News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

cecenia virtuala

Started by tapirul, October 08, 2006, 10:43:24 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tapirul

hai sa va explic ca vad ca SI asta va enerveaza.  A suscitat mai multe discutii ca orice alt topic
Quote from: furnika
Tapiru face exact ce nu ar trebui sa faca daca ar vrea sa mai scrie cineva pe aici (complica f mult interfata prin, tot felul de ferestre si ferestruici inutile care enerveaza distrag, ba mai si sparge singur forumul -cu tesla?- prin infiintarea Societatii Secrete 'orasul interzis').

Quote from: manolodar tu alegi sa il impopotonezi. oamenii nu s-au intors, dar tu ii "interzici" aproape pe cei care sunt aici, te enclavizezi impreuna cu cati? 2 alti useri? in nush ce forum in forum si tot eu sunt ala raul?

Quote from: vladDesi nu sunt de acord cu faptul ca discutia asta va intereseaza doar pe voi, inteleg un pic iritarea Furnicii legata de Cecenia. E foarte frumos ca v-ati facut un loc unde va puteti reuni gasca SI NUMAI GASCA, dar zau atunci daca inteleg de ce ne fluturi pe sub nas, Tapire, acest Oras Interzis...Puteai, dupa ce l-ai facut, sa-i anunti pe vechii tai tovarasi sa vina, si cu asta basta, nu sa ni-l afisezi mare in prima pagina, ca sa vedem cu toti userii.

Quote from: furnikaAuzi bre, daca tot va facurati Cecenia virtuala de ce nu va certati acolo?

Quote from: furnikaDe acord cu Vlad. As mai adauga ca e putin penibil sa faci un 'oras interzis' intr-o comunitate din care nu fac parte decat (maxim) 10 oameni care scriu in mod constant si sa mai scrii si provocator (si un pic candid-paranoic dupa parerea mea) 'authorized users only'. Iar tapirul n-are ce face mai interesant decat sa imi stearga postul. N-ai bre de invatat?
Te tii de sotzietatzi sicrete, Bibicule? Vrei rivolutie, Naica?

cecenia virtuala este un forum care exista mai demult, in care ne intalnim un grup de prieteni vechi din facultate. Unii dintre ei sunt si pe forumul asta, altii nu. Nu este un forum public pur si simplu pentru ca este spatiul nostru al prietenilor. Imi pare rau ca a fost perceput ca.. nici nu stiu ca ce, vad ca fiecare il percepe cumva anume. Am pus linkul aici din maii multe motive, unu ca sa verific cum merge acel block de iFrame, doi ca sa am acces rapid la el cand sunt in vizuina (sa tin un oki pe ambele, so to speak), si trei sa ii incurajez  sa mai intre si pe acei dintre vechii prieteni care viziteaza si vizuina.

pentru ca vad ca deranjeaza asa tare, am scos linkul ala prapadit.
cre'că, nu ştiu...

dustweaver

Credeam ca numai mie mi s-a parut ceva oarecum ciudat. Vizuinistul "de rand" nu prea avea de unde sa stie ca e un forum care exista de mai multa vreme ori ca include si useri "din afara" Tapiriei etc.
"Bă, ia mutaţi-l pe linia a doua, că m-am enervat."
"Totuşi, dacă ar fi fost exces de antiquarci, noi am fi numit pur şi simplu antiquarcii quarci şi quarcii antiquarci".