News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Dicloracetatul - leacul pentru cancer?

Started by Furnika, April 22, 2008, 10:29:03 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Furnika

Un articol in Cancer Cell - destul de vechi - care (inca?) face valva (asa cum au facut in trecut antiangiogenicele si imunoterapia):
http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6WWK-4MV1J7C-4&_user=10&_rdoc=1&_fmt=&_orig=search&_sort=d&view=c&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=d0b736098ed818271c2179c65ffa6524
Interesant ca autorii sunt din Alberta, Edmonton Canada... oink oink.
Sunt o gramada de discutii despre utilizarea medicamentului, a aparut chiar un site de unde iti poti cumpara DCA online.
Il puteti vedea pe autorul articolului aici:
http://youtube.com/watch?v=HMGL1LiLzWw&feature=related

tapirul

cancer, apoptoză... Imi aduc aminte de Cele Trei Graţii al lui Eliade..

QuoteBunăoară, doctorul Tătaru ar fi spus o dată, într-un grup de medici, că în Paradis Adam şi Eva erau regeneraţi periodic, aşadar întineriţi, prin neoplasm; că numai după ce-a intervenit păcatul originar, corpul omenesc a pierdut secretul regenerării periodice şi deci al tinereţii fără de bătrîneţe; iar de-atunci încoace, de cîte ori, printr-o bruscă şi stranie anamneză, corpul încercă să repete procesul, proliferarea oarbă a neoplasmului produce tumoare malignă...
cre'că, nu ştiu...

vlad

Mda, am citit cam aceeaşi chestie într-o povestire de Asimov, dar acolo eram posedaţi de un fel de paraziţi care ne făceau muritori.

tapirul

da, da' mai misto povestea lui Eliade.
Auzi, paraziti...

(aici il tachinez eu pe Vlad cu Asimov... Eu sunt fan Herbert....)
cre'că, nu ştiu...

Furnika

vlad

Asimov a scris zeci de chestii, Herbert a scris una  singură, iniţial mişto, da pe care pe urmă a lungit-o rău şi a lăsat-o moşternire la copii. :P

tapirul

pai si apostolul Matei a scris doar o chestie, lasata mostenire la copii. Ce, nu a fost impactful?
Iar Frank Herbert a scris si el zeci de chestii..

Furnika, scuze. Ce trebuie sa facem?
cre'că, nu ştiu...

A CERB

20 de matanii, manaci 20 lamai pe stomacul gol,20 crezul, 20 tatal nostru si 20 zile post paine cu apa.
Smile! It confuses people!

tapirul

bine ca nu da cu virgula, ca trebuia sa mai pacatuiesc un pic
cre'că, nu ştiu...