News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Caterinca cu bicicleta

Started by Blegoo, August 11, 2012, 02:51:18 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Blegoo

în România, zic.
Se știe, tapirul și vlad sunt mari apărători dă bicicloanțe.
Propovăduitori, apostoli, evangheliști.

Ca orice liberali care se respectă, normal.
Vaaaiii... planeta noastră, săraca dă ea, etc.

Acuma: la Tulcea a u murit ceva țigani în accident dă Haudi și Bîmveu.
Unii se ducea în deltă în vacanță, alții la nunta fetii dă paișpe hani.

Vă dați seama... că s-ar fi economisit ceva "suflete" dacă era toți pă biciclete?

Biciclismu'... salvează Românismu'!

(da, e o problemă cu salvarea cu ricșa... dacă dai în infarct ori îți rupi chicioru'... da' bicicliștii nu se gândesc la alea. mișto să duci în grabă o borțoasă la spital, să nască; o pui pă cadru, nu?)

Vreau să trăiesc într-o țară unde biciclismu' e pedepsit capital.
Da, o să coste ceva parale să-mi cumpăr o insulă, da' acolo fac io legea.
"On the internet... nobody knows you're a dog"

vlad

Bine, șmecheroiului, dar dacă n-ar mai fi barosani în gipane, salvările s-ar deplasa mult mai repede, printre altele, pe drumuri mai libere. Cât de nesimțit să fii să te plimbi toată ziua într-un SUV, iartă-mă că-ți zic? Doar așa, ca să nu se mai simtă puțulica așa de mică?

tapirul

io as pune taxa pe poluare. 30 de dolari pe microgramul de codoi. microlitrul, cum vrei. as scuti salvarile si politia si pompierii.
si toata lumea e multumita
cre'că, nu ştiu...

Blegoo

Poluare pe dreaq'!
Ăi mai mari poluatori dîn lume... au fost, sunt și vor fi comuniștii!
Nu mai zic cum era faza cu gipanele la comuniști, nu?

Dac-ar fi după tapirul, ne-am taxa unu' pă altu' într-o veselie, și toată lumea ar trăi bine!

Cât despre retrogradismu' vlădian, care crede că culmea tehnicii o reprezintă bicicleta... mi-e rușine să admit că conviețuim pă același forum.

Hauzi tapirule?
Da' cu bășinile dă la vaci, porci, alte hanimale domesticite... cu alea ce facem?
Ceodoi, metan, alea... ne încălzim global și personal dă fiecare dată când nu ne ținem respirația, este?
Să punem taxe mai mari la fimei, că ele are piepții mai mari și deversează ceodoi în hatmosferă...

(supărat): m-am săturat dă liberali ludiți ca de mere pădurețe! I-aș aduna, cam câte-o mie, așea, i-aș duce-n codru' Vlăsiei și i-aș lăsa acolo! Le-aș da și o bicicletă... una la o mie dă liberali, să dea ture pân pădure... șă ronțăie la rugina dântre spițe până se satură! Că cameoane dă cărat mâncare la prăvălie... n-avem! Chics, zero, că nu șade mumos la ceodoi!

tapirul

io's pentru convietuire pasnica. daca ma injuri de bicicleta, te'njur si io de gipan.

ce nu agreez io insa este self-righteousness-ul, hollier-than-thou attitude. de nici o parte.
da, aia cu masina, e dreptul lor sa se dea cu masina, dar sa-i respecte pe aia cu biciclete sau trotinete (in Elvetia trotinetele sunt la mare moda, si nu la pici, ci si la pensionari)

aia cu biciclete la fel. sa-i respecte pe aia cu masini

fara atitudini "ba, masina e sfanta, cum duci gravida la spital cu trotineta", si fara atitudini "daca nu ar fi masini pe pamant ar fi mai bine"
cre'că, nu ştiu...

Blegoo

Io te-am înjurat?
IO???
Unde, care???

Băi, asta e ca aia cu

"Orice om are dreptu' la un pahar.
Când l-a băut... e alt om!
Omul nou, are dreptu'  etc"

Chestia cu conviețuirea pașnică e ademeneală liberalo-stângistă!
E veche, stimabile!

Ultima dată... i-a mers lu' Pol Pot.

Nu nene... nu mai merge!
Cum prinzi liberalu' progresist... pac! Îi spagi beșica argumentativă...

Nou ritrit, nou surendăr!

Conviețuitea pajnică între bicicliști și gipanezi!
Hai țațo... mă lași?

Lupii la stâna dă oi!

HAU-HAU-CHELALAUUU!!!

holliday

Io am si bicicleta.
dar inca n'am portbagaj la SUV (asta ca sa'l enervez pe vlad) sa o port.  ;)

serios vorbind acum, bicicleta e buna pt.obezii care vor sa mai slabeasca (gen io).
Un sport zilnic, macar o ora de cardio asa, ca sa pregatesti motorul pt.la pensie.
Adica sa traiesti mai mult.

Dar fratii mei, in CH e soare si frumos 3-4 luni pe an. In reste e frig si zapada.
Si ca sa vedeti ca sunt acro de bicicleta (evident ca vreau sa va provoc) mi'am luat o bicicleta super profi de camera. Pe care inca nu o folosesc, ca de profi ce e, are o sa mica si naspa. (tre sa o schimb sa iau una mai confortabila)
desi aia e facuta sa pedalezi in picioare ca sa arzi cat mai multe calorii d'alea.
Nu abandona ceea ce nu stii sa faci, ci combina cu ceea ce stii sa faci

Blegoo

:))

Uitasem de faza cu bicicleta staționară, dă dormitor...

holliday

Quote from: Blegoo on August 13, 2012, 01:38:18 PM

Uitasem de faza cu bicicleta staționară, dă dormitor...
pai aia mi se pare si mie cea mai hilara.
te uiti frumos pe ecran si'ti spune ca ai 'pedalat' 20 de km, cate calorii si ce panta si tot felul... si in fond eu nici macar nu am iesit din casa.

Ieri m'am plimbat putin pe la milano (nu,  nu cu bicicleta). Desi m'ar fi tentat, ca au niste bicicloante faine pe care le inchiriezi. 2.5 euro pe zi sau gratuit 30 de min. undeva pe la 7 euro pe saptamana sau 30 pe an. Piste faine, drumuri cat de cat ok, nu prea mult trafic (bine, era duminica, se poate sa ma fi pacalit).
dar fratilor, eu abia mergeam lipit de cladiri sa ma contopesc cu umbra...cum dreak sa pedalezi la 39 de grade, esti masochist???
Unde e placerea?

Pai nu mai bine sau eu in balcon cu bicicleta mea de...balcon? privesc lacul si'mi imaginez ca pedalez pt.turul Frantei sau ceva de genu'.

Blegoo

Bicicleta, ca și barca cu vâsle, reprezintă culmea ineficienței în materie de transport.
Probabil d-aia au migrat în variante staționare, dă apartament... pentru nostalgici și amatori dă filme franțuzești alb-negru.

holliday

Quote from: Blegoo on August 13, 2012, 01:54:07 PM
Bicicleta, ca și barca cu vâsle, reprezintă culmea ineficienței în materie de transport.
Probabil d-aia au migrat în variante staționare, dă apartament... pentru nostalgici și amatori dă filme franțuzești alb-negru.

eh, daca iti arat niste filmulete cu ce stie unu' sau altu' sa faca cu bicicleta...
bine, face un pic reclama si la redbull
Danny MacAskill - "Way Back Home"

ps: faza de la minutul 2:10 pot si eu sa o fac, mi'a iesit de nenumarate ori. fara stho.

Sunt de acord cu bicicleta ca si sport, ca si hobby, dar nu ca mijloc de transport.
adica eu sa fiu ecologist cand aia din america merg cu masinile lor de 3-4 litri ce polueaza de 10 ori mai mult decat fosta mea masina?
pe americani i'as pune pe toti printr'o lege d'aia dictatoriala, sa circule numai cu bicicleta 1 data pe saptamana. Obligatoriu

eee, cum ar fi?

Blegoo

Quote from: holliday on August 13, 2012, 02:31:06 PM
"...faza de la minutul 2:10 pot si eu sa o fac"...

Băi, mi se face rău, mă ia cu palpitații.
Nu-i destul că avem neurochirugița aia cântăreață, (cum îi zice, care mă face să am cojmare noaptea - aia cu motocicleta pă himalaia) - acuma îmi arăți și ce aiureli faci tu...
:(

holliday

Quote from: Blegoo on August 13, 2012, 04:14:30 PM
Quote from: holliday on August 13, 2012, 02:31:06 PM
"...faza de la minutul 2:10 pot si eu sa o fac"...

Băi, mi se face rău, mă ia cu palpitații.
Nu-i destul că avem neurochirugița aia cântăreață, (cum îi zice, care mă face să am cojmare noaptea - aia cu motocicleta pă himalaia) - acuma îmi arăți și ce aiureli faci tu...
hmm nu cred ca te'ai uitat l afaza aia de la min 2 si 8-10 secunde  ::)

Blegoo

Da nene, m-am uitat, cum duci bicicleta de ghidon în sus pe scări.
Am văzut.
:)

tapirul

hehe, eficientă neeficientă. cică grecii'ș vând mașinile la greu și își iau biciclete.

io de doo săptămâni de când mi-a expirat abonamentu mă duc la muncă cu bicicleta. nu mi-am mai luat abonament ca e pe o luna și io plec în romănia poimâine.
și uite așa nu mă simt vinovat seara că beau o bere - fac 10+ km pe zi.
în america mai înțeleg, neamule, dar în elveția?? ce să faci cu mașina în elveția, frate? decât să dau 3000 franci pe asigurări si reparații, pă an, mai bine dau pe un GA, general abonament, cu care circul pă ce mijloc de transport în comun vreau io. fără stres, fără alea. numa' căutatul locului de parcare cât de căcăcios e, 'mi'aduc aminte în corvallis, un cur de țară de 50 mii oameni, ieșeam cu mașina "la centru" și mă'nvârteam un an după parcare.

nu, domnule, am avut mașină 4 ani, mi-a ajuns. când am o nevoie închiriez, mă duc la www.mobility.ch, am variante..

bă, și ăștia cu mașinile, mai am o boală pe ăi de nu semnalizează. la ocnă i-aș pune, câte o lună pe flagrant
cre'că, nu ştiu...

holliday

cum adica poimaine? miercuri? eu plec joi dimineata  :P
ce coincidenta...
sper ca nu pleci cu bicicleta  8)

ps: nu mai face calcule d'astea ca ma dezamagesti :P
daca sunteti 2, doo abonamente generale unu costa 3350 plus celalalt care e preferential la vreo 2500.
so, cu banii aia iei o masina.
in 10 ani, o masina super.
etc

tapirul

da, bre, știu, și io sunt doi.
dar orișicât, vorba bancului, mie mi s-a luat de mașină în state

joi și io da. din zurich - am sboru pe la 12:40 or so
cre'că, nu ştiu...

tapirul

blegoo, hai săț explic altminteri: mersul pe bicicletă e ca cititu cărților pe hârtie, când le poti citi pe kindle.
cre'că, nu ştiu...

Blegoo

IO sunt ăla care nu semnalizează.
Mă rog, la camioanele mele... nu mi se pare necesar.

Să zburați bine!©™®

(să vă luați pompa dă haer și petice dă hamveloapă, căcu havioanele astea... poate o fi nevoie)

Blegoo

Quote from: tapirul on August 13, 2012, 07:42:43 PM
blegoo, hai săț explic altminteri: mersul pe bicicletă e ca cititu cărților pe hârtie, când le poti citi pe kindle.

MuoamăăĂĂĂ!!!
CE MA INERVEZI!!!

HAM-HAM-GRRRRR...!
[/size]

tapirul

păi blegule, pentru tine îmi iau niște super-glue d'ăla epoxy profesionist și niste ace de cusut.
atât.
și văd eu unde stai.

iar cu bibicleta=paperback e fix așa. fix aceleași argumente. poezie, fâr, fâr, hârtia miroase, hârtia e romantică, etc, pe când kindle-ul e practic și alea.
ți-am dat șah mat
cre'că, nu ştiu...

Blegoo

holliday

Quote from: tapirul on August 13, 2012, 08:21:18 PM
păi blegule, pentru tine îmi iau niște super-glue d'ăla epoxy profesionist și niste ace de cusut.
atât.
și văd eu unde stai.

iar cu bibicleta=paperback e fix așa. fix aceleași argumente. poezie, fâr, fâr, hârtia miroase, hârtia e romantică, etc, pe când kindle-ul e practic și alea.
ți-am dat șah mat

chiar, ati incercat vreodata sa va stergeti cu kindelul in lipsa de hartie?  :-\

tapire, eu plec cu masinoiu'...circuit mai tare ca la Monza (e a 4 oara anul asta cand merg in ro). de 3 ori am fost cu avionu'...
joi e raspoimaine btw

Quote from: Blegoo on August 13, 2012, 07:45:16 PM
IO sunt ăla care nu semnalizează.
Mă rog, la camioanele mele... nu mi se pare necesar.

Să zburați bine!©™®

(să vă luați pompa dă haer și petice dă hamveloapă, căcu havioanele astea... poate o fi nevoie)

;D ;D ;D ;D ;D ;D vreau sa'l vad pe Blegoo intr'o intrecere cu vlad sau tapirul.
presimt ca or sa descopere vreo 5 000 de viteze in plus la bicicleta:
MONSTER TRUCKS CLASSIC CRASHES DVD VIDEO

Blegoo

Quote from: holliday on August 13, 2012, 08:44:43 PM
"...vreau sa'l vad pe vlad si pe Blegoo intr'o intrecere..."

vlad

Si Kooksee ma acuza de stangism. Frate, nu-s stangist, in sensul ca nu ader la vreo ideologie din asta, ci sunt doar oprimat. Nu-s cum e la voi in Elvetia/SUA, dar aici soferii sunt mari magari de care nu se poate trai. Lucrez la o policlinica: foarte rar nu e blocata rampa de acces pentru andicapati de o masina parcata. La mine in cartier, masinile parcate pe trotuar ma obliga sa ies cu caruciorul, cu copil in el, in mijlocul strazii. Numai pentru asta si ar trebui sa le faz zob parbrizele

Blegoo

Quote from: vlad on August 17, 2012, 11:23:30 AM
Si Kooksee ma acuza de stangism. Frate, nu-s stangist, in sensul ca nu ader la vreo ideologie din asta, ci sunt doar oprimat. Nu-s cum e la voi in Elvetia/SUA, dar aici soferii sunt mari magari de care nu se poate trai. Lucrez la o policlinica: foarte rar nu e blocata rampa de acces pentru andicapati de o masina parcata. La mine in cartier, masinile parcate pe trotuar ma obliga sa ies cu caruciorul, cu copil in el, in mijlocul strazii. Numai pentru asta si ar trebui sa le faz zob parbrizele

Băi frate... tu ești chiar stângist!
Poate nu aderi la ideologie... da' comportamentu' e grăitor - asta e, defilăm cu ce se vede, nu cu ce crede fiecare că avem.
Oprimat... mai pau! ("my left rear paw")... hai că curând o bagi p-aia cu "sunt obidit".
Trăiești fix unde alegi - asta e valabil de când s-a inventat rasa humană.

Sigur, e confortabil ('telectual vorbind) să te miorlăi pe ce nu-ți place; chestia este... ce faci când nu-ți place ceva?
Aaaa... nu faci nimica?
Aaaa... apăi nimica n-o să se schimbe.

vlad, noi nu ne cunoaștem - șansele siunt 99,99% că n-o să ne cunoaștem niciodată - vorbesc de scriitorul lui "vlad" și scriitorul (scriitorii) lui Blegoo.
Asta nu mă împiedică să remarc ambiguitatea ta - tendința de a amesteca viața reală cu aia virtuală.

Ca meseriaș în ale profesiei, nu cred că trebuie să-ți reamintesc pericolul inerent.
N-ai cum să trăiești (real) în lumea ta imaginară.

Sloganul "vreau o țară ca afară" conduce logic la "marș afară!", nu-i așa?
Ori tu ești încă nostalgic după mineriade, care să curețe antiromânismul?
Ori râvnești după "o Românie ca soarele pă cer"?

Amuzant cum românii VOR, dar nu ACȚIONEAZĂ.

Diogene

Amuzant cum românii VOR, dar nu ACȚIONEAZĂ.
[/quote]
;D
Am învăţat de la alţii mai buni decît mine.

Blegoo

Abia aștept să-l văz pă Don' Doctor vlad s. încălecat de o bicicletă.

(fin'că n-am idee dacă pot să pun poza aici, o pun colea:   http://twitpic.com/arsz9j  )

holliday

Quote from: Blegoo on September 07, 2012, 12:05:30 AM
Abia aștept să-l văz pă Don' Doctor vlad s. încălecat de o bicicletă.

(fin'că n-am idee dacă pot să pun poza aici, o pun colea:   http://twitpic.com/arsz9j  )

hahaha,
Blegoo a pus de fapt poza cu capul in jos. sau cu fundul in sus cum ar zice altcineva. :-\

Blegoo

Numele e grăitor: bececleta Fliț.
Inventată (desigur) dă nemți anal-retentivi.
Nemții (cum se știe) au o obsesie cu procesele excretatorii: vezi bemveu, mercedes, ștuca, etc.

vlad

În fond, ce te doare pe tine, măi Blegoole, că merg cu bicicleta?
Nu ești singurul, adesea mi se strigă din mașini că ce dracu caut pe stradă cu bicicleta. Înțeleg că pe voi vă doare la șunci să vă mișcați, dar cu mine ce aveți? Plătesc și eu impozit, strada e și a mea, eu cu bicicleta nu omor pe nimeni, etc.

Blegoo

Quote from: vlad on September 25, 2012, 08:05:26 AM
"...ce te doare pe tine, măi Blegoole, că merg cu bicicleta?..."

Vezi... d-aia am io boală pă malagambiști; că ei fac un caz din ceva ce nu egzistă.

Unde vezi tu că mă doare ceva că mergi tu cu bicicleta?
Am pus un post cu o "bicicletă" saifai și am făcut o referire la tine, ca fiind cel dintâi biciclist (cel mai iubit, cel mai cunoscut, cel mai aia și aia) al Vizuinei.
Nu-mi spune că tu nu faci propagandă biciclistică... ori de câte ori ai ocazia.
În contrast, eu nu fac propagandă "anti"... doar fac mișto - ocazional.

OCAZIONAL, zic.

Dreptu' tău... să biciclești... să uniciclești ori să trotinezi... c-așa e în democrație.

Da' e dreptu' meu să fac miștocăreală de cum ți-ar șade cu o "Fliță" d-aia în spinare... ori dimocrația e doar pentru pedaliști?

Mai departe... nu mi s-a părut niciodată că tu ai fi genul supărăcios - da' aparent nu e niciodată prea târziu să afli chestii noi.
Prin urmare... îmi cer scuze abjecte - promit să nu mai latru despre biciclete cât oi trăi... și nici n-o să mai alerg mârâind după bicicliști!
(hăcuit culișoru', franjurat manșetele dă glugi, alea...)

"... în nemernicia mea... ca un câine turbat... "  etc.

In nemernicia mea...

holliday

hehe. ce mai faci blegoo?
on:
am o bicicleta de vanzare (pe bune), intereseaza pe cineva?