News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

dumas

Started by tapirul, July 06, 2006, 07:39:11 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tapirul

anunt oficial:

dumas este un personaj colectiv, creeat de mine(sau vlad? sau altcineva?); parola a fost impartasita unui numar (restrans? larg?) de useri care posteaza cum vor ei si cand vor ei ca dumas. Ce useri stiu si folosesc personajul dumas? Nu stiu, am uitat cu cine am vorbit....
In shoutbox s-a nimerit sa fie vlad.. well, cum zice si vlad, nu aipiul rezolva problemele...
daca nu ma credeti intrebati-l pe dumas...
Dumas, asa ie cum zi io au ba?

Furnika, e ca ideea asta de clona colectiva nu ti-a venit?

acu o sa fie si mai misterios, cine-i oare asta? E ala? e alalalt?
cre'că, nu ştiu...

Ondina

Ce misto!
Ma gandeam io ca prea multe calitati s-au intrunit la un singur personaj! La un moment dat ma gandeam ca poate-i fata (datorita calitatilor) :34: altadata m-am gandit ca-i blonda !!!
Dar am visat in continuare ca e un barbat din ala neepilat(stiti, io-s mai de la tzara)
Cert e ca mi-ati spulberat sansa de a posta la topikul "Ma marit?" din cauza de poligamie

tapirul

drept e ca trebe sa fii fata ca sa te prinzi... Diferentele de stil sunt ignorate de masculi, mai ales daca ei "stiu" ce si cum.
cre'că, nu ştiu...

vlad

stefan

Tare, recunosc. E de fapt ca în "Being John Malkovich". Got to hand it to him, Vlad ăsta are umor. (deşi motivul creerii clonei nu a fost atins, eu nefiind preocupat de IP-uri decât declarativ şi teoretic, dar oricum a fost interesant să văd posturi in stiluri diferite fară să am o explicaţie).
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

Ondina

Ehe, putem tranti un concurs cu "Ghiceste autorul!"
Cine a postat mai sus trebuie ca e cineva care se uita la filme. Sau poate vrea sa para cineva care se uita la filme... :idea:

stefan

Cred că era Vlad imitându-l pe cerb.
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

A CERB

si io cred la fel.
Smile! It confuses people!

tapirul

deci e un mascul? de ce, stereotipul cu "masculii se uita la SF?"
io cred ca era furnika, punându-ne-o la toti
cre'că, nu ştiu...

A CERB

nu as fi stiut sigur, dar sigur nu am vazut filmul ala. in plus, eu skriu cateodata si nu citeodata, kiar daka sunt mai in etate.
Smile! It confuses people!

tapirul

da, da' in foaia de observatie nu scrii "skriu" ci "scriu".
that is, modul de scriere poate fi schimbat on purpose.
cre'că, nu ştiu...

Ondina

Dupa forma literei 'f' din 'sufar' precum si unghiul dintre tangenta si cosinus de theta , deducem ca e vorba de un personaj religios.
In alta ordine de idei poate fi doar unul dintre cei care au  intrat azi pe forum, si au vazut ce se discuta.Hmmm, cercul suspectilor se strange.... :cool2:

tapirul

ca sa vezi ce se discuta nu trebe sa te si login...poti sa intri ca guest si sa vezi ce s-a mai postat in josul paginii
deci cei care au intrat azi pe forum pot fi multi si misteriosi
cre'că, nu ştiu...

tess

ce tare. intr-adevar, parea o gura cu mai multe voci, ce mereu ateriza in picioare. dupa stil, un vladofurnica cu agresive accente manolosandoresti  ;D  la chip era manu, nu ?

manolo

Quote from: tess on July 06, 2006, 08:49:41 PM
ce tare. intr-adevar, parea o gura cu mai multe voci, ce mereu ateriza in picioare. dupa stil, un vladofurnica cu agresive accente manolosandoresti  ;D  la chip era manu, nu ?
eu nu m-am bagat in ciorba asta tulbure...
Sa moara mama! Ba sa moara ma-ta!

tess

intre timp m-am lamurit. imi cer scuze, nu acuzam (nici nu mi-as putea permite una ca asta), a fost mai mult un exemplu bascalios.

manolo

nu-i nici o problema, doar vroiam sa fie treaba clara, cel putin pe partea mea, ca restul...

tapirul

Quote from: ondinaIn alta ordine de idei poate fi doar unul dintre cei care au  intrat azi pe forum, si au vazut ce se discuta.Hmmm, cercul suspectilor se strange....
De ce??? Dumas poate sa fie inca o mie de useri care nu au intrat inca pe forum. Vrei sa spui ca ultima impersonare poate fi doar unul dintre cei intrati azi pe forum.. Pentru asa, vezi postul meu anterior.

Manolo, dar trebuie sa recunosti ca si tu ai crezut ca dumas e vlad si ai afirmat asta in cateva randuri.. Sau poate ma insel io?
cre'că, nu ştiu...

manolo

tapire, sincer... eu am fost de la inceput impotriva clonelor, de orice fel, create in oricare scop. da, am spus ca vlad posteaza si sub nick-ul de dumas, la momentul cand pe forumul vechi se vedeau IP-urile pe shoutbox. se dovedeste ca am avut dreptate la acel punct.

restul... vorbiti discutii. de ce aveti voi nevoie de alt user ca sa scrieti nush ce, eu nu inteleg si nici nu ma mai stradui sa inteleg. am incercat (si cred ca am reusit) sa accept (si nu sa inteleg) nevoia indianului de a nu-i mai fi dezvaluita identitate (vad ca acum are alte idei). dar nu cred ca mai am energie si pentru comedia asta cu clonele.

asa ca... treaba voastra ce faceti. dar in locul tau as acuza mai putin niste useri ca fac experimente pe forum.

tapirul

pai acuz eu pe cineva?
nici eu nu cred in clone. Asta cu dumas am acceptat-o ca pe o joaca, un experiment. Aia cu cretzu mi s-a parut la fel, o joaca (cu vlad).
sa fac o clona ca sa spun ceva ce nu as spune ca tapirul nu as face, nu e in principiile mele
cre'că, nu ştiu...

manolo

Quote from: tapirul on July 07, 2006, 12:33:59 AM
pai acuz eu pe cineva?
nici eu nu cred in clone. Asta cu dumas am acceptat-o ca pe o joaca, un experiment. Aia cu cretzu mi s-a parut la fel, o joaca (cu vlad).
sa fac o clona ca sa spun ceva ce nu as spune ca tapirul nu as face, nu e in principiile mele
eh, cu chestia asta ti-ai halit dreptul de a mai acuza (chiar si pe drept cuvant) vreun user ca face experimente malitioase pe forum. asta ca sa vorbesc mai a la Ferentari, ca vad ca va place...

tapirul

nu-i adevarat. E un principiu al reciprocitatii. Eu am admis ce am facut (cu explicatiile de rigoare), asta nu ma absolva de dreptul altora de a ma "acuza" - pot fi acuzat ca fac experimente. Prin consecinta, imi pastrez si eu dreptul de a "acuza".

Nu's daca "acuza" e cel mai potrivit cuvant aici...
cre'că, nu ştiu...

tapirul

da'nteleg ce vrei sa spui, e vorba mai degraba de credibilitatea mea si de ... cum sa ii spun? audienta, ca sa zic asa.
Deci nu mi-am "halit" dreptul de a acuza, ci "dreptul" de a fi ascultat.
cre'că, nu ştiu...

Ondina

Ma gandesc oare cum ar fi ca unul dintre userii ce folosesc masca Dumas sa schimbe parola... ;D N-ar mai sti nimeni ce si cum..atunci sa vezi paranoia...