News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Vacanta parlamentara

Started by tapirul, July 18, 2006, 09:40:15 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sunteti de acord ca formul sa intre intr-o vacanta de o luna sau doua (pana in septembrie sa zicem)?

Da
8 (38.1%)
Nu
13 (61.9%)

Total Members Voted: 21

Voting closed: July 23, 2006, 09:40:15 PM

tapirul

La toamna revenim cu totii, bronzati si odihniti si cu suflu nou.
Ce ziceti?
daca aveti idei si comments, go ahead.
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Adica ii dai un shut down?
Eu nu vad rostul in a-l inchide.

Lilyviolet

Asta-i ca sa nu-ti periclitezi tu comprehensivele, Tapi?

Raspuns de doctorand american:; acesta nu este unicul factor.

Anyway, am votat da, din solidaritate. Nu-i o perioada in care sa te poti imparti in mai multe directii.

Dar cand termini cu ele trebuie sa scrii sa ne povestesti, va fi de folos si altora.

LV

I'm no shrinking violet.

Qvadratus

Tapire, ai 2 alternative:

- ori te abtii definitiv sa mai scrii vreun post si faci dracului ceea ce ai de facut
- ori imi iei privilegiile de moderator

Daca nu, orice post ai sa mai pui de aici inainte pe forum in urmatoarele 3 luni am sa-i dau Remove in mod automat (exceptie cel in care vei anunta eventual ca suspenzi activitatea forumului, dar asta numai in caz ca o vei si face, fiindca altfel dupa 3 zile ii dau si aluia Remove)

Dixit !

Apropo, deja ţi-am dat Remove la unul, asa, ca să îţi furnizez motive..

P.S. Mi se rupe in paişpe de moderarea lui peşte.

clebs

in felul asta poate-mi iau si eu rezi ;D
Toti oamenii sunt trecatori, dar nu toti trecatorii sunt oameni

Ondina

Sau...
1)Ii dai dreptul de admin lu patra sau cerbului
2)Ii rogi sa te baneze pana iti dai examenele cu promisiunea ca n-o sa-ti faci clone.  :ban:
Da nu gandi prea mult ca timpul trece!! :51:

rocsa

io am votat cu da penca plec in vacanta, fara tapi...ca are de invatat

vlad

Pai eu am fost plecat si acum nu mai pot sa votez. Naspa. Succes la invatat, tapire.

tapirul

dupa cum vad, lucrurile merg tot naspa. In afara de dat la gioale prea putin se mai intampla pe forum.
Intre a bana un numar de useri si a lua o vacanta parlamentara eu aleg a doua solutie.
Therefore, de maine intram in vacanta.
Vara frumoasa.
cre'că, nu ştiu...

A CERB

Smile! It confuses people!

live

nu s-ar putea de marti ("ora" Romaniei)? nu de alta, dar atunci plec si eu...pliiiiiiz!!!!stii cat te stimez eu...
vorbesc, deci exist. Doamne, ce mult exist...

INDIANUL

Quotedupa cum vad, lucrurile merg tot naspa. In afara de dat la gioale prea putin se mai intampla pe forum.
Intre a bana un numar de useri si a lua o vacanta parlamentara eu aleg a doua solutie.
Therefore, de maine intram in vacanta.
Vara frumoasa.
tztztz cum dadusi tu vacanta asta parlamentara exact cand si-o lua finu' de la sandor. cam la fel cum l-ai banat tot pe sandor tot cand era finu' in pericol si pe altii i-ai tolerat. nu vreau sa insinuez nimic, stiu ca esti un tip "corect".

apropo, for the record:eu sunt unul din aia care am votat cu DA la vacanta parlamentara, desi atunci nu ne-ai luat in seama motivand sondajul, se pare ca acum la mare ananghie, asa numitul "finu' pericol" ai uitat de sondaj si faci ce trebuia sa faci de la inceput.
ramas bun...

tapirul

poate o sa incep cu un ban pentru tine indiene. ce zici?
cre'că, nu ştiu...

tapirul

e ca la asta nu te-ai gandit? Asa ca te-ai luat de finu'
cre'că, nu ştiu...

INDIANUL

bai tu esti amuzant cand crezi ca ma poti speria cu un ban. nu reusesti, de aceea te invit sa-mi dai ban. m-am luat si eu de finu' a? astept banul.
Quotee ca la asta nu te-ai gandit? Asa ca te-ai luat de finu'
hha in timp ce spotam eu ai postat si tu acelasi lucru. ce dreptate am eu...
test
ramas bun...

tapirul

cre'că, nu ştiu...

live

acu'...de ce sa mai scoti "bani din buzunar", Tapi, daca tot ne trimiti in vacanta?! :!:

tapirul

cre'că, nu ştiu...

live

s-a intors stapanul, luuuuumeeeeee!!!!  ;D