News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Seroxat

Started by alice, March 11, 2008, 01:41:57 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

alice

imi poate spune si mie cineva cand se recomanda seroxatul, cat si ce efecte adverse are.? multumesc

vlad

Eu zic totuşi să îţi întrebi medicul. E un antidepresiv, inhibitor selectiv al recaptării al serotoninei.

alice

nu e pt mine...nu stii nici un site unde as putea gasi informatii despre el..

tapirul

pai as incepe cu google. Sau Wikipedia, aici de exemplu:
http://en.wikipedia.org/wiki/Paroxetine

PS nu ma pot abtine sa nu remarc ce haios suna in romaneste.. Seroxat...Ma gandesc la "The office"

Ma mai amuza ca cica ajuta cu premature ejaculation, which can be great, but it doesn't stop here, can give you erectile dysfunction and partial or complete loss of libido (sexual desire).
cre'că, nu ştiu...

alice

multumesc pt site.!..scria acolo la efecte adverse schizofrenia...in ce masura e adevarat.? acolo scria ca nu este dovedit

vlad

Quote from: alice on March 13, 2008, 08:35:57 AM
multumesc pt site.!..scria acolo la efecte adverse schizofrenia...in ce masura e adevarat.? acolo scria ca nu este dovedit

Cred că e o confuzie a wikipediei. Schizofrenia nu poate să fie produsă de o substanţă (din însăşi definiţia ei).  Cândva, se considera că antidepresivele pot accentua delirul din schizofrenie (sau developa o schizofrenie latentă). În relitate, SSRI pot fi chiar utile în anumite cazuri de schizofrenie.

Toate SSRI au chestia cu disfuncţia sexuală (la ambele sexe).

A propos de nume, râdea cineva de cum au fost denumite comercial SSRI-urile originale, Prozac, Zoloft, Paxil, Effexor (mă rog, ăsta e dual), de parcă ar fi galaxii îndepărtate, din Star Trek.