News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Faţada vizuinei

Started by tapirul, October 08, 2006, 09:39:32 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tapirul

oameni buni, tot aud murmurat asa printre dinti (fara ca cineva sa spuna clar si raspicat) ca noua fatada a mansardei "enerveaza si deranjeaza"

- exista o mai mare flexibilitate (din partea userilor) de a selecta ce theme vor. Poti sa o faci permanent din Profile-->Look and layout preferences --> change theme, sau poti sa o faci temporara (pe durata unei sesiuni) din pagina principala de la "alege o tema". O sa resetez tuturor pagina default la SMF default (aia cu care sunteti obisnuiti); daca vreti alte teme, procedati cum am zis mai sus.
- daca nu vrei sa vezi pagina principala, aia de portal, nu ai decat sa mai dai UN click pe butonul "Forum"; vei avea exact pagina cu care erai obisnuit
Eu nu cred ca prezenta scazuta pe forum se datoreaza interfatei. Pur si simplu userii nu mai vor sa vina intr-un spatiu unde, cum spune si manu, tot ce se mai intampla este dat la gioale. Pana cand nu se vor infiripa niste discutii normale, nici nu vor mai veni userii.
Da, furnika, e usor sa il blame pe tapirul, mai greu e sa vezi paiele din ochiul propriu. Postul ala ti l-am sters pentru ca era un tipic "bagat in seama" pe un thread pe care se discuta altceva. Daca te deranjeaza linkul ala din prima pagina spune ca un om normal
cre'că, nu ştiu...

tapirul

uite furnico, am scos cecenia. Dormi mai bine acum?
cre'că, nu ştiu...

clebs

crezui c-am dat din gresala in imed  ;D
Toti oamenii sunt trecatori, dar nu toti trecatorii sunt oameni

vlad

Adevarul e ca interfata e mai greu de asimilat, dar ea nu difera prea mult de cea dinainte, nu e ca si cum ai fi updatat de la phpBB2. Mie personal imi place foarte mult.

tapirul

sincer sa fiu nu vad ce e greu de asimilat. Cu un pic de bunavointa si atentie poti sa figure it out quickly.
Oamenii devin in general lenesi, asta e chestia. Vad si aici in america, pentru orice schimbare minora de "usual" fac panic attack. Oamenii nu mai sunt dispusi sa citeasca, sa se informeze, sa accepte noul si sa il exploreze. I-ai scos din rutina --> i-ai omorit, si incep sa se planga si sa sune "technical support"
Exista, cum spuneam, o bara de meniu cu niste butoane "home" "forum" etc. Daca apesi pe ala "forum" (panicat) te duci in ape cunoscute, si anume in interfata arhi-cunoscuta a forumului.

Am intrebat pe tinyportal daca se poate sa se creeze o setare in care fiecare user sa poata alege ce sa vada pe fron page (pot schimba ca admin, dar asta va influenta pe toti).

cave: unele mods nu sunt vizibile in alte teme (necesita modificari manuale a temelor respective); de exemplu "karma mod".
cre'că, nu ştiu...

vlad

Cum spuneam, mie imi place, mult mai multe posibilitati, dar când cu Mansarda am primit jdemii de PM-uri cum ca ei nu mai vin ca nu se descurca deloc. Nu stiu de ce, nu-i acelasi lucru, dar in nici un caz nu e imposibil de folosit. O fi lenea intr-adevar, dar pe de alta parte e adevarat ca nu putem sa  le pretindem oamenilor si asa stresati de viata si munca sa mai puna osul si la forumurile noastre.
Eu cred ca mai important e continutul, dar se pare ca ma insel...

tapirul

well then.. O sa schimb astfel incat sa intre direct in forum.. sa vad daca dorm userii mai bine..
Eu raman la parerea mea ca e lenea .. si nici macar lene, e faptul ca societatea consumerista ne-a conditionat sa primim totul mura in gura, ne-a tocit initiativa si imaginatia. Cum ziceam, in america unde consumerismul e mai avansta, efectele astea se vad cel mai bine.
cre'că, nu ştiu...

vlad

Mai tapire, nu te supara si tu acum. Asta e,  io zic sa-l lasi asa. Eu unul consider ca iti sunt dator: când n-am mai avut unde sa vorbesc, la tine am fost binevenit. A fost cazul mai multor useri, sa vedem cât sunt de fidei. Stiu, n-au nici o obligatie, dar totusi insa. Cu Mansarda pe mine m-a suparat un pic chestia asta din partea userilor, dar nu poci sa-i bleim, tot ce poci este sa-mi schimb complet stilul, sa renunt la orice reclama printre altele. Dragoste cu sila non est posibilum.

dustweaver

Io mi-am schimbat tema (sunt tot pe SMF default). Prea multe schimbari pe capul meu dintr-o data, musai sa le "tratez" pe rand. :) Da'-mi place si tema noua, parca-s mai prietenoase culorile si, cum ati zis si voi, in afara de asta nu prea-s mari diferente...
"Bă, ia mutaţi-l pe linia a doua, că m-am enervat."
"Totuşi, dacă ar fi fost exces de antiquarci, noi am fi numit pur şi simplu antiquarcii quarci şi quarcii antiquarci".

tess

mie chiar imi plac toate schimbarile astea. marturisesc ca la inceput am fost nedumerita si m-am ratacit un pic, dar apoi mi s-a parut interesant sa vad ce e prin toate acele mici cutii cu comori (comics, vremea, quotes, etc) acum nu ma pot hotari la ce tema sa raman, toate-s faine.

A CERB

ba, pe mine nu m-a enervat sau deranjat( incredibi, am scris sau s-au-aim luzin it). nedumerit un pic, ma gandeam la un moment dat ca cineva se plictiseste groaznic, dar nu mi s-a parut o problema.
Smile! It confuses people!

tapirul

Quote from: A CERB on October 09, 2006, 03:18:56 PM
.. ma gandeam la un moment dat ca cineva se plictiseste groaznic, dar nu mi s-a parut o problema.
you're right on
cre'că, nu ştiu...

vlad

Tapire, pot sa adaug articole? Am incercat, am scris si articolul, am dat "send" de vreo 10 ori, n-a vrut. E vreun alt boton pe care nu-l vaz?

tapirul

QuoteE vreun alt boton pe care nu-l vaz?
nu, da' de fiecare data cand dai click pe butonul alalalt se transfera 100 lei noi de la tine din cont la mine   ;D ;D ;D
...........
...s-a rezolvat precum vezi
cre'că, nu ştiu...

tapirul

fatada se schimba din nou
Am updatat la SMf 1.1, si toate modurile trecute trebuie updatate si ele, inclusiv tinyportal (aia de facea pagina principala cu tot felu de chestii)
Cat de curand o sa reinstalez din moduri.
cre'că, nu ştiu...

vlad

Ah, in sfarsit mi se incarca pagina de start repede! Eu am viteza de 1.5 Mps, si tot imi lua peste 1 minut.

tapirul

era probabil de la vreun script. Incerc sa il menitin cat mai minimalizat (mi-a trecut faza de scripturi..). Ma gandesc sa dau jos si free dictionary ala (sa il las link), da' imi e ca ma ia patratus la pietre
cre'că, nu ştiu...

A CERB

Quote from: tapirul on December 18, 2006, 01:50:52 AM
era probabil de la vreun script. Incerc sa il menitin cat mai minimalizat (mi-a trecut faza de scripturi..). Ma gandesc sa dau jos si free dictionary ala (sa il las link), da' imi e ca ma ia patratus la pietre

la mine astepta o gramada la calendarul ortodox. afara cu icoanele de pe forumuri!
Smile! It confuses people!

tapirul

chiar asa, afara cu ele! Mai era si discutia cu criticatul la nesfarsit al romaniei - pai scriptul cu icoanele accesa un site romanesc.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

am mai pus un script in stanga... ala de calculeaza body mass index.... ajuta la depresii (adica le adanceste)...
Sau incercati aici
cre'că, nu ştiu...

Ondina

Nu mere faza cu BMI-ul....n-s ce are, indiferent ce cifre bag acolo, rezultatul e acelasi:BMI=11...ceea ce e absolut clar imposibil(doar daca nu-s deja fantoma si nu stiu)

tapirul

hokay, am pus alt script, chiar sub "posturi recente", ia vezi acolo. Asta e mai elaborat.
cre'că, nu ştiu...

vlad

Tapire, io nu prea mă orientez în vizuină. După ce criterii sunt orientate topicele???

Furnika

De ce ne trezesti, Vlad? Dormeam atat de bine.

tapirul

aceleasi criterii ca inainte, am facut modificari minime. Am colapsat niste categorii (mai ales pe la tehnice), am redenumit niste categorii ("Soul searching" mi s-a parut mai poetic), Dosarele X-Y mi s-a parut mai istet, si cam atat.
Singura deosebire majora este ca topicele sunt prezentate, in cadrul fiecarei sectiuni, in ordine cronologica (bazat pe primul post, nu pe ultimul post), cele mai vechi topice primele. Am zis sa dau oamenilor o sansa sa mia reciteasca posturi vechi. Daca clicai, in cadrul fiecrei categorii, pe orice cuvant din header ("subject" "Started by", "replies" "views" "last post", o sa iti rearanjeze topicele dupa acel criteriu (alfabetic sau cronologic)
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Lovely. Sper sa constituie un boom.

vlad

Tapire, pe unde ai pus pliciul ăla?