News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Mi se zbate ochiul

Started by tapirul, January 22, 2008, 09:11:31 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tapirul

... de cateva zile. Ochiul stang doar, am episoade (nu e continuu) in care tremura pleoapa inferioara (cred), mai ales la coltul extern. Azi vad ca am si o reactie caffeine-like (tahicardie 120 at least pe care o simt puternic in piept si gat, tremor al degetelor). Consumul de cafea este acelasi (high, that is), o sa reduc dar sunt curios. E tare annoying.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

cre'că, nu ştiu...

A CERB

vezi ba ca ala are si tahifilaxie.

Am inteles aluzia, trimit niste nasonex.
Smile! It confuses people!

tapirul

buna aluzia. Provigil too?  ;D :sleeping2:

am luat afrin ca are actiune imediata, ma desfunda pe loc, dar cred ca incepusem sa ma pufai cam mult (dimineata seara). O sa il tin pentru occasionally.
Crezi ca de la Afrin mi se zbate ochiu? (a stat acu)
cre'că, nu ştiu...

vlad

Mie mi s-a zbetut oq vreo 6 luni o data. Si lu inca alti oameni pe care ii stiu. Nu cunosc explicatia.

clebs

Vlad, nu ziceai tu pe undeva ca e de la o lipsa de k sau ceva mineral, nu mai retin exact
Toti oamenii sunt trecatori, dar nu toti trecatorii sunt oameni

vlad

Io? Da, cred că oi fi zis. Ziceam prostii.

Qvadratus

Oricum, pentru mine a fost o onoare ca l-am cunoscut pe Tapirul... Asta e, toti pina la urma ne ducem.... Asa a inceput si la strabunicul, mai intii i se zbatea o pleoapa.....

tapirul

da, stiu povestea.. era tanar si intr-o mergea pe ulita si a inceput sa i se zbata o pleoapa si o fetiscana a crezut ca ii face ei cu okiu' si i-a zambit inapoi si uite asa s-au cunoscut.. Si in final au patit un stranepot.
cre'că, nu ştiu...

MotanulDanila

Quote from: tapirul on January 22, 2008, 10:15:53 PM
dupa ceva cercetari: reactii adverse la Afrin nazal (m-am pufait de cateva zile...)

Multam de informatie! Si io credeam ca ma duc  :cry:
Ierea de la otrivin, tot un pufaitor contra mucilor  :freak:

clebs

Toti oamenii sunt trecatori, dar nu toti trecatorii sunt oameni