News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

vizuina cealalta

Started by tapirul, October 28, 2004, 06:21:37 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tapirul

din pacate vizuina cealalta nu merge cum as fi crezut. A fost o learning experience for me, though.
Deci - anunt final - ramanem aici cu totii. Mai recrutam useri :) si incepem/continuam discutiile aici.
cre'că, nu ştiu...

manolo

apropo de recrutare, nu ar putea fi util daca in semnaturile noastre de pe forumul imed am include la sfarsit si un link catre asta? tapiria.tk ar fi potrivit.
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

adi

Quote from: manoloapropo de recrutare, nu ar putea fi util daca in semnaturile noastre de pe forumul imed am include la sfarsit si un link catre asta? tapiria.tk ar fi potrivit.
ar fi util dar nu ar fi corect :)
sorry, ar fi o utilizare a expunerii de care se bucura imed.ro in favoarea recrutarii ptr acest forum in cdt in care in forumul "vechi" exista sectiunile de aici --cu alt regulament, mai strict ce-i drept, dar exista. daca s-ar ajunge la o complementaritate constructiva intre cele 2 forumuri nu cred ca ar fi nici o problema-- insa avand in vedere -obiectiv vorbind- atmosfera de critica la adresa imed.ro/forum se pare ca inca nu e cazul.

stii cum e ceea ce propui tu? ca si cum ai avea un magazin alimentar si-ti pui in vitrina un anunt: "zahar gasiti si la magazinul de vis a vis!" :lol:

elfstone

Nu stiu altii cum sunt, dar eu am parerea ca netiquette-ul asta nu a fost facut de prosti si nici degeaba. Iar conform lui este o grosolanie uriasa sa iti faci publicitate in felul asta. Pe de alta parte, in general, comunitatile virtuale deja  established se mandresc cu ajutorul oferit celor in curs de... . Frumos si decent ar fi, in ciuda incidentelor recente, sa ii intebam pe administratorii imed.ro daca permit sa promoveze vizuina - sub forma unui sticky / announcement pe sectiunea Diverse de acolo, de exemplu. Probabil ca or sa refuze - si e dreptul lor, nu inseamna ca sunt oameni rai - dar incercarea moarte nu are.
"I'd rather be happy than right, any day of the week"

kooksee

io zic sa il dam pe adi afara
:D

kooksee
nu sunt doar un vis, hey, hey/
atinge-ma pe clitoris, hey, hey

adi

Quote from: kookseeio zic sa il dam pe adi afara
:D

kooksee
si cand ma gandesc ca puteam sa-ti mai cer inca 2 milioane pe frigiderul ala!! :lol:

tapirul

hehe
Sunt de acord cu adi (iar.. :shock: ), ar fi cam necinstit sa pui adresa asta in signature. Dar puteti trimite PM-uri celor pe care ii vreti aici, nu?
cre'că, nu ştiu...

A CERB

eu zik ca la metode marsave raspunzi cu marsavii. altfel e ca si cum ai incerca sa fii elegant cu un liberal( se vede ca citesc" how to talk to a liberal-if you must") luci, iti imprumut bucuros copia mea cand vii aici.
Smile! It confuses people!

manolo

Quote from: cerboueu zik ca la metode marsave raspunzi cu marsavii.

da, domnule, in sfarsit pot fi de acord cu conservatorul. dar totusi ma voi limita la sugestia facuta de luci
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!