News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

F.A.Q. tehnice despre forum

Started by INDIANUL, October 29, 2004, 09:43:13 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

INDIANUL

ramas bun...

INDIANUL

Eu unul nu am umblat decat pe 2 forumuri pe net in viata mea:imed-ul si vizuina;asa ca nu prea stiu decat foarte putin despre cum se umbla cu forumurile astea;cu riscul de a rade unii mai invatati de mine de intrebarile puse in acest topic(le aduc aminte ca nici ei nu s-au nascut invatati) as vrea sa pun intrebari pe care cei noi, neumblati prin forumuri sa le invete mai rapid citind acest topic.
ramas bun...

INDIANUL

Tapi ca sa nu te mai pun la munca sa-mi stergi primul reply care contine si numele topicului zi-mi si mie cand fac un topic unde pun numele lui:la subject sau la message?
Chestia aia cu .... wrote" " cum o faceti ca nu vreau sa fac incercari de a-mi da seama si sa murdaresc inutil forumul cu replyuri nereusite.
La fel si treaba aia cu ...quote " "-aceeasi intrebare.
In vizuina vad ca nu avem o galerie de avataruri;stie cineva un link catre avataruri pe net?ca eu tot ce am incercat pana acum nu avea dimensiunile sau marimea necesara.
ramas bun...

manolo

nici eu nu am mare experienta, dar de, the blind man leading the blind.

daca vrei sa lansezi un topic nou, incepi prin a clicka pe new topic (ceea ce vad ca stii deja sa faci), scrii titlul la subject, iar la message scrii o mica explicatie privind ce vrei sa se discute la topicul respectiv

cu quotarea e simplu. cand vrei ca acel pasaj sa iti apara ca un quote, dar nu un text al cuiva de pe forum, ai functia quote, pe care o gasesti un pic mai sus de fereastra in care scrii mesajul, in rand cu B (bold), i (italic). e a patra comanda. cand vrei sa incepi partea cu quote, apesi o data pe acel buton. scrii ce vrei, apoi pentru a incheia partea de quote, mai apesi o data pe butonul quote. cand o sa mai capeti experienta si viteza la scris, o sa folosesti direct forma cu paranteze.

cat despre citare (xulescu wrote), vezi ca la fiecare mesaj ai in partea de sus dreapta a mesajului un buton "quote". daca vrei sa citezi acel mesaj in mesajul tau, apasa pe el si mesajul tau de raspuns va incepe cu acel mesaj quotat.

sper ca n-am fost prea confuz! bafta!
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

manolo

cat despre avataruri care nu se potrivesc ca marime, din cate vad, aici in vizuina, marimea e setata la 80 ori 80 de pixeli. daca ai un editor de imagine, ia imaginea pe care ai dori-o ca avatar, modific-o in editorul de imagini, prin scalare, pana cand dimensiunile ei (lungime, latime) sunt mai mici sau egale cu marimea maxima admisa aici (nu sunt sigur, dar cred ca e 80 ori 80 pixeli).

INDIANUL

Nu ai fost confuz.ai fost foarte clar;probabil ca te-ai lovit si tu de problemele mele si le-ai invatat singur asa ca acum stii sa explici foarte bine;mersi mult si bafta si tie.
ramas bun...

manolo

da, si pe mine m-au intrigat toate astea pe vremea cand abia incepeam cu forumurile de tip phpbb. eu am mers mai mult prin imitatie, ca e sfant, si prin incercari. dupa cum vezi, tapi e destul de permisiv. asa sunt toti la inceput, pana se vad cu sacii/membrii in caruta  :lol:

serios acum, poti utiliza si help-ul, dai un google si afli o tona de informatii

elfstone

In ciuda evidentei, ca sa nu testam cu adevarat limitele permisivitatii tapiresti, putem sa ne jucam cum vrem aici: http://www.phpbb.com/phpBB/viewforum.php?f=26  :wink:
"I'd rather be happy than right, any day of the week"

INDIANUL

cineva care are timp este?sa-i dau o poza sa mi-o potriveasca, ca marime in  kb sa o pot pune avatar?ca nu stiu cum si nici nu am lucrat cu editoare sau macar spuneti-mi ce editor sa folosesc.mersi
ramas bun...

tapirul

am pierdut tot textul ca m-a dat afara...Giiz.

so, ziceam ca sa imitrimiti mie poza la cristiandogaru@gmail.com sa o prelucrez. Recomand irfanview (cauti cu google) e foarte bun
cu quote, poti sa mai faci si asa:
copy-paste textul de vrei sa il quote, il highlight si click pe butonul "quote" (same you can do for bold, italic, url, etc)

ca sa scrii "Ics wrote" faci in felul urmator: dupa stepul precedent intri in [ quote ] care este la inceputul textului si editezi, scriind
Quote from: Ics. intre ghilimele po' sa scrii orice
deci daca o sa scriu "oldman cel care a fost banat dincolo" o sa iasa:

Quote from: oldman cel care a fost banat dincolocineva care are timp este?sa-i dau o poza sa mi-o potriveasca, ca marime in kb sa o pot pune avatar?ca nu stiu cum si nici nu am lucrat cu editoare sau macar spuneti-mi ce editor sa folosesc.mersi
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

gata am trimis-o;multumesc foarte mult;datorita pozei asteia am pus nick-ul asa pe imed dar la fel nu am reusit s-o pun avatar.
ramas bun...

Ciresar1988

De ce nu faci tu ceva mai simplu? Hosteaza poza pe care o vrei pe un server undeva si la avatar scrie link-ul. Asa nu te mai incurci in dimensiuni.
www.photobucket.com e un site facut special pt tipul asta de hostari.
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

INDIANUL

IEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!tapi imi facu avatarul si-l si pusa;multumesc mult de tot tapiii;o sa te cinstesc pururea si o sa le spun copiilor mei povestea tapirului din vizuina :D
ramas bun...

INDIANUL

Question:cum ati pus pozele pe forum cei care ati pus:mai ales tapi pe aia cu carnatii aia mmmmm... :D
ramas bun...

tapirul

pai am facut ce a zis ciresar, am hostat-o pe bucket dot com ala si am postat linkul, cu functia [img}
cre'că, nu ştiu...

tapirul

tre' sa fac un manual de quote pentru cervidu.
bre, cand quote nu uita ca la inceput se scrie [ quote ], si la sfarsit cu slash, adica [ /quote ] (fara spatiile alea evident.
daca vrei o metoda rapida, selecezti cu mausul textul de vrei sa il quote (dupa ce l-ai copy-paste la tine in fereastra de edit, that is), si clicai pe butonasul quote, o sa iti puna automat si la inceput si la sfarsit. daca brauseru nu te lasa (tot zici ca nu's ce cu mozilla), scrie de mâna.
cre'că, nu ştiu...

A CERB

Smile! It confuses people!

INDIANUL

tapi tu ai optiunea aia de schimbare a nick-ului cum este pe imed?a ma bate un gand sa-mi schimb nick-ul ca nu mi se pare prea inspirat(este ales la repezeala).
ramas bun...

tapirul

se poate, da. Spune ce nick vrei
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

tapi cum faci smecheria aia cand vorbesti despre ceva si dai un exemplu spunanad "vezi AICI" si la aici ai un link;adica, cum asociezi aici-ul cu link-ul?
ramas bun...

manolo

indi, e extrem de simplu. tot cu URL, adica butonul cel mai din dreapta din lista aia de butoane, de la Quick reply. Daca te duci cu mousul pe el, o sa vezi ca iti apare explicatia, exact deasupra ferestrei in care scrii textul. Astfel, ai doua variante. Ori faci ca pana acum, adica sa vedem si noi exact linkul, ori apesi pe butonul URL, te duci in paranteza, pui egal dupa url si dupa egal pui linkul www, apoi dupa paranteza in care este url pui aici sau ce nume vrei tu (cum a pus tapi andries la cantece, cantece). incearca sa vezi daca ai inteles

INDIANUL

indienii

gata manolo merge;multumesc;you and me-tomorrow-biiiiiggg buffalo hunt.howg.
ramas bun...

manolo

uite ca merge... brava la tine

INDIANUL

tapi cred ca ar trebui sa umbli prin setari ca nu mai merge optiunea aia cu"log me automatically";pe acelasi browser cu aceleasi setari optiunea asta merge pe imed iar pe ghizuina nu si e destul de enervant sa te loghezi de fiecare data.
ramas bun...

manolo

subscriu. si am incercat de pe mai multe browsere: IE, Firefox, Mozilla, Opera... mai am de instalat Netscape si am trecut prin toate... dar nu o sa o fac. italianul meu si asa e confuzat ca de ce ne trebuie toate...

tapirul

cre'că, nu ştiu...

originaltup

"There is a big difference between knowing the path, and walking the path"

Ciresar1988

La mine merge bine merci si cu IE si cu Firefox!  :? Si a mers tot timpul!
"God is dead..." (Nietsche)
"Nietsche is dead..."(God)

tapirul

nu cred ca e de la forum, cel putin nu din setarile la care umblu eu. Vezi daca nu se intampla si la alte site-uri (recte ai umblat la ceva setari in brauser)
cre'că, nu ştiu...

mmm

De ce nu functioneaza logarea automata? bifez casuta aia cu mare consecventa si tot degeaba... oi fi setat io ceva cand m-am inregistrat?...

tapirul

cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

Quote from: tapirulpai pui linkul de la poza intre
de exemplu linku' pozei lu' tez e http://img156.exs.cx/img156/9384/imagine8do.jpg (poti afla cu right click pe poza si properties)
pune linku asta intre (sau selecteaza-l si clicaie pe butonasul img) si o sa vezi ca o sa reusesti sa il plagiezi pe tez. Vezi c aunele site-uri care hosteaza poze nu te lasa sa pui link direct Incearca photobucket.com sau http://www.imageshack.us/

o pusai aici ca sa nu mai stau sa bantui pe jdemii de topicuri dupa ea daca ma mai incurc vreodata.aici stiu de ea si o gasesc mai repede
ramas bun...

INDIANUL

tapi incercai cum zisasi si nu merge
hostai ceva pe photobucket;am 2 linkuri:unu e link properties altul este image properties;le pusai cum zisasi si nu merge;explica-mi iar ca am impresia ca sarisi tu ceva sau eu nu am facut ceva acolo
ramas bun...

Tez

Incearca pe imageshack,acolo iti furnizeaza mai multe optiuni de postare,inclusiv cea utilizata de mine.
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

tapirul

pe photobucket daca vine de la image properties iti da linku' direct cu , deci nu tre' sa mai pui tu chestiile astea, dai copy-passte direct
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

uite ca nu vrea ca am incercat si eu si cu scrisul img-ului si cu apasarea botonului img.
ramas bun...

tapirul

incearca al doilea (sau al treilea...) link prezentat, ala cu [IMG] incorporat
cre'că, nu ştiu...

tapirul

cre'că, nu ştiu...

tapirul

ciudat.. Daca deschizi cu brauseru linku tau merge....Probabil ca nu accepta bmp? Incearca sa faci poza jpg
cre'că, nu ştiu...

Tez

optiuni identice apropo de dat linku cu copy paste si pe imageshack.Totusi,vorba tapirului,fa-ti imaginile jpg.
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

Qvadratus

Post dedicat diverselor probe tehnice, de anduranta si finisarii altor posturi

tapirul

nu stiu. ce? :)
brava, ti-a mers.
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

De ce naiba imi apare ocazional la numarul de tapiri o suma care are minus in fata. De exemplu am depus la banca tot ce aveam, mi-au ramas 0 tapiri si, dupa un timp m-am trezit cu (-) 300 afisat acolo unde ar fi trebuit sa fie 0.

tapirul

nu stiu bre. Cineva te jecmaneste.. ai datorii, vai de kurul tau.....
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Te-ai aliat ku Furnika sa ma jefuiti, las' ka stiu eu......

victor

ceva se intampla: mi-am pus si eu o signatura ca tot useru' - si nu stiu ce si cum se face ca nu se vede neam. In profile am "always attach ...", la message am bifat "Attach signature (signatures can be changed in profile)" - but still I haven't found what I'm looking for... nu mi se vede signatura cea aleasa cu greu :lol: Ce ma fac?

GirlInterrupted

Si eu am aceeasi problema cu semnatura!
The older i get, the more life starts to make sens, and the less I care...

manolo

fara nici o ironie, sigur ati cumparat dreptul de semnatura? costa parca 100 de tapiri. asa am patit si eu cu rankul

tapirul

da bre, trebuie sa o cumparati  :twisted: .

La shop-->special shop -> buy signature ability (under Privilege Settings). Acelasi lucru pentru rank, daca vreti rank anume - aka title - aveti doua variante: imi spuneti mie ce rank vreti si io il pun, si apoi voi cumparati numai privilegiul, ori cumperi direct "custom title". Varianta doua e de cinci ori mai scumpa...
Manolo, inflatie mare.. Costa zece mii de bucata acum sa cumperi privilegiul...
Postati, strangeti bani, tineti-i in banca ca dobanda e buna (10% la fiecare 8 ore or so), si lumea e a voastra.
cre'că, nu ştiu...

manolo

al naibii, Temesan II o sa iti zic!

tapirul

hai bre ca am schimbat preturile si salariile..
cre'că, nu ştiu...

GirlInterrupted

Hai, mai, dar nu se poate face un credit ceva? Vreau si eu semnatura si n-am 10000  :(

manolo

girl, scrie un mesaj de macar cateva randuri si o sa ai bani de ce vrei tu... tapi a mai pus cateva zerouri bune in coada tapirului...

GirlInterrupted

Am observat! Sper ca dupa mesajul asta sa strang si eu tapirii necesari   :lol:

victor

GATA!!!!

Multumita a numeroase donatii si ajutoare primite de la cei cu tasta buna care m-au vazut la anaghie (si carora le spun pe ceasta cale ca se vor putea baza pe mine cand nu vor mai putea da la tasta)  si mai ales ieftinirii dreptului de semnatura - sunt si eu in randul celor care-si completeaza identitatea cu....

Imi pusesem toata averea la banca sa creasca - doar doar...

In curand - cu un nou rank...

dar - vreau sa protestez! signature era built-in right, una din cele imuabile ale cetateanului phpbb - along with the pursuit of happiness and being over 13 y - nu prea mi se pare buna capitalizarea asta fortata. Ranku' ca ranku' - da' signaturu'?

manolo

na, ironia sortii, ca sa vezi si tu cum e sa ti se impuna un regulament, fara sa fi avut posibilitatea sa iti dai cu parerea INAINTE de a fi impus

INDIANUL

ramas bun...

victor

Quotena, ironia sortii, ca sa vezi si tu cum e sa ti se impuna un regulament, fara sa fi avut posibilitatea sa iti dai cu parerea INAINTE de a fi impus

ironia sortii :lol: soarta si semnatura :lol: :lol:

Furnika

Cu toate ca am itemul respectiv atunci cand vreau sa il donez imi spune ca 'you don't have that item'! Ce se intampla? Ma chinui sa trimit cuiva o chestie dar nu pot. Cred ca o sa ii dau niste tapiri, sa se duca el sa se cinsteasca la bufet.

Qvadratus

Vorbind serios, si eu am incercat sa "give" ceva unui user (nu spun cine, persoana importanta  :D ) si dupa ce am dat clik pe "yes", mi-a aparut "fatal error". Daca ar fi fost o grenada, as fi inteles, ar fi insemnat ca mi-a sarit cuiu', dar asa ce, doar nu am incercat sa trimit batoane de TNT.

tapirul

nu stiu bre, o sa cercetez. Ca adminii de pe imed problema cu conectarea.. :wink:
cre'că, nu ştiu...

tapirul

bre, la mine merge. Vezi ca ti-am dat pushca mea, patratele. Ce pushca mea...
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

pai i-ai dat-o si se vede si la el;pushca mea la mine de ce nu mi se vede pushca?dragunovul meu?
ii dadusi pusca dar fara gloante :D patra sa stii ca eu vand gloante crestate de alea de explodeaza la contac si fac ravagii;cat oferi?
ramas bun...

Qvadratus

Nu stiu ce sa zic bre Indiene, ca acu-ti vazui postul. Metodele mele preferate sunt sugrumatul cu latul pe neasteptate, trasul in inamici cu tunul tancului, lansarea de rachete strategice si plasarea de mine magnetice pe rutele frecventate de inamici. Asa ca, ce sa fac eu cu gloantele, nu-mi folosesc la nimic.

ibrahim

eu vreau o toporishca de silex. cum procedez?

tapirul

meh, nu io decid pozele obectelor. Practic aia de la makephpbb (hostatorii) au facut available un set de poze (multe trimise de useri).
check this

daca gasesti v'un obect p'acolo de-ti place si-mi care e si "il bag"
cre'că, nu ştiu...

elfstone

Schimbarea limbii :)

- dupa ce te loghezi, mergi in partea de sus, imediat sub "Useri neseriosi de pretutindeni, uniti-va!": acolo sunt niste linkuri; da click pe cel care are inconita (ar trebui sa fie prima de pe al doilea rand de linkuri, daca folosesti tema subSilver); in orice alt caz, ar trebui sa mearga sa dai click direct aici: Profile.

- in pagina care apare, ar trebui sa fie o serie de casete de text si butoane radio grupate in patru categorii; te intereseaza prima caseta de text din cea de-a treia categorie (deasupra ei, sunt doar butoane radio in acea categorie)

- in ea ar trebui sa vezi scrisa limba curenta (in cazul meu chineza) si o poti schimba cu cea dorita... Bafta!

Qvadratus

Quote from: ibrahimeu vreau o toporishca de silex. cum procedez?

Simplu, il sugrumi pe Indianul si ii iei toporisca.

elfstone

Nu stiu altii cum sunt, dar eu am ajuns sa blochez http://makephpbb.com/phpbb/shop/images/* din browser. O fi faina chestia cu shopu` dar (cel putin la mine) avioanele alea dau peste cap tot layoutu` :(

Tez

Exact la fel am procedat si eu,pt ca avioanele or fi ele frumoase,dar se intind mai mult decat le e pista.
You labeled me
I’ll label you
So I dub the unforgiven

stefan

Idem. Extensia "Adblock" pentru Firefox isi dovedeste utilitatea.
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

tapirul

pai de ce nu ziceti bre? Le scot de la shop, no problem.
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

cum se poate sari peste mesajul ala bagat inainte de a intra in tapirie de catre aia cu"tk"?in afara de click sau asteptat 15 sec.
ramas bun...

tapirul

intri de pe tapirul.no-ip.com ... :) Serios.
nu cred ca se poate sari peste treaba aia.
cre'că, nu ştiu...

dustweaver

ba da, io am bookmarkuit tapiria - varianta makephpbb... .index.php etc. si brauzaru ma duce direct in vizuina...  :D
"Bă, ia mutaţi-l pe linia a doua, că m-am enervat."
"Totuşi, dacă ar fi fost exces de antiquarci, noi am fi numit pur şi simplu antiquarcii quarci şi quarcii antiquarci".

tapirul

sigur ca da. Da' mai e varianta in care te deplasezi de la un calculator la altul (cafe-uri, etc) si ai vrea sa ai o adresa usor de retinut. http://tapirul.no-ip.com e usor de retinut - te gandesti la furnika si ce mult ar vrea el sa nu aiba IP.. :P
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Ai o problema cu aipiurile, asa-i?

tapirul

pai parca tu aveai, nu io.  :P Io's fericit cu aipiul meu.
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Quote from: tapirulIo's fericit cu aipiul meu.
Da el o fi fericit cu tine?  :P

INDIANUL

tapi guestii isi pot citi mesajele private?ia uite:(am dat who is online):
Guest       Wed May 18, 2005 2:35 am       Viewing Private Messages
ramas bun...

A CERB

bre, tu n-ai intzeles! ala este userul cu numele guest.

tapirul

nope, nu exista asa ceva.
Ala cred ca era un google crawler (80% din guesti asta sunt), INCERCAND sa citeasca tabelele PM. Nu inseamna ca le si putea citi.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

sau poate e jtefan cu un nou script  :wink:  :D  :P
chiar asa stefan, ca te pricepi, care crezi ca e explicatia? User Guest nu exista.
cre'că, nu ştiu...

stefan

Un crawler nu prea are cum sa ajunga la "private message" pentru ca el nu face altceva decat sa urmeze link-urile din pagina, iar acest link nu este prezentat unui Guest. Cred ca este un bug in phpBB care arata aiurea locatia userului, nimic grav.

stefan

Revin. Exista totusi un link - "Login to check your private messages" - care duce robotu la pagina cu pricina. De vina pentru mesajul confuzant "is checking his PM" pentru cineva care este la pagina aia de login, este totusi phpBB.

A CERB

bey tapiru, esht futere. tu kiar ai cautat sa vezi daka ezista iuzaru' guest?

tapirul

nope. Stiam ca nu exista. Si stiam ca tu ai spus-o la 'şto. Da' indianu intrebase serios si am raspuns serios.
cre'că, nu ştiu...

Qvadratus

Mai, era pe aici un link la phbb...etc. unde se puteau vizualiza si descarca un milion de avatare, poze....etc. Am nevoie de el fiindca stiu ca ma vazut un cap de mort pe acolo si am nevoie de imaginea respectiva (vreau sa-i dau print pe niste autocolante si sa lipesc aceste etichete pe sticlele cu solutii periculoase, ca sa ma ajute sa-i explic lui fii-miu sa nu puna mina pe ele, in caz ca ajunge la inaltimea respectiva unde le-am pus).
Nu am gasit linku' ala nici de-a naibii, nu stiu pe unde l-am vazut.

P.S. Daca aveti niste imagini cu capul de mort (ala cu craniul si oasele incrucisate), va rog postati-mi si mie unul, ca sa-l pot descarca.

stefan

Qvadratus

Merci ! Eu cu mine si cu persoana mea iti vom ramine toti datori.

INDIANUL

ce naiba are forumul asta ca imi tremura imaginea cand pun cursorul pe ea (pe scris) de ma dor ochii si acu cand se termina tremuratul apare scris cu alt font.parca am fi in matrix.agent smith is everywhere :D
ramas bun...

Furnika

Incearca sa nu mai batzai picioarele poate ti se rezolva problema.

tapirul

in the past se intampla de la ads-urile in macromedia flash. O solutie (nu prea buna) ar fi sa uninstall macromedia flash, da' o sa ai probleme pe alte site-uri. In general, insa, hostatorii de la makephpbb au fost foarte receptivi si au oprit ads-urile annoying, la cerere.

PS furniko, cand altii iau la 'şto subiectele tale serioasa nu prea te amuzi.
cre'că, nu ştiu...

stefan

Hai, ca asta a fost tare! Nu calcati furnica cand are umor.

tapirul

cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

Quote from: stefanHai, ca asta a fost tare! Nu calcati furnica cand are umor.
calul moare de drum lung si prostul de grija altuia...
ramas bun...

stefan

Operator, this sim is for kids. Give me some decent AI for the opponents or give me an exit so I can kick your ass!

elfstone

Qvadratus

Exista posibilitatea de a pune mai multe intrebari cu raspunsuri multiple in "pool option" ? Nu de alta, dar nu cred ca e prea util sa faci de fiecare data un nou topic pentru o alta intrebare.

vlad

Precum autistii care sunt dezorientati rau când ii scoti din mediul familiar, la fel si eu sunt un pic acuma. Ma orientez greu in aceasta noua casa high-tech.

De pilda, nu prea inteleg de ce icoanele din dreptul forumurilor sunt de colori diferite (unele mai palide, altele mai foncé), desi nici una nu are posturi noi. Apoi, de ce lânga unele topicuri apare un mic cârnat pe care scrie "new"?  Ca nu e nici un post new in ele. Eu credeam ca posturi new sunt atunci când apare un galbejit zâmbaret lânga ele.
Nu stiu ce inseamna nici juma din botoanele de deasupra postului.Ia sa vedem, la intâmlare, asta ce-o fi?
Sunt convins ca in scurt timp o sa ma obisnuiesc si o sa-mi placa mult mai mult,  pâna atunci va cer scuze daca dezorientarea mea va afecta numarul si calitatea mesajelor mele.