News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Tîmpenii Hamericane

Started by Blegoo, August 14, 2012, 02:34:49 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Blegoo

Ce plm ?!?    :o

Quotemain attractions is the Great Garlic Cook-Off where eight finalists from all over the country compete head-to-head in front of a live audience. Contestants are judged on creativity, presentation, ease of preparation, and of course, taste. All eight dishes brought something different to the table, from garlic jelly filled tamales, to garlic pistachio baklava, to garlic cheese cake, but only one person could take home the prize. And the winner is...

Crispy Pork Belly with Caramelized Onion and Fig Agrodolce and Creamy Polenta

http://shine.yahoo.com/shine-food/gilroy-garlic-festival-214500528.html

'ai să mă ia hingherii...  :(

Cum dreaq'... prăjitură cu usturoi?!?
Hai că nici marele împușcat n-a visat d-astea...
"On the internet... nobody knows you're a dog"

holliday

ma'nervezi blegoole cu articole d'astea, eu care sunt la cura sa'ncap in costum...
la fel ca toate reclamele alea la mancare pe la 22h00 noaptea.
le'as interzice ca si pe reclamele la tigari!

ps: de fapt, sunteti de acord cu reclamele la mancare??? Mc Donalds, KFC sau Burger King acolo la voi la hamericani?
Tendinta actuala e ca astia or sa moara mai degraba de obezitate decat de cancer pulmonar..
Nu abandona ceea ce nu stii sa faci, ci combina cu ceea ce stii sa faci

Blegoo

și io care tocma' mă pregăteam să vă bag un articol cu haleală și slăbit... ție și tapirului, că voi sunteți mai pofticioși, așea...
:)

holliday

Quote from: Blegoo on August 14, 2012, 04:36:57 PM
și io care tocma' mă pregăteam să vă bag un articol cu haleală și slăbit... ție și tapirului, că voi sunteți mai pofticioși, așea...

nu e vorba de pofta ca nu's inca gestant.  ;D
dar serios, ma pregatesc de o 'terapie' in tara in saptamanile viitoare si nu cred ca o sa se lase cu pierderi de kilograme.  >:(
coincidenta face ca si tapirul o sa se duca la regim in tara.
vorbim dupa sa vedem care a turtit cantarul la intoarcere  :D

Blegoo

pofticioșilor... mâncăcioșilor care sunteți voi 2!
(să vă fie dă bine, alea)

holliday

Quote from: Blegoo on August 14, 2012, 07:54:05 PM
pofticioșilor... mâncăcioșilor care sunteți voi 2!
(să vă fie dă bine, alea)

eu sunt cel mult gurmand.

adica d'alea dà calitate, nu orice chef imi place, de la Cyril Lygnac incoace...etc.

Blegoo

știu... da' nici cu tapirul nu mi-e rușine să mă prezint la f'un concurs... poate chiar la olimpiadă.
Voi... dacă vă trimit p-amândoi... cu vaca la păscut... vă întoarceți cu un sac de ciolane curate.
(fără măduvă, evident)

tapirul

bre... 85 kg and counting... de la 92 (cred ca am avut și 94)...sau în paunzi că așa știe blegoo, 187 de la 202
sală de patru ori pe săptămână (nu exagerat, o oră cu transport, dezbrăcat, încălzit și exercizat), bicicletă, prânz moderat (îmi iau la mine iaurt, miusli, d'alea), în rest mănânc ce cum vreau, pâine ca la elveția, unt la greu (pâine proaspătă cu unt și miere, plăcerea mea)
cre'că, nu ştiu...

Blegoo

Quote from: tapirul on August 14, 2012, 09:33:33 PM
"...pâine proaspătă cu unt și miere..."

Iar o să lase bale helvețianu' hălălatu'...
(acuma, de ce să mint, am băloșat și io nițel... da' pâinea, o fi ea proaspătă, da' o prăjești? Ori e ca la moldoveni, o tai felii groase, o ungi și o însiropezi cu miere? Întreb, nu dau cu paru'...)

tapirul

proaspătă-proaspătă, franzelă albă e cea mai bună, chiar dacă în rest mâncăm d'alea intermediare
și tăiată felii groase, și mâncată cu lapte rece de la frigider
cre'că, nu ştiu...

Blegoo

...haoleooo...
:o
(dă și mie, nu fi bulangiu!)

holliday

Quote from: tapirul on August 14, 2012, 09:33:33 PM
bre... 85 kg and counting... de la 92 (cred ca am avut și 94)...sau în paunzi că așa știe blegoo, 187 de la 202
sală de patru ori pe săptămână (nu exagerat, o oră cu transport, dezbrăcat, încălzit și exercizat), bicicletă, prânz moderat (îmi iau la mine iaurt, miusli, d'alea), în rest mănânc ce cum vreau, pâine ca la elveția, unt la greu (pâine proaspătă cu unt și miere, plăcerea mea)
eu am slabit doar salivand seara la reclamele de la televizor cand ma uitam la JO...
Daca reusesc sa ma abtin sa nu sparg cifrul de la frigider noaptea, scad cam1-2 kg pe saptamana.
Daca mai fac si sport...cam 3-4kg si nu exagerez (bineee, eu si am de unde... ::) )
85 kg... :'( ar fi greutatea ideala pt 1.8.
eu ma lupt de la 0.1 tone sa mai dau inca 5 kg jos sa incap in costum...
ce'i drept nici nu prea am tinut dieta  8) si nici sport nu am facut.
singurul sport pe care'l fac e sa urc bicicleta pe masina si apoi sa o dau jos... (aici plecam cu bicicletele sa ne plimbam intai cu masina :))))

Blegoo

Io cred că depinde de persoană.
Unii acumulează, alții nu.
Știu io pă cineva care se îngrașă mâncând cam jumate din ce halesc io.
Pe de altă parte, io fumez, beau, alea-alea.
Cred că depinde de metabolism (ca să folosesc cuvinte mari).

holliday

bai incredibil...dupa o luna de romanica, nu m'am ingrasat deloc.
ba am slabit 3 kg.  8)
asta datorita prietenului cel mai bun al omului care ma punea sa fac ture la 6h30 am. :-\

Blegoo

Nu cred că de aia ai slăbit...
Poate te-ai pricopsit cu vreun parazit 'testinal, c-așa e prin lumea a 3-a.
:P

holliday

Quote from: Blegoo on September 10, 2012, 02:48:18 PM
Nu cred că de aia ai slăbit...
Poate te-ai pricopsit cu vreun parazit 'testinal, c-așa e prin lumea a 3-a.
:P

:-\lol, la asta chiar nu m'am gandit, ca deh, nu erau simptome care sa ma puna pe ganduri.