre primii 6 useri tragind virtos cu ochiul la ceea ce se intimpla in aria "sensibila si parfumata" a acestei comunitati virtuale.
Deh, ce sa-i faci, barbatii doar isi inchipuie ca ei conduc lumea.....

INDIANUL

pai da dar vezi tu ca sunt incomplete calculele tale:mai pune la topicele create si numarul de pagini de la fiecare topic(adica volumul de postat) si numarul de vizualizari al topicului(adica interesul aratat pt topic).ca nu e de ajuns sa creezi un topic in care sa spui:mie mi se falfaie de ala sa-ti mai raspunda 2-3 si gata esti creator de topice si esti pus in top 300 din revista "capital patratos" :lol: deci refa calculele in care include si inflatia si alte variabile domnul patrat de la "fondul monetar niternational"  :D
ramas bun...

Qvadratus

Nu prea ai fost de-acord cu calculelelele mele nici data trecuta.....
Mai tirziu ai sa vezi ca aste calcule isi aleg bine tintele.

Ceea ce spui tu se numeste studiu de impact, ceea ce e mult mai greu de facut, cu atit mai mult cu cit rezultatele obtinute ar avea o semnificatie aproape nula. Asta s-ar intimpla deoarece pentru a cuantifica impactul pe care o persoana il poate avea asupra unei colectivitati, variabilele alese, pentru a putea fi comparate, trebuiesc raportate mai intii la un standard omogen si independent in raport cu colectivitatea aleasa pentru studiu. Zi-mi si mie te rog, cum si de unde selectezi standardul ? In plus in ce mod te asiguri ca variabilele alese sunt suficient de semnificative ?
Variabilele de mai sus, au calitatea intrinseca de autostandardizare, deoarece se autoregleaza cu atit mai eficient cu cit timpul de la care s-a facut debutul unui user pe forum este mai mare. Cu alte cuvinte, cu cit un user este mai vechi, cu atit sansa ca ceea  ce spun eu sa fie corect, creste, in conditiile in care asupra variabilelor intervine feedbackul din partea restului de useri, feedback ce prereregleaza dupa un anumit timp chiar emisia de "idei" si adapteaza ulterior circulatia lor. Evident, este necesara  o minima constanta a prezentei in "colectivitate", altfel semnificatia rezultatelor scade vertiginos.

Qvadratus

Ha,ha,ha ! Un lucru care ma lasa absolut masca, probabil o fi pe undeva vreo eroare: la capitolul "Recorduri" (ca asta e titlul topicului) trec un topic de la 'Sunt medic dar ma tratez", anume "Medic versus asistent(a): caractere binom, optimizare". Topicul nu are nici o replica, dupa capul de inceput, dar culmea, sunt 480 de vizualizari.
Cred ca-i timpul sa ma ocup putin de acest topic, nu de alta, dar situatia pare absurda.

elfstone

Q, ehh... mai tii minte cand discutam la un moment dat despre un topic de pe imed si numarul de vizualizari? Uitasem! Atunci am lasat o fereastra cu auto-refresh pe topicul tau TOCMAI pentru ca avea cele mai putine vizualizari... vroiam sa folosesc asta mai apoi drept exemplu, dar, repet, am uitat... . No harm intended... .

Qvadratus

In curind forumul va atinge 10000 de posturi ! Si daca stam sa ne gindim, toate astea in 5 luni si jumatate, avind la baza un nucleu "dur", format din useri nonconformisti, nabadaiosi si nevricosi .
Felicitari anticipate tuturor care au contribuit la bunul mers al acestei mici comunitati si multa bafta in viitor !

Trebuie sa stabilim un premiu pentru cel sau cea care va scrie al 10000 - lea post. (in ipoteza ca cineva va putea dovedi ca l-a scris).

Hai Noroc !

P.S. Pentru Manolo: ai grija si fii prezent pe podium la focul de artificii, ca altfel dracii te ia !

Tez

Tinand cont ca sunt singur pe aici as putea cu usurinta sa scriu postul cu nr 10000 (asta e 9998 ).Dar sic transit gloria mundi asa ca am sa las aceasta onoare unui user mai merituos decat mine.Oricum,felicitari si la mai mare. :wink:
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

tapirul

o sa o las pe girlinterrupted sa faca oficiile postului 10,000
Aveti cuvantul :)
cre'că, nu ştiu...

GirlInterrupted

OK ! Nu meritam chiar eu onoarea asta, dar imi face placere, so....
la mai mare !!!
The older i get, the more life starts to make sens, and the less I care...

GirlInterrupted

Pacat ca nu mai exista shop-ul ala, ca tare bine ar fi picat o sampanie.
  D' aia de F1, sa ajunga !
The older i get, the more life starts to make sens, and the less I care...

Tez

:ola:  :band:   :drunk:  :band:   :drunk:   :cheerleader:  :banana:  :cheerleader:     :banana:   :cheers   :cheers
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

Qvadratus

Sa ne fie intr-n ceas bun tuturor, ca sa zic asa !

Qvadratus

He-he-heeee..... In 20 de zile mai mult de 1000 de posturi ! Si eu care credeam ca activitatea scade lent si inexorabil !?!
Se pare ca incepem sa devenim un Club.

Ciresar1988

Stii vorba aia....un club care ne-ar vrea pe noi ca membrii..............
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

Qvadratus

E de remarcat faptul ca doua fete de pe-aici au facut primul pas in a organiza o intilnire a celor care s-au cunoscut pe acest forum. Este de remarcat ca dupa ce intilnirea nu a fost chiar ceea ce se astepta, povestea totusi tinde sa continue.

Felicitari din toata inima pentru:

GirlInterrupted si Magdutz

P.S. Corolar: E bine uneori sa incerci sa uiti despre "Povestea statuii care intorcea in fiecare noapte pagina cartii"

tapirul

to brag a little bit about myself...
recordul e ca dupa mai bine de jumtate de an de la banarea de pe imed, sunt inca Erou-Fruntas la intrecerea pe posturi... (selecteaza order by total posts, descending)

PS a se remarca ca jumate sau mai mult dintre top 20 sunt vizuinisti...
cre'că, nu ştiu...

dustweaver

CONGRATS!
asa da iuzar neserios   :D
"Bă, ia mutaţi-l pe linia a doua, că m-am enervat."
"Totuşi, dacă ar fi fost exces de antiquarci, noi am fi numit pur şi simplu antiquarcii quarci şi quarcii antiquarci".

Qvadratus

Record nedorit: cea mai slaba perioada de activitate pe forum de la infiintarea lui si cel mai scazut nivel de circulatie a ideilor. Or fi oamenii in concediu.......

manolo

suntem, suntem, care prin germania, care prin bruxelles (chiar acum)!

Furnika

Si cat stai bre in bxl? Daca vrei iti arat catunul, in 10 minute am si dat turul.
Btw eu ma odihnesc acum pt ca am inceput lucrul. :D Concediul m-a daramat.

Qvadratus

Pai, distractie placuta !

manolo

mersi de urare!

am urmat sfatul lui furnik si am mers sambata la Gent. Intr-adevar, tin sa ii multumesc, pentru ca experienta a meritat pe deplin. O sa ajung acasa si o sa pun pozele de acolo.

apoi, azi am facut un tur de forta prin Brussels, prin locurile unde nu fusesem vineri, adica nu in centru. mai precis, Basilica Coeur du Jesus, a cincea ca marime din lume (absolut fantastica), sediul UE si NATO (cel din urma mare dezamagire), parcul Jubileului, Muzeul de istorie militara, (foarte fain, cel putin partea de aviatie fermecatoare) si am incheiat apoteotic cu Manneken Pis, ca mot! Si cu o vafa cu ciocolata...

Asa, la cald (sunt intr-un net cafe turces, dar e 1 euro pe ora, asa ca se merita), pot spune ca Belgia e mai frumoasa decat as fi crezut (cel putin ce am vazut), cu o singura mentiune: limba flamanda... ma exaspereaza! Daca in Brussels mai aud franceza, in Gent nu auzeam decat nebunia asta! Stiu toti si franceza, dar cu un accent... ai, mama! ,a rog, asta sa fie defectul lor cel mai mare.

Berea neagra e buna, dar comparabila cu alea de la noi din Ro. asa ca...

Voi reveni, poate cand o sa am pozele gata!

Concedii sau vacanti placute!

INDIANUL

Quote from: QvadratusRecord nedorit: cea mai slaba perioada de activitate pe forum de la infiintarea lui si cel mai scazut nivel de circulatie a ideilor. Or fi oamenii in concediu.......
ai ramas cu stefan pe forum.doar voi 2 si dadusi cu capul de prag.saracu de tine nu ai mai avut cu cine te certa(nu am mai intrat).asta si era scopul, de aia nici nu am mai intrat.sa ramaneti doar voi 2 pe forum(eu neintrat, marea majoritate in concediu).asteptam bocetul tau, dar uite-l ca aparu.
ramas bun...

Qvadratus

Eu bocesc, tu ragi.....

INDIANUL

pai ce sa fac:incet-incet iti invat limba...
ramas bun...

Qvadratus

N-ar strica sa mai inveti si alte lucruri utile, cum ar fi de exemplu bunul simt.......

INDIANUL

daca tu ai fi dat dovada de el la inceput, m-as fi purtat corespunzator.asa, m-am adaptat stilului tau.observa ca dau dovada de el cu alti useri de pe forum.total patetica observatia ta.
ramas bun...

Qvadratus

Totusi (scuze ca ma repet), n-ar strica sa inveti notiuni elementare de bun simt, ti-ar pute fi eventual utile.......

INDIANUL

dupa problema polutiilor acum te preocupa problema bunului simt?amandoua iti apartin tie si nu ti se pare ca se cam bat in cap?
te scuz...imbatranesti, neuronii se deshidrateaza...
ramas bun...

Qvadratus

Quote from: INDIANULdupa problema polutiilor acum te preocupa problema bunului simt?

Nu-ti ascund ca la tine, absenta ambelor imi da o stare de nervozitate.....

INDIANUL

QuoteNu-ti ascund ca la tine, absenta ambelor imi da o stare de nervozitate.....
iti spun eu:nervozitatea tine de sindromul premenstrual(ai menstruatie ai uitat?).cat despre polutii:esti sigur?ai verificat personal? :lol: daca nu, esti invitatul meu.pune mana si cerceteaza :lol:
ps:te scuz si de asta data.
ramas bun...

Furnika

Acum inteleg de ce postati aici: vreti sa bateti recordul pt cea mai lunga cearta.

Qvadratus

Eu as numi-o punere la punct.....

INDIANUL

Quote from: FurnikaAcum inteleg de ce postati aici: vreti sa bateti recordul pt cea mai lunga cearta.
furnikutzo hai ca eu unul tac.nu vreau sa ma var in discutii marca Qvadratus:despre secretiile fiziologice ale organismului(polutii si menstruatii).asta este nivelul lui nu al meu asa ca abandonez discutia.
ramas bun...

Qvadratus

Miram-as, domnisoara.....

Furnika

Qvadratus

Ce ti-e si cu pudibonderia asta....

Qvadratus

Cred ca recordul (pozitiv) al celui mai vizualizat topic de pe forum il detine cel al Rocsei cu "Dintii, dimineata, la prinz si seara".
Ce inseamna sa te focalizezi pe o problema....

Qvadratus

55 Guests, 4 Users (4 Hidden)

Cre' ca-i o greseala......
Desi, daca stau sa ma gindesc tocmai am scris un post despre muraturi, asa ca se esplika .....

tapirul

aia sunt in marea majoritate bots google si yahoo
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Cool! Asta inseamna ca vizuina nu a murit, doar ca e vizitata de fantome. Ma miram eu de ce nu posteaza.

ManuNastai

ii trist, bre! Tapiru o bagat o gramada de munca in forum si ui' cum moare!...
"Dragostea e singura inflamatie care coace in inima si fistulizeaza in alt organ" (Prof. D

vlad

Mie nu mi se pare deloc ca moare. De ce spuneti asta? Serios acum. Si voi sunteti de parere ca "mai mult e mai bine"?
De asemenea, Furnika, simt o unda de satisfactie in posturile tale. Te bucura de principiu ideea disparitiei Vizuinii? Sau e doar vechea ta disputa cu Tapirul?

ManuNastai

iti zic io de ce: io-s toata ziua pe net si de-s acasa si de nu. am browser opera si deci am pagini deschise la ce ma intereseaza. vizuina odata ocupa una dintre ele. acum nu! intru foarte rar p-aci si imi apare pagina aia de home si vad posturi de la tine si de la inca v-o doi. nu te supara pa mine, da' io asta vad.. si nu ma intereseaza si inchid pagina. nu mai mult e mai bine, ci mai MULTI e mai bine, altfel e aproape monolog. mai mult, ma enerveaza super tare si ma oboseste noua fata (parca am citit pa undeva ca se poate schimba, da' n-am vreme sa caut, asa ca plec; poate asa fac si altii care-s noi)

nu vi se pare ca suntem prea irascibili, prea pusi pe hartza? mie mi se pare ca am fi un grup de masculi virgini inconjurati de o gramada de femele care ne imporasca din "cloaca" cu feromoni, asa ca toti vrand a ne inscriptiona juma de genotip in cariotipu unui nou produs ne futem cap in cap. io cred ca ii din cauza ca suntem romani. numai romanii se fut unul pe altul pana nu mai pot, numai de dragul de a nu fii in relatii de prietenie. noi ne legam unii de altii ca n-am scris corect o fraza, ne bagam coate in coaste ca unu' cere de la lab. tsh inainte de got etc. pana la un pct e distractiv si asta, da' dupa aia e chiar de cacao

cre'ca am scris atata ca m-o enervat interventia aia lui manolo asta, care mi se pare ca are un pai adanca nfipt in cur! uite ca si io m-am legat de cineva
"Dragostea e singura inflamatie care coace in inima si fistulizeaza in alt organ" (Prof. D

tapirul

Most Online Today: 152. Most Online Ever: 152 (Today at 05:14:43)

am instalat un mod ("Googlebot and spiders")  care alege gâul de neghină, that is vizitatorii "reali" de spiderii lui google si yahoo (Yahoo e cel mai activ so far).

In "SMF Default" si "Manuscript" cel putin, daca clicaiti pe "who is online" o sa ii vedeti pe categorii.
Am setat mod-ul sa nu mai numere, la "online today", paianjenii.

Spiders
User                                                Time                  Action
MSN spider
(65.54.188.139, MSNBot)    17:07:43
   Requesting a password reminder.

;D ;D
Bot-urile astea nu fac decat sa (incerce sa) urmareasca orice link existent pe o pagina. Unele linkuri sunt evident dead-end pentru bots.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

Yahoo pare sincer interesat de stefan....

cre'că, nu ştiu...

vlad

Yahoo SLurp asta pare un soi de iaurt.

Qvadratus

Mă uitam astăzi, că tot se apropie aniversarea a doi ani de activitate: dintre cei 42 de useri (las deoparte clonele) înregistraţi în prima lună de funcţionare a forumului astăzi mai postează doar 7, adică unul din 6.

Pe de altă parte o fi vorba de găuri în sistemul de securitate ? (vedeţi mai jos)

Most Online Ever: 152 (08-10-2006, 15:14:43)

Fiind vorba de userii autorizaţi, am nişte semne de întrebare !

tapirul

om, ti-am iecsplicat ca aia osutacijdoi sunt spiderii yahoo si google. Dupa aia am instalat un mod (am explicat altundeva) si numerele reflecta acum realitatea.
Deci, aia 157 useri nu sunt useri autorizati, sunt crawleri.
O sa gasesc tabela si o sa o resetez la zero
cre'că, nu ştiu...

tapirul

nu am resetat la zero, am sters valorile aberante. E la normal acu'
cre'că, nu ştiu...

tapirul

Quote(am explicat altundeva)
adica patru posturi mai sus
cre'că, nu ştiu...

dustweaver

"Bă, ia mutaţi-l pe linia a doua, că m-am enervat."
"Totuşi, dacă ar fi fost exces de antiquarci, noi am fi numit pur şi simplu antiquarcii quarci şi quarcii antiquarci".

Qvadratus

Scuze, eram prea chir de somn aseara ! Eu intrebasem de guests si tu mi-ai raspuns global, asa ca in mintea mea incetzoshata a ramas numai raspunsul legat de intrebarea mea. Da' am si io o intrebare, de ce brusc instantaneu deodata forumul contabilizeaza spiderii drept useri autorizati ? (intrebarea mea este de fapt ce e ala un spider ? Io credeam ca e doar un programel de scanare care investigheaza din timp o locatie si updateaza informatiile despre aceasta, ceva ca un individ sirguincios cu un ochean, care se uita pe plaja dupa dame si noteaza constiincios orice modificare in tinuta lor sau aparitia uneia noi)

tapirul

pai nu stiu de cand...
De aia am instalat googlebot and spiders, ca sa ii aleg.
Un spider (crawler) este ce zici tu, un programel trimis sa scaneze.
cre'că, nu ştiu...

tapirsis

Din ciclul:
Povestea celor 12 lebede si un lebadoi si o Madalina:

Users Online
13 Spiders, 0 Guests, 1 User
Users active in past 5 minutes:
tapirsis
Spiders active in past 5 minutes:
Yahoo! Slurp (13)

Va fi bine!