News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

disperata - cancer la rinichi

Started by magda, January 22, 2008, 12:53:27 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

magda

astazi a fost o zi foarte proasta pentru mine. bunicii mele i-a fost pus diagnosticul din titlu de catre medicii de la spitalul militar din pitesti. in acelasi timp au recunoscut si ca nu e de competenta lor si ca n-au nici aparatura necesara. ne-au dat trimitere pentru spitalul panduri, la un doctor conferentiar (nu ii stiu momentan numele).
sunt disperata! ajutati-ma va rog cu ceva sfaturi!

Qvadratus

Pai, primul sfat ar fi sa te duci acolo unde te-au trimis medicii din Pitesti.
Al doilea sfat ar fi sa mentii un contact destul de strins cu medicul respectiv de la Panduri si sa-i soliciti sa te informeze in detaliu despre parerea lui in legatura cu problema in cauza si eventualele solutii.
Al treilea sfat ar fi sa ceri la nevoie si o a doua opinie medicala, dac ai nelamuriri nerezolvate sau dubii.
Al patrulea sfat este acela de a-ti aduce aminte ca ziua de astazi nu a fost proasta pentru tine, ci pentru bunica ta.

P.S. Daca particularizezi punctual, la anumite intrebari o sa poti primi raspunsuri concrete, in rest, cel mult incurajari si suport moral (cum de altfel si soliciti, de fapt)

magda

Multumesc pentru sfaturi Quadratus!
Am nevoie de "intariri" morale. Dupa ce a iesit bunica din spital, de fapt am aflat de pe biletul de externare ca mai exista si o tumoare chistica la nivelul ficatului.
Am sunat la Bucuresti la dr pe care ni l-au recomandat, dar tocmai pleca din tara pt o saptamana (vb cu asistenta) si a ramas sa il mai sun eu joi sau vineri. Nici nu stiu ce sa ii zic asa prin telefon.