News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

kapu

Started by A CERB, July 04, 2006, 02:04:31 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

A CERB

ma doare. incepand de aseara, am crezut ca plesneste. nu am avut cefalee din liceu. dupa un nsaid(failed) si un tramadol am putut dormi, dar dimineata eram back to square one. si atunci s-a produs evrika.

caffeine withdrawal! exista! si e rea!

am baut ieri dimineata soluble in loc de normala si dupa amiaza nu am avut timp sa fac cafea. dupa o cafea tzapana, ma simt alt om. ce chestie...
Smile! It confuses people!

dustweaver

o, da. exista... kiar daca doza zilnica se ia de obicei din diverse "soft drinks" si si mai rarutz din cafea. Astia zic ca in sucuri (in medie) ar fi cam de trei ori mai putina cafeina decat intr-o cafea normala, deci... merge. (Oare o dura mai mult de doua-trei zile de la initierea consumului on a daily basis pana la addiction ?)
"Bă, ia mutaţi-l pe linia a doua, că m-am enervat."
"Totuşi, dacă ar fi fost exces de antiquarci, noi am fi numit pur şi simplu antiquarcii quarci şi quarcii antiquarci".

Furnika

A iesit din garantie?

A CERB

kapu? de mult...
Smile! It confuses people!

vlad

SI eu am facut caffeine withdrawal. A durat cam 2 saptamâni. Cefalee in fiecare dimineata. Somnolenta toata ziua.

Furnika

Iata o informatie valoroasa.  ;D

Qvadratus

Mda, chiar ca-i de valoare fiindca esplica multe.....