News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

SHIZOFRENIA

Started by alice, December 17, 2007, 10:30:19 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

alice

imi puteti spune mai multe despre aceasta boala(cauze, cum se manifesta, diferite cazuri), tot ce considerati ca e necesar sa stiu. multumesc anticipat :!:

A CERB

Smile! It confuses people!

doinav

si http://www.emedicine.com/med/TOPIC2072.HTM

(nu stiu daca pagina de mai sus e vizibila daca nu esti registered cu eMedicine; oricum registration nu costa nimic si site-ul e f. comprehensiv)

vlad

Doina? Adică, chiar Doina?

Aş adăuga că schizofrenia e un titlu generic care este dat unor afecţiuni de o foarte mare diversitate. Chiar citind cele mai complete tratate de schizofrenie, nu poţi, din aceste informaţii, să deduci ceva despre omul care are tulburarea. Nici despre el, ca om, nici despre tulburarea lui, care ar putea fi oricum şi avea cam orice evoluţie posibilă.

doinav

Quote from: vlad on December 18, 2007, 01:08:47 PM
Doina?

Da, eu sunt. Nici nu mi-am dat seama ce repede a trecut timpul. Cred ca imi epuizasem toate "perlele" si o perioada nu prea am avut nimic de zis. In mod serios, cred ca la un moment dat stateam prea mult cu calculatorul in fata, deveniseam "addicted" la Vizuina plus www.Medscape.com, mai recent www.Sermo.com.

vlad

Ha, văz că Sermo nu dă voie la medici din afara US.
Mă bucur să aud veşti de la dumneata, Doina. Lucrurile sunt mai liniştite acuma pe aici, se postează mai puţin.

tapirul

...dar asta nu inseamna ca trebuie sa ramana asa..

Bine ai revenit Doina
cre'că, nu ştiu...