News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Epilepsie

Started by anna_t, September 13, 2006, 10:18:57 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

anna_t

Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau o sugestie.
Am o cunostinta a carei fiica (23 de ani) a fost diagnosticata cu epilepsie acum 7 ani, de atunci incearca diferite tratamente, fara succes. Starea fetei e mai mult decat rea, face crize mari 2-3 pe zi si multe altele mici.  Nu poate sa faca nimic, nu merge nicaieri, a incercat sa iasa singura la plimbare si au recuperat-o de la spital. Situatia ei, si a familiei implicit, e disperata. Nu mai stiu incotro s-o ia sau ce sa mai incerce.

Ma intreb oare daca medicatia nu-si face efectul, o sansa  ar fi operatia??? Ce ar trebui sa faca, unde sa se adreseze? Va multumesc.
Pretuiti-va dintii, copiii si parintii! In ordine inversa!

anna_t

NU MI-AM IMAGINAT CA E ATAT DE GRAV.
Am primit recent un mesaj de la mama fetei pentru care v-am cerut ajutorul, in care-mi spunea sa urmaresc la postul Romantica un reportaj despre fiica ei. N-am reusit ptr ca nu stiam la ce ora, ce emisiune, ea nu a mai reusit sa-mi raspunda ...... dar am gasit reportajul pe Internet , in arhiva. E aici: http://www.romantica.ro/Emisiuni/SUPRAVIETUITORII     la arhiva in data de 3 10.2007. Aruncati o privire totusi . Poate cineva are o sugestie, un sfat................ cat de putin inseamna mult. Va multumesc.
Pretuiti-va dintii, copiii si parintii! In ordine inversa!