News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

New look

Started by tapirul, September 30, 2006, 07:46:07 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tapirul

Draga vizuinisiti,
dupa cum vedeti, in ultimul timp am tot experimentat cu new looks. Am instalat TinyPortal (in loc de MKportal care era inainte); poate fi adapta in mii de feluri, asa ca o sa mai vedeti modificari cand si cand
O sa incerc sa adaptez mods-urile mai importante pentru noile teme (de exemplu Karma description, care nu e vizibil in alte teme decat default). Am reusit sa adaptez shoutboxul (nostru) in toate temele (inclusiv temele dark).

daca aveti idei de scripturi java sau html sa fie incluse in front page, holler. Sau RSS fed news, or whatever.
cre'că, nu ştiu...

clebs

e rosie...ca mansarada tre sa platesti copirait  :razz:

arata ciudat asa legate
Toti oamenii sunt trecatori, dar nu toti trecatorii sunt oameni

tapirul

stiu, era doar de test chestia cu mansarda in center box
fiecare va putea sa isi seteze ce sa vada acolo (as soon as I find out how to set...tre' sa schimb permisii per membergroup I guess)

mansarda e ea rosie da ie altfel. ii dau copirait though
cre'că, nu ştiu...

tapirul

am scos deocamdata feeds-urile cu comics ca cred ca dadeau probleme de conectivitate (vizuina nu se incarca desi alte forumuri de pe server - mansarda si ceum pleci) se incarcau fara probleme.

O sa incerc sa le introduc inapoi candva.

Daca vedeti pe undeva un script interesant pe care vreti sa il vedeti in lucru (either javascript, html sau php), dati-mi de veste si il incerc.

toate cele bune, spor la postat
cre'că, nu ştiu...