News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Divide ciorna et impera, oare ?

Started by Qvadratus, September 11, 2006, 09:51:47 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Qvadratus

Subiectul mi se pare cit se poate de interesant, asa ca am schimbat numele topicului pentru a fi mai clar despre ce e vorba (am presupus ca am inteles despre ceea ce vrei tu Vlade, sa discutam aici)

manolo

Quote from: Qvadratus on September 11, 2006, 09:51:47 PM
Subiectul mi se pare cit se poate de interesant, asa ca am schimbat numele topicului pentru a fi mai clar despre ce e vorba (am presupus ca am inteles despre ceea ce vrei tu Vlade, sa discutam aici)

patra, esti in continuare moderator?
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

Qvadratus

Nu, nu sunt nici un fel de moderator. In josul fiecarui topic daca nu ai remarcat, sunt o groaza de butoane noi cu care poti sa faci ce vrea muschiul tau cu topicele si cu posturile oricui.
MOVE TOPIC  |  REMOVE TOPIC  |  MERGE TOPICS  |  LINK TO CALENDAR  |  DELETE SELECTED  |  RENAME TOPIC
iar in dreapta fiecarui post au aparut
Remove / Split Topic

Pur si simplu m-am folosit de aceste facilitati, presupunind (poate in mod eronat) ca intaresc sensul pe care Vlad vrea sa il dea topicului.

P.S. Daca vrei, putem sa ne stergem posturile reciproc, de exemplu... ce zici, incingem de-o hora ?  :razz:

manolo

ok, mersi de info. incep sa vad dimensiunile verzei produse de intentiile tapirului...

doamne ajuta!

Qvadratus

Mie mi se pare o chestie super ok ! E drept si ca daca vreunul vrea sa distruga o poate face linistit, dar asta e un risc acceptabil, atit timp cit vrei o chestie dinamica. la urma urmei pentru mine de exemplu conteaza mai putin potcoavele de cai morti decit ce va fi.
Forumul nu mai e numai o carte care sta in bibloteca, ci e si ceva care poate fi permanent scris, ca niste ciorne inainte de tipar.
Singura problema e ca va fi permanent o ciorna. Ei si, si ce daca.

manolo

mie mi se pare o dovada de maxima lasitate din partea tapirului, ca si o fuga neeleganta de asumarea responsabilitatii pentru actiunile sale, care, impreuna cu actiunile altora (din randul carora nu ma exclud), au dus la acea stare de lucruri dinainte de inchidere.

astfel, in loc sa isi asume faptele, tapirul a ales principiul divide et impera, mai precis "incaiera-i, frate!". in loc sa ne preocupam pentru cum si ce scriem, o sa ajungem (sunt sigur de asta) la fineturi gen "titluri de topicuri mai bune decat perfectiunea insasi", "arabescuri gramaticale demne de A.D. Xenopol" etc.

cu aceasta ocazie imi cer scuze fata de furnik, de care m-am luat pe topicul pe care il creease doar pentru a fi sters. iarta-ma, conte de Bruxelles, am inteles greu ce-ai vrut sa spui...

Qvadratus

Hai ca dau un split ca sa nu ramina ciorbele amestecate, topicul lui Vlad e prea interesant si merita continuat in sensul a ceea ce a expus, iar discutia din ultimele posturi poate mai e si altcineva dispus sa o continue.

Intr-o alta ordine de idei nu am pretentia ca inteleg de ce ai parerile de mai sus, dar ma rog, nu vad de ce as incerca sa-ti shimb opinia.
Acelasi sistem functioneaza de ceva vreme pe Mansarda lui Vlad, unde daca vrei sa stii principiul este dus aproape la extrem. Acolo o mare parte din useri au rang cvasiegal cu cel al administratorului, astfel ca se poate interveni inclusiv in remodelarea unor bucati intregi de forum, ba chiar daca-ti vine poti sa-l distrugi complet si sa-l reconstruiesti de la 0 cum vrea muschiul tau.

Sistemul actual mi se pare cit se poate de corect, fiecare are ocazia sa-si manifeste tendintele la maxim si in acelasi timp fiecare are beneficiul de a putea sa inghita la fel de maxim tendintele celorlalti. In concluzie va functiona legea totul sau nimic, cu alte cuvinte sistemul ori isi gaseste un echilibru stabil, ori se duce dracului.
Eu unul m-am saturat de ape caldute, asa ca prefer libertatea preeriei, unde daca vrei poti gusta vintul din goana calului, dar in acelasi timp poti si sa iei o sageata in freza sau sa rami fara scalp daca nu casti ochii.