News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

scuze publice

Started by tapirul, February 06, 2005, 11:23:07 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tapirul

se pare ca am interpretat gresit urmatorul post al lui reaktor:
QuoteSunt de acord sa postez cu numele meu REAL, ca sa fie o lupta corecta.
Propu n ca numele real sa fie scris sub nick.
Stiu ca propunerea mea nu o sa aiba rasunet dar incerc si io. sublinierea mea, tapirul

Nu a reiesit prea clar ca el vrea doar o discutie "de principiu" asupra postarii sub numele propriu. Am crezut ca imi cere pur si simplu sa ii pun numele sub nick (ca rank).
O discutie de principiu nu ar fi  fost decat o discutie de principiu. Chiar daca toti interlocutorii ar fi de acord sa postam sub numele propriu nu as pune numele nici unui user FARA ACORDUL EXPLICIT AL ACELUI USER.
Imi cer scuze pe aceasta cale userului reaktor/furnika/hornyskunk pentru postarea numelui real. Cum am mai zis, s-a intamplat in urma unei neintelegeri.
cre'că, nu ştiu...

manolo

ok, iar am impresia ca citesc alt forum. cu putinele mele ore de logica, facute prin clasa a IX-a, incerc sa inteleg si eu.

Astfel, Reaktor spune asa: Sunt de acord sa postez cu numele meu real.

Tot Reaktor spune: Propun ca numele real sa fie scris sub nick.

Asadar, 1+1 inca fac 2. Tapirul a preluat aceasta propunere si a tradus-o in fapt, bazandu-se si pe afirmatia din prima propozitie, prin care Reaktor isi dadea acordul.

So where the fuck is the problem?

Tapi, daca ai vrut sa fii subtil maxim cu postul de mai sus, imi cer scuze daca am stricat efectul. Dar m-am saturat pana peste cap sa ne pierdem timpul discutand pana vomitam despre problemele unui egocentric cu accese de megalomanie si cu complexul nedreptatitului vesnic. Sunt subiecte cu mult mai placute...
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

tapirul

nu am vrut sa fiu subtil, ci doar sincer.
nici eu nu am reusit sa vad where the fuck is the problem, dar se pare ca pentru reaktor a fost a problem. Scuzele astea sunt mai ales pentru ceilalti useri: nu o sa fac niciodata, in mod voit, ceva in detrimentul lor. Si, also, am vrut sa arat ca (foarte sincer), nu am NIMIC cu individul/userul reaktor/furnika/etc. Ca el vrea sa se considere o victima este absolut dreptul lui. Dar nu sunt eu cel care il victimizeaza, ci o face singur.
Ergo, scuzele astea vor sa arate, pe de o parte, ca imi pare sincer rau daca i-am produs vreo problema lui furnika si doi, ca nu am facut chestia cu numele ca sa ma razbun pe furnika (cum ii place lui sa creada si cum a tot tras sforile aici pe forum ca sa se intample)
cre'că, nu ştiu...

manolo

fi-ti-ar masterul in human development, dar cred ca esti prea politicos si sensibil la flatulatiile mentale ale unor useri.

daca stam si ne uitam bine, imensa majoritate a postarilor userului furnika au fost fie atacuri, fie raspunsuri la raspunsuri la atacurile lui. cum spuneai si tu, baietelul si-a tot incercat experimentele pe aici, pana cand nu a mai marsat nimeni la ele, mai mult, ultimele explondandu-i in fata.

eu sper sa se tina de cuvant si sa ne bucure cu absenta!

plure

Poti sa zici ce vrei, Manolo, dar eu ma simt mai saraca fara Furnika. Daca ar vrea sa se intoarca, mi-ar parea bine. Nici ea nu a fost scutita de atacuri, nu a fost singura care a atacat. Si cred ca in ceea ce o priveste, cu ceva calm se putea ajunge usor la un numitor comun intr-o discutie. De bine de rau era o furnika logica.
Images of innocence and terror, not easily described in words alone, nonetheless "speak" a

Reaktor

Tapiru, mii de scuze pt injuratura din prv (private;)), am fost total deplasat; poate asa sunt eu, mai repezit. Iti garantez ca imi pare rau pentru asta.
Nu am avut intentia sa iti fortez mana sa imi scrii numele; din cate imi aduc aminte pe imed ti-am trimis un prv cu numele real, nu stiu daca sunt chiar atat de mincinos, o sa il caut prin msg.
Anyway observ cu placere ca am fost banat ca furnika. :)
Problema nu e aceea ca nu o sa mai postez (manolo poate sta linistit) dar cum spunea un bun prieten lucrurile nu mai sunt nici macar amuzante. Si daca nu mai sunt amuzante nu prea mai am ce sa caut pe aici. Nu e o chestiune autoimpusa, e ceva natural exact ca si intr-o relatie cand toate s-au flescait si cand nici macar sexul de impacare nu mai foloseste la nimic :lol:. Ma intorc pe forumul vechi, cu toate ca merge ca naiba.

plure

Draga Reaktoare, oriunde lucrurile merg cu suisuri si coborasuri. Pe i-med sunt 2800 de useri si e normal sa fie mai activ - desi nu este relativ mai activ (ar trebui sa fie de vreo 35 de ori mai activ, si nu e).

S-a flescait pe moment, poate o sa isi revina. De aceea nu imi place ca pui punct definitiv.

Daca Manolo iti spune sa nu mai scrii, iar eu te rog sa te mai gandesti, ma bucur ca il asculti pe Manolo inaintea mea. Aici e momentul semnului cu scos limba, dar nu il gasesc.
Images of innocence and terror, not easily described in words alone, nonetheless "speak" a

Qvadratus

Prietene, am indreptat de prea multe ori tubul lanstorpile spre tine ca sa pleci acum si sa ma lasi fara obiectul muncii. Think about, vrei sa ma flescaiesc din lipsa de adversari pe gustul meu ? Esti chiar asa de crud ? Chiar nu ai nici un pic de mila ? Ce dracu vrei sa fac cu submarinul, sa-l transform in submersibil de cercetari oceanografice ? Prefer sa-mi construiesc unul special creeat pentru asa ceva, nu sa fac conversia civila a tehnicii de lupta.

Reaktor

Pai deja vad ca ne torpilam pe imed, deocamdata cu dr luis; e adevarat, suntem in aceeasi tabara dar cine stie ce va urma.

Qvadratus

Dragul meu, pe Imed eu nu fac decit incursiuni de antrenament sau de generare de baze de algoritmi, baza mea de operatii este aici si aici am de gind sa ramin. Acolo, deoarece am lasat material de lupta nerecuperat si investitii nefinalizate, sunt obligat sa-mi rup din interesul meu dedicat acestui loc pentru a termina definitiv ceea ce am inceput dincolo. Comercial vorbind nu mi-am vindut inca toate actiunile marca Imed.

A CERB

reaktor, daka-tz fak rost de un nebelwerfer( parka asha se skrie) sa-l contraatatch pe 4, rekonsideri?
Smile! It confuses people!

Qvadratus

Te finantez eu Cerbe sa-i cumperi armament de ultima generatie.

tapirul

reaktor, nu imi aduc aminte de pm-ul de pe imed (nu te-as fi facut mincinos daca mi-as fi amintiti). Dar nu cred.. Imi aduc aminte cum mi-am petrecut vreo ora or so ca sa iti dibacesc numele bazat pe ip si adresa de email DE AICI (pe imed nici nu iti vedeam emailul, ca moderator). Ti-am scris un pm daca iti mai amintesti (cu numele scolii la subject...) si am zis ca am gasit doua persoane cu acelasi last name la tine acolo.

parerea mea este sa incepem de la inceput si sa tragem (toti) niste invataminte.

i-am dat drumul si lui furnika, BTW. Imi intelegi actiunea sper :). Daca te "repezeai" si stergeai cele 500 posturi ale lui furnika se ducea dracu coerenta (intreaba-l pe cerbu cum a fost cand l-a enervat adi...)
cre'că, nu ştiu...

A CERB

da, bey, am diskutat pe tema asta, eu am invatat din esperentza aia.aku nu mai editez decat typos.( mint, uneori editez imediat ce postez si mai sterg din injuraturi, believe it or not)

victor

Quotei-am dat drumul si lui furnika, BTW. Imi intelegi actiunea sper . Daca te "repezeai" si stergeai cele 500 posturi ale lui furnika se ducea dracu coerenta (intreaba-l pe cerbu cum a fost cand l-a enervat adi...)

no q acu sa te vad - acu ca revenim la ce ziceam eu la un moemnt dat - user owns posts sau forum owns post? ce parere ai dupa ceste evenimente?

ps. de acord cu reaktor in cele ce priveste manolo :lol:

tapirul

n-o da sucita victor. Discutia pe imed a fost un caz special, apropo de drepturile de copyright si de niste poezii ale lui vlad. Vlad a cerut sa ii fie "date inapoi" (coerenta topicului si a forumului nu ar fi suferit din cauza asta). Adi l-a luat la misto (de asteptat la el, chiar daca fusese "văpsit" moderator intre timp) si (ce e mai trist dupa parerea mea) dan l-a secondat, spunand cam ce zisesi si tu mai sus, ca posturile nu mai apartin userului. Fals. Posturile apartin userului si isi asuma toate drepturile (si responsabilitatile) a ceea ce s-a postat. Dar un user nu ar trebui sa mai aiba dreptul sa distorsioneze un forum numai pentru ca i s-a pus lui pata si vrea sa isi ia jucariile.
cre'că, nu ştiu...

manolo

hai, ma, tapi, iar te iei de proiectele dragi oamenilor? normal ca victor isi apara imedul, doar imedul nu ii poate nici raspunde (daca o fac userii, o iau in bot), nici nu se uita urat la el (ca ii poate schimba tema cromatica), nici nu ii poarta pica, nici nu il contrazice. mai mult, cand vede cum creste numarul de postari si useri, i se pare ca e chiar destept si a palsmuit o minune...

hai sa facem analogia atunci cu ziarele. acolo se scrie clar ca responsabilitatea asupra a ceea ce e scris apartine autorului. problema cu proprietatea se poate pune, zic eu, in momentul in care cel care detine ziarul/forumul plateste pentru asta sau investeste ceva (bani, computere). victor, sper sa nu ma dezamagesti cu glume gen furnika sa spui ca aici suntem platiti in tapiri!

asadar, problema e interesanta!

Qvadratus

Quote from: victorno q acu sa te vad - acu ca revenim la ce ziceam eu la un moemnt dat - user owns posts sau forum owns post? ce parere ai dupa ceste evenimente?

Victor, problema din punctul meu de vedere apropo de formula user owns posts versus forum owns post sta cam asa: la fel. Detaliez mai jos.

Primo: personal am oarecare simpatie pentru individul ReaktorFurnikaHornySunk[...] fiindca orice-ar spune cineva, stie sa lupte si o face intr-un stil elaborat. Din punctul asta de vedere si din punctul de vedere al faptului ca omul dupa parerea mea este unh tip inteligent, caruia merita sa-i ei in seama cuvintele, dorinta mea ar fi sa ramina.

Secundo: Exista insa niste probleme: dupa parerea mea (repet, parerea mea), intentia lui a fost de la bun inceput (sau aparuta la foarte scurt timp) declansarea unui conflict cu Tapirul. Relatia dintre ei 2 este grevata dupa cum mentioneaza amindoi de anumite, sa le zicem, “amintiri”. Cale de vreo 500 de posturi acest conflict care ulterior a capatat si alte ramificatii a fost in topul subiectelor care au tinut aici capul de afis. Incepind de la alegerea nickului (“Furnica versus Tapir care halaeste furnici si ce-o sa ne mai ridem cind furnica inghitita o sa-i stea tapirului in git” , stim cu totii nu-i asa, ca exista din principiu un antagonism structural intre aceste 2 tipuri de vietati), intentia asociata actelor respective a avut cred eu o tinta numita Tapir si munca lui aici.

Tertio: Deoarece in conditiile date, prin intentie mod de conceptie si actiune furnika a fost aproape de fiecare data prima la mutare, a avut aproape tot timpul initiativa strategica in mina (a ales momentul luptei, locul si modalitatile de desfasurare). Pe mine in subsidiar m-a distrat (pina la un punct doar) ca majoritatea se limitau la riposte urmind in mod aproape matematic si, procedind aproape dupa un algoritm previzibil, in ceea ce incercau sa faca in discutiile cu Furnika. (de unde si usurinta cu care Furnika si-a dus mai departe micul ei razboi).
De ceva timp initiativa strategica “i-a scapat” din mina lui  ReaktorFurnikaHornySunk[...] si el brusc “s-a plictisit”. In fapt a sosit momentul sa se faca putina ordine in haosul care incepuse aici datorita nesfirsitelor certuri. (intre noi fie vorba, cred ca atunci cind intr-o colectivitate exista o stare de iritare, certurile sunt mai frecvente, iar datorita Furnicii, acea stare de iritare era la un nivel destul de ridicat. Nu am de gind sa risc sa zic faptul ca si asta a fost una din intentii, as fi paranoic si prea banuitor de “malefisme” superelaborate si nu e cazul). “Plictiseala” corespunde momentului cind initiativa strategica a ajuns in alte miini deci, iar ”demisia“ eu as asocia-o unei ultime incercari de a-si recapata independenta de manevra strategica. Nu cred in aceasta “plictiseala”, deoarece pe Imed ReaktorFurnikaHornySunk[...]  s-a dovedit perfect capabil sa sustina discutii cu aparenta de normalitate, si asta nu l-a “plictisit”.

Qvarto: Miscarea cu salvarea forumului pe suport de memorie in actuala forma, reconfirma odata mai mult ca initiativa strategica ramine in miinile altora. ReaktorFurnikaHornySunk[...] nu are decit sa inceapa sa stearga, miscarea i-a fost anticipata si masurile de contracarare au fost deja luate. (asta e mesajul principal al acestui act).
Personal, repet, personal eu am in legatura cu aceasta problema URMATOAREA parere: am spus intr-un post de analiza la topicul “O miscare care poate fi interpretata” citcintareste si ce importanta are fiecare de aici. Intr-o fraza din acel post spuneam printre altele ca prin natura statisticii exista suficienti aici care sa tina balanta in incercarea de a mentine echilibrul cu actiunile furnicii. DIN ACEST PUNCT DE VEDERE (si iti recomand sa recitesti postul meu), daca posturile Furnicii dispar, COERENTA FORUMULUI NU ARE DE FAPT DE SUFERIT IN MOD ESENTIAL. Este adevarat, va fi ceva neplacut, dar asta va fi.

Eu PERSONAL recomand ca in caz ca vrea, Furnika sa fie lasata sa faca ce vrea ,scuzati-mi expresia, pula ei cu posturile dumisale, deoarece asta nu ar face decit sa confirme tot ceea ce am spus mai sus, iar asta nu ar avea o influenta cine stie ce abracadabranta asupra forumului. Oricum strategic noi suntem in avantaj acum, si cel care spala putina e ReaktorFurnikaHornySunk[...]
A avut loc un razboi. So what ? Din conceptia gresita a Statului Major Interarme al Vizuinii aviatia de vinatoare-bombardament a fost indreptata intr-o directie gresita atunci cind a contraatacat. Citeva orase au fost bombardate de inamic. Repet: SO WHAT ? Indepartam ruinele si mergem mai departe. Suntem mult prea destui aici ca sa nu ducem cu succes treaba mai departe.

Vrea sa-si stearga posturile? SO WHAT ? Cadrul postului va fi lasat asa cum e la locul lui, gol cum l-a facut maica-sa phbb.
Dupa cum vezi parerea mea apropo de user owns posts versus forum owns post este identica cu cea de acum citva timp......si argumentata, evident.

Tapire, dupa cum vezi esti la mutare, ai ales de aceasta data terenul si conditiile de desfasurare precum si momentul de desfasurare a atacului, avind forta de izbire in cantitate ultrasuficienta pentru a-ti urmari scopurile pina la capat. Daca nu ai remarcat, iti spun eu, nu mai ai de ce sa fii in defensiva, dimpotriva, tancurile tale sunt in centrul Berlinului. Vezi situatia ca atare si nu tine seama de flotila de bombardiere strategice inamice care in acest moment se indreapta spre Moscova cu pintecele pline de bombe. Gresesti daca te intorci sa aperi Moscova, cucereste mai intii definitiv Berlinul si dupa aceea n-ai decit sa reconstruiesti ceea ce s-a darimat din Moscova. Il ai deja pe Werner von Braun capturat asa ca poti sa ajungi pe luna. Problema principala apropo de toata treaba sta acum in conceptie, nu in actiune, actiunea se subordoneaza conceptiei.

tapirul

QuotePentru a intoarce un cerc, e suficient sa il apuci de colturi. Pentru a remarca acele colturi, e esential sa eviti intrarea in cerc.
si ca sa scoti un patrat din sărite e suficient sa ii spui "totul e relativ"...Totul e relativ la pohta adminului...:P:P:P

iti dau drepate patratel, forumul ar avea de suferit in mod aproae nesemnificativ in urma stergerii de-catre-furnika a posturilor respective. Dar... Unu la mana, mie imi place mai mult forumul ASA CUM E EL ACUM decat cum ar fi (nsemnificativ schimbat) cu posturile sterse. Si doi la mana.. poate pentru alti useri ar fi, totusi, semnificativ, nu crezi? So, o sa fiu conservativ ca sa ii placa si lu cerbu de mine si o sa aleg pastrarea status qvo-ului.

Miscarea cu salvatul posturilor (de fapt am downloadat tot forumul cu Offline Explorer) a fost una psihologica de fapt. Nu cred ca furnika se va mai obosi sa stearga posturi anymore, stiind ca va fi in van, posturile vor reaparea exact cum au fost,  nici macar cu "quote" (chiar daca o va face numai ca sa ma contrazica si sâcâie pe mine, nu se va apuca sa stearga 500 si ceva de posturi)

PS inca o data pentru totdeauna, TAPIRII NU MANANCA FURNICI!!!
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Nu sterg bre nici un post, atunci cu hornyskunk eram nervos :D, that's all.

Qvadratus

Editat: Post facut inainte de a sti ca Tapirul si ReaktorFurnikaHornySunk[...] au postat si ei dupa mine.

Si ca sa fiu mai clar daca nu am reusit sa fiu: mi-ar parea rau sa fiu lipsit de placerea de a-l vedea pe ReaktorFurnikaHornySunk[...] postind in continuare aici si cred sincer ca asta ar fi o pierdere pentru noi cei de-aici. Dar pierderea ar fi mai mare daca el nu ar fi de-acord sa respecte ideea ca anumite lucruri au totusi o limita si i s-ar permite sa procedeze in acelasi stil ca si pina acum. Mila mi-e de el, dar de mine mi se rupe inima.
Cred ca un Plan Marshall de resuscitare reconditionare regindire si revigorare a relatiilor ReaktorFurnikaHornySunk[...]-Forum e binevenit
Cu conditia expresa de a se face dupa incheierea razboiului.........
Si sa fie acceptat de ambele parti.
Si propus cu anumite conditionari........

Editat:

Quote from: tapirulTAPIRII NU MANANCA FURNICI!!!

Si ce daca, majoritatea lumii crede ca asa e, si asta conteaza cind debarci in Normandia si nu la Pas de Calais.  :wink:

Qvadratus

Nu ar trebui descleiat si topicul asta cumva ?

tapirul

cre'că, nu ştiu...

Furnika

Promit ca nu mai fac glume cu posete si vlazi; se pare ca tema s-a cam uzat.

vlad

Pai, din partea mea, poti sa mai faci, ca ale tale erau simpatice.

Furnika

Imi cer scuze fata de vlad si imi asum unele din criticile lui, anonime sau nu.

vlad

:?:
Nu stiu daca e inca vreo subtilitate :), daca nu, nu prea vaz de ce sa iti ceri scuze.

Furnika

Nu-i nici o subtilitate.

vlad

Io-mi cer scuze, pentru ca:
-m-am legat de trance;
-m-am legat de Elvis;
-m-am legat de k-urile si tch-urile lui cerbu (de asta imi pare cel mai rau, dar trebuia sa o zic, de ce, nu stiu)

Sunt un demagog, un fel de Vadim, cum bine zicea cineva despre mine mai demult, si put a snobism de la o posta. Asta e rolul meu aicea. Va cer scuze in avans tutulora pentru toate câte le voi mai face; probabil ca, precum la Vadim, voi fi din ce in ce mai putin bagat in seama, rolul meu va scadea treptat.

A CERB

wlade, o sa ma faci sa plang.

Furnika

Nu mai plange cerbe
Stoiescu se transforma.

vlad

Stroescu.

A CERB

pai de-aia plang eu. vlade, nu te transforma. stai asa, snob( aparent aparent) si prezumtios. noua asa ne placi

ps: dublu aparent nu e typo

Last edited by A CERB on Mon May 22, 2006 6:58 pm; edited 1 time in total

Furnika

Stroescu. Vlad Stroescu.

vlad

Mersi, cerbule. Chiar daca as vrea mi-ar fi tare greu sa ma schimb (poate daor daca as reveni sub forma de clona, dar vremea clonelor mele s-a terminat.)