News:

So anyway, Vizuina is back online (fură ceva probleme cu PHP 7/5, alea.. și oricum ați uitat)

Main Menu

Nu poci sa trimit PM-uri...

Started by vlad, May 30, 2006, 07:28:31 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vlad

...onorabilului si venerabilului user cunoscut sub numele de Furnika. Ia vedeti, voi puteti? E din cauza numelui prea lung? Sau m-a trecut pe lista de useri de la care nu vrea PM? :(
Iote ce eroare imi da:
One or more 'to'-recipients could not be found.
Unable to find member 'onorabilul si venerabilul user cunoscut si sub numele de'.
Unable to find member 'furnika""'.

Am incercat tot, sa-i dau PM apasând pe butonul de sub el, sa-i dau reply, sa tastez chiar eu usernameul la "To:", nimica.

vlad

Cred ca e din cauza ghilimelelor din usernameul lui. Dar atunci nu stiu cum sa fac.

tapirul

nope, username-ul lui e acelasi, "furnika", asta trebuie sa incerci. Ala e numai "display name"
cre'că, nu ştiu...

vlad

Mda, am scris "Furnika" in username, si aparent a mers. Da, dar de ce nu merge când apas pe butonul PM, din dreptul usernameului lui? Sau când ii dau reply?

stefan

Bug în SMF. mă documentez şi raportez la developeri. De fapt, o puteţi face şi voi - "private messaging doesn't work for users with a displayed name different than the username".
Copyright (c) 2006 by Ştefan Talpalaru. All rights reserved.
http://stefantalpalaru.wordpress.com/

tapirul

da, si eu cred ca e vorba de ghilimelele din nume. In mod normal trimiti cu ghilimele in jurul display name, de exemplu "Majestatea Sa Luci Sandor" (la To:). Cand display name-ul are deja ghilimele in el, SMF se incurca.
cre'că, nu ştiu...

stefan

nu cred că e de la ghilimele. linkul pt. PM trebuia să aiba username-ul în el, nu displayed name. am raportat bug-u.

tapirul

nope, daca dai click pe linkul de PM apare display name in ghilimele, nu username-ul. Incearca la furnika.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

si inca ceva, ca simplu user you have no way of knowing other users' usernames.
cre'că, nu ştiu...

vlad

Pai, tapire, exact asta zicea si stefan.

tapirul

Quotenu cred că e de la ghilimele. linkul pt. PM trebuia să aiba username-ul în el, nu displayed name
pai el zice (daca traduc bine) ca daca clickaiai pe linkul de PM trebuia sa apara username in To: area, nu display name, ceea ce eu ii spun ca nu se petrece. Daca clickai pe linkul PM apare display name intre ghilimele, in cazul lui furnika sunt doua seturi de ghilimele. Deci e de la ghilimele. Deci stefan zicea nu tot aia.
cre'că, nu ştiu...

tapirul

am trimis un PM si am scris "vlad"", si mi-a zis ca a trimis cu succes lu' vlad, da' ca nu il gaseste pe ""
cre'că, nu ştiu...

A CERB

tapitu, dupa ce reply cu  quote nu ma mai lasa sa dau quote inca o data, si trebuie sa scriu de la mana. pai e frumos asa?
Smile! It confuses people!

stefan

Da, problema e cu ghilimelele din numele furnicii. Lui Luci pot să-i trimit PM. Deci furniko, dacă vrei să primeşti mesaje private scoate ghilimelele (poţi să pui << ... >> sau încearcă ' ... ' )

tapirul

po' sa fii mai explicit cerbu?
cre'că, nu ştiu...

stefan

Quote from: A CERB on May 31, 2006, 01:33:43 AM
tapitu, dupa ce reply cu  quote nu ma mai lasa sa dau quote inca o data, si trebuie sa scriu de la mana. pai e frumos asa?
Quote from: tapirul on May 31, 2006, 03:57:27 PM
po' sa fii mai explicit cerbu?
Ba merge daca ai quick reply activat.

Furnika

Am scos ghilimelele ca sa nu mai fie bataie de cap. ;)

vlad

tapirul

acu sa te tii furnika, ce de pm-uri o sa primesti.
cre'că, nu ştiu...

Furnika

Ce folos daca nu primesc de la cine vreau eu...:(

A CERB

stefan,  tot nu merge.

tapir: cand dau quote pe un mesaj si vreau sa-l iau la bani marunti si sa-l impart in paragrafe pe care le comentez. inainte dupa ce dadeam quote si ma baga in fereastra de raspuns, inca aveam un buton quote si puteam selecta paragrafe  pe care le citam din nou ca sa arate frumos si sa stie cine ce a scris. acum, dupa quote-ul initial, nu mai am optiunea asta si raman cu bulk-ul mesajului

tapirul

Quote from: A CERB on June 01, 2006, 12:44:47 AM
stefan,  tot nu merge.
cred ca merge ia sa vad

Quotetapir:  la bani marunti si sa-l impart in paragrafe pe care le comentez. inainte dupa ce dadeam quote si ma baga in fereastra de raspuns, inca aveam un buton quote si puteam selecta par

a mers?
Quoteparagrafe  pe care le citam din nou ca sa arat

Quote from: tapirulla mine merge
cand am apasat pe "quote" mi-a bagat textul tau in quick preview. Am apasat preview si am efectuat modificarile
Preview te baga iar in "reply" cu toate butonasele
cre'că, nu ştiu...

tapirul

Quote from: A CERB on June 01, 2006, 12:44:47 AM
stefan,  tot nu merge.

acum incerc fara quick preview activat
ma baga direct in "reply" cu textul tau
tapir: cand dau quote pe un mesaj si vreau sa-l iau la bani marunti si sa-l impart in paragrafe pe care le comentez. inainte dupa ce dadeam quote si ma baga in fereastra de raspuns, inca aveam un buton quote si puteam selecta paragrafe  pe care le citam din nou ca sa arate frumos si sa stie cine ce a scris. acum, dupa quote-ul initial, nu mai am optiunea asta si raman cu bulk-ul mesajului
... pe care il purec cum vreau

O sa instalez modul ala "enhanced quick preview" care iti da toate butonasele direct in quick preview

cre'că, nu ştiu...

A CERB

Quoteok, l-am vazut. e botonul ala de langa #

kreka merge

tapirul

ihi
daca dai cu mausu peste butoane apare un popup galben care spune ce face botonu
cre'că, nu ştiu...