News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Discutie despre necesitatea si forma sectiunii medicale

Started by tapirul, January 23, 2005, 12:16:41 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tapirul

domne, furnika ne propune, zice ea,
QuoteIo propun sa faceti o sectiune experimentala, separata in care sa se discute rezidentiaturi, medicini, bube, pacienti imposibili, organizatii studentesti fara nici un scop dar cu nume pompoase, caminul E, cursuri format fitzuica, grile si alte lucruri legate de Fuckultatea de Medicina si spitalele de dupa.
Daca se dovedeste a fi o sectiune moarta (si sincer sa fiu nu cred ca o sa fie prea mare efervescenta aici)-in cateva saptamani se poate vedea audienta-sa se desfiinteze sau se lasa sa decedeze singura. Eu cred ca nu o sa aiba audienta. Sau daca va avea initial, boborul se va plictisi. S-a format un anumit tip de user pe tapiria. Userul mediu nu este cred un target pt subiectele propuse pt sectiunea experimentala de medicina&facultatea&rezi&related

pe cai, ostenii mei
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

ramas bun...

Qvadratus

A CERB

Smile! It confuses people!

tapirul

bre, lasand gluma la o parte, io zic asa: la Teleenciclopedia pastram topicele "de specialitate". Aici postam probleme si chestii de zi cu zi ale studentilor si medicilor si fostilor-medici.
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Am sa-ti raspund cu o intrebare, ca sa te fac sa vezi ce implica sugestia ta si cit de clara e: Eu la care din sectiuni pun urmatorul topic pe care vreau sa-l fac si care se intituleaza "Despre probleme de conceptie in formularea diagnosticului" ?

P.S. Cred ca ar fi bine totusi sa-mi cumpar un cal.... :roll:

tapirul

pai nu stiu, la care? Tu si furnika ati fost proponentii pentur o sectiune de medicale..:) (man, urasc sa folosesc emoticoane ca sa subliniez umorul, dar o sa suflu si in iaurt for a while)
cre'că, nu ştiu...

tapirul

acum lasand gluma la o parte, cred ca topicu' ala mergea mai bine aici.
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Deci, hai sa luam o hotarire  si sa incercam sa definim o identitate fiecaruia dintre subsectiuni ca sa nu apara confuzii. Personal avind in vedere ca la Cioclopedie s-au strins NUMAI probleme profesionale, de aceea l-am pus acolo. Iarta-ma ca totusi fac precum Bodu care hitina patul la nesfirsit desi tu-i spuneai "Opreste-te Bodule !" Cred totusi ca ar trebui sa scoti din cadrul "Cafelei de dimineata" subsectiunile "profesionale" si sa le bagi la sfirsit de to(n)t intr-o sectiune dedicata, altfel o sa ne cam stea in git ca ne reamintim de servici cind ne bem "Cafeaua".
Stii, treaba in sine se rezuma la urmatoarele: ne-am trezit cu o sectiune noua despre care am constatat ca desi necesara in principiu, de fapt nu era inca momentul potrivit sa apara, asa ca trebuie neaparat sa-i gasim un loc in ograda.

P.S. Daca tu consideri, muta topicul ala aici, nici eu nu am o idee clara despre ce se vrea fiecare subsectiune.

tapirul

cum a zis si furnika, e un experiment (vezi, el a folosit termenul potrivit ca sa imi starneasca interesul, tu ai argumentat logic  :P  :P )

okay, am incercat sa gasesc un nume pentru o noua categorie (sa scoatem astea de la cafeaua de dimineata), dar nu am reusit. De aia nu am creeat-o inca, dar e pe vine (cu ajutoorul domniilor voastre, 'f course0
cre'că, nu ştiu...

elfstone

"I'd rather be happy than right, any day of the week"

Qvadratus

STAI ASA !  Cred ca sectiunea mare ai putea s-o denumesti chiar "Cioclopedia" (la propriu, vorbesc serios), si sa pastrezi la "Cafeaua de dimineata" subsectiunea "Teleenciclopedia" pentru stiinta tehnologie si alte asemenea, fara medicina. La "Cioclopedia" pui subsectiunea cu "M-a dat mama la medicina" si inca o subsectiune care sa aiba ceea ceea ce este in acest moment la Teleenciclopedie. Subsectiunea respectiva ar putea sa se numeasca sa zicem "Seminarul ", sau "La ora de practica" (in mod cit mai neinhibant).

tapirul

man, daca fac o categorie cioclopedia, pai ar fi mai bine daca pun si medicina si teleenciclopedia under it. Amandoua sunt stiinta, nu? Sau ar trebui sa fie.
Deci, avem Teleenciclopedia ca is categorie, along with cafeaua si D'ale vizuinii, cu o (deocamdata) subsectiune, ce este actualmenta la teleenciclopedia sub un nume medical (ca toate topicele sunt in fact medicale). We ee where we go from there. O sa mut asta la Idei.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

okay, am fcut o categorie mare Teleenciclopedia care are o sectiune numai (fosta sectiune teleenciclopedia) dedicata discutiilor medicale (titlul e provizoriu). daca momim si alti stiintifici aici sa deschidem si alte discutii deschid si alte sectiuni. Aia cu M-a dat mama la medicina a disparut complet (sau pot redenumi sectiunea asa..)
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Asta sa numeste a drege borsul rapid si eficient. Brava Tapire, te felicitez !
Ramine numai sa lipesti topicul "Sectiuni" la "Propuneri de sectiuni noi" pe undeva, asa cum ar fi de fapt cazul, ca sa nu avem 2 topice pe aceeasi problema ca pe urma se confuzeza cleentii.
Eventual, daca ti-e prea greu, redenumeste "Sectiuni" in "Discutie despre necesitatea si forma sectiunii medicale", tot din motive de claritate.

tapirul

okay. NU exista posibilitatea sa lipesti doua threaduri din pacate (exista un add-on dar asta trebuie adaugat de hostatori, io nu am control la asta). O sa redenumesc.
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Te pup, esti un baiat eficient ! o sa incerc sa-ti mai cint ceva asadar pe la "Ode".