News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Shop

Started by vlad, September 10, 2006, 05:08:39 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vlad

Am dat 50 de tapiri ca sa-mi schimb usernameul si n-a mers. Sarlatanie, vreau banii inapoi.

dustweaver

Ei, ceva - ceva tot s-a intamplat :
QuoteActive members:
Gerneral Surghiunit Privind Marea(1)
"Bă, ia mutaţi-l pe linia a doua, că m-am enervat."
"Totuşi, dacă ar fi fost exces de antiquarci, noi am fi numit pur şi simplu antiquarcii quarci şi quarcii antiquarci".

tapirul

vlade, vad ca ai reusit totusi. Ai vrut sa schimbi username sau display name?
cre'că, nu ştiu...

saftanebuna

Deci vlad ma rugat s-a v-a zîc ce is-antimplat. Sa dus l-a shop, s-i acolo, printre obectele de vinzare erea si "Change username (100 tapiri)". La cumparat. Sia schimbat numele, cu-m zîce s-i dastveaver, da-r...nimica nu santamplat. Peste tot erea acelash usernam. Acuma, c-e sa gîndit iel, c-a prostu. "I-a sa vaz (sa gîndit iel), daca ma dezloghez si apoi m-a loghez di-nnou, puate merge.". Na mers. Nu numai c-a na mers, dar apoi nu sa mai putut loga cu niciunu-l dintre usernami!!!! Deci acuma nu m-ai puate sa s-e logheze deloc! DEasta ma pus p-e mine s-a scriu cea patit!

Haaaaaaaaaaaaaa, stai ca vaz. E finca a scris gerneral in loc de general. Ba da prost ie, daca scrie asa d-e prost ar trei s-a s-e lase de forume :D
gropare deschide mormântu

saftanebuna

Nu. To-t nu puate s-a s-e logeze endeferent da ce scrie la usernam. Ancercat s-i sa de-a copipest de pe numele p-e care l-a scris dastveaver, na mers. Hasta ie, cred ca nu m-ai puate s-a vina peaici... :(
gropare deschide mormântu

vlad

Gata, a mers. Of... Dar nu s-a schimbat nimica, tot vlad sunt.

vlad

Acuma vaz ca a disparut itemul....SI inteleg ca unii (nu eu) ma vad ca "gerneralul"...Tapire, daca te rog eu, imi scoti usernameul asta incorect gramatical? Asta e, am perdut niste tapiri. SI restul i-am pierdut la poker, foarte misto!

tapirul

vlade, mea culpa. Itemul ala ramasese de la instalatie (ca default)... Din pacate conflicteaza cu setarea generala a forumului (aia ca userii nu pot schimba username), asa ca purchase-ul tau a ramas undeva in aer.
Uite ce facem, iti resetez usernameul si iti dau inapoi 100 tapiri.
O sa ti se reseteze parola, o primesti prin email.
Deal?
cre'că, nu ştiu...

vlad

Multumesc mult!!!! O sa ii joc la poker!

tapirul

vlad, am resetat usernameul, o sa iti vina pasola noua prin posta. daca nu, da-mi de stire si se rezolva altfel
cre'că, nu ştiu...

vlad

clebs

safta a scris
Quotedaca scrie asa d-e prost ar trei s-a s-e lase de forume

tare :D
Toti oamenii sunt trecatori, dar nu toti trecatorii sunt oameni